tomislav coric

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Svibanj 26, 2020 22:14

Ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić u utorak je demantirao tvrdnje o difamaciji i praćenju interne komunikacije novinara N1 Hrvoja Krešića koji mu je postavio pitanja o Memorandumu Ine i Janafa naglasivši da odlučno odbacuje teze o ili bilo čemu nedopuštenom.

Utorak, Svibanj 26, 2020 13:55

Tjednik Nacional danas je objavio kako su dobili na uvid sadržaj tajnog dokumenta koji je još sredinom 2018. u ime Vlade potpisao ministar Tomislav Ćorić.

Petak, Veljača 2, 2018 16:14

S bedževima "Nisam za baciti" ministar zaštite okoliša Tomislav Ćorić i župan Božidar Longin su nakon sastanka održanog u  Domu Zadarske županije s predstavnicima jedinica lokalne samouprave  na kojem su razgovarali o mogućnostima sufinanciranja projekata u gospodarenju otpadom, izišli pred predstavnike medija te izložili planove i  zaključke.

Četvrtak, Veljača 1, 2018 13:27

Sutra će Zadarsku županiju posjetiti ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić.

U Velikoj vijećnici Doma Zadarske županije ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić sa suradnicima održat će sastanak s predstavnicima jedinica lokalne samouprave u Zadarskoj županiji. Na sastanku će biti predstavljene „Mogućnosti sufinanciranja projekata JLS-ova u sustavu gospodarenja otpadom“, a prezentaciju će održati pomoćnica ministra Anamarija Matak.

Srijeda, Siječanj 3, 2018 20:30

U Gradskoj vijećnici Nina potpisan je ugovor o sufinanciranju projekta "Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije  Nin-Privlaka-Vrsi" koji je sufinanciran iz Kohezijskog fonda Zajedno do  fondova EU.

Srijeda, Rujan 13, 2017 16:51

- Kad zbrojimo sve štete, a do sada je obrađeno oko 30 posto od svega što je stradalo, napravit ćemo plan obnove i Vlada će donijeti cjelovito rješenje sanacije.