tomislav fain

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Srpanj 21, 2020 11:09

Putničkim agencijama ljeto nije donijelo više posla te se pad njihova prometa i dalje procjenjuje na oko 90 posto, s tek ponekim izuzetkom u pojedinim regijama, a s obzirom na načine putovanja i rezerviranja u koronakrizi pomaci se ne očekuju u skoro vrijeme, kaže predsjednik UHPA-e Tomislav Fain.

Subota, Lipanj 20, 2020 19:04

Poznato je da su agencije jako pogođene krizom zbog koronavirusa te im kao i cijelom turizmu treba pomoć. Kumulativno, od početka krize prouzročene pandemijom covida-19, turističke agencije su doživjele pad prometa veći od 90 posto, što je svakako alarmantno i traži daljnju pomoć Vlade RH. Nadamo se da će Vlada nastaviti s mjerama do proljeća 2021. godine, kada tek očekujemo poboljšanja, kazao je Tomislav Fain, predsjednik Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA), na 42.

Četvrtak, Svibanj 7, 2020 22:00

U izjavama Tomislava Faina, predsjednika Udruge hrvatskih putničkih agencija moglo se vidjeti da podržava Hrvatsku turističku karticu, tzv. CRO karticu, koja se ovih dana često spominje u javnosti.

Četvrtak, Travanj 9, 2020 21:40

Jučer su u Saboru uz paket drugih mjera usvojene i izmjene Zakona o pružanju usluga u turizmu po hitnom postupku po kojima se turističkim agencijama omogućilo izdavanje vrijednosnih vouchera umjesto povrata putnicima za paket aranžmane.

Četvrtak, Srpanj 18, 2019 13:26

Predsjednik Udruge hrvatskih putničkih agencija i ugledni ugostitelj, naš Zadranin Tomislav Fain, izrekao je prije tri dana u Večernjem listu jednostavnu rečenicu koja u sebi sadrži svu istinu s kojom se suočila pomahnitala apartmanizacija u domaćem turizmu.
Fain koji uz agenciju ima i deset apartmana priznao je u Večernjaku da tek ovih dana puni ‘srpanjsku rupu’, a to je objasnio na vrlo ilustrativan i svima razumljiv način.

Četvrtak, Travanj 18, 2019 18:20

Na mjestu nekadašnjeg caffe bara Tribunal u Zadru, u Ulici Borelli 10, osvanuo je prvi restoran i sushi bar u Zadru – "Maguro". Preuređeni prostor uređen je minimalistički, inspiriran istokom u zeleno, crno, bijelim tonovima uz dekorativne elemente japanske trešnje. Za novi izgled zaslužna je mlada zadarska dizajnerica Petra Modrić, odnosno Studio Moped.