teske tjelesne ozljede

Ponedjeljak, Kolovoz 6, 2018 09:25

U subotu oko 4 sata, na Viru, u sukobu s više nepoznatih mladića teško je ozlijeđen jedan 20-godišnjak, a drugi je lakše ozlijeđen.

Kako saznajemo, u sukobu su sudjelovala dvojica mladića sa zagrebačkog područja i još nekoliko njih s druge strane, a jedan od njih dobio je šaku u glavu uslijed čega je zadobio teške ozljede čeljusti.

Petak, Srpanj 13, 2018 09:07

Teške tjelesne ozljede zadobio je 45-godišnjak kojega su pretukla dvojica mlađih muškaraca u sukobu oko plastične ambalaže.

- Policijski službenici policijske postaje Biograd provode kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca u dobi od 26 i 33 godine, koje se sumnjiči da su u srijedu u ranojutarnjim satima u Sv. Filip i Jakovu teško ozlijedili 45-godišnjeg muškarca, kratko su rekli iz PU zadarske.

 

Srijeda, Srpanj 4, 2018 10:17

Tijekom gledanja utakmice reprezentacije na Viru, na terasi ugostiteljskog objekta, teške tjelesne ozljede zadobio je 39-godišnji Slovenac kojega je pretukao 42-godišnjak. Sukob se navodno dogodio nakon što je 39-godišnjak više puta prošao ispred ekrana na kojemu se gledala utakmica, unatoč upozoravanju lokalnih navijača. U jednom trenu upozoravanje je preraslo u fizički obračun u kojemu je Slovenac zadobio teške ozljede.