uredenje

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Travanj 22, 2021 14:39

Povljana je smještena na jugu otoka Paga, u prekrasnoj prirodnoj uvali. Okrenuta zapadu zaštitila se od jakih vjetrova bure i juga. Ima vrlo razvedenu obalu s brojnim valama i plažama, poput plaže Perilo na putu sv. Nikole.
- Na parceli pomorskog dobra započeli smo projekt sanacije pokosa i gradnje šetnice ispod Krivog briga, te uređenja plaže Perilo. Procijenjena vrijednost je oko 10 milijuna kuna, kazao je Ivica Ivo Pogorilić, načelnik Općine Povljana.

Srijeda, Travanj 21, 2021 11:30

Gradonačelnik Branko Dukić, sa suradnicima iz Gradske uprave, u parku Vruljica predstavio je nastavak projekta izgradnje i uređenja novih javnih sadržaja i zelenih površina u Zadru. Naime, u parku Vruljica u tijeku je uređenje boćališta i izgradnja senzoričkog igrališta za djecu i mlade s teškoćama u razvoju.

Utorak, Travanj 20, 2021 14:30

Prošlog su tjedna zaposlenici Nasada započeli s proljetnim uređenjem grada, a jučer je na red došlo uređenje zadarske rive i sadnja proljetnog sezonskog cvijeća. O proljetnim akcijama i sadnjama direktor Nasada, Josip Krnčević, kaže kako uređenje grada teče po planu, a uglavnom se sade ljetnice.

Ponedjeljak, Travanj 19, 2021 12:30

U ravnokotarskoj općini Galovac u kojoj živi oko 1.300 stanovnika u tijeku je izgradnja dječjeg vrtića.
- Izgradnja vrtića je pravo veselje za Galovac jer su tu mlade obitelji i vrtić im je neophodan, kazao je Marin Gulan, načelnik Galovca.

Po projektu poduzeća za projektiranje i nadzor Via Factum d.o.o. Biograd na Moru izvođač radova je zadarska tvrtka Krekić Avangrad d.o.o.

Četvrtak, Travanj 15, 2021 11:00

Gradonačelnik Branko Dukić, zajedno sa suradnicima te direktorom Vodovoda d.o.o. Zadar, Tomislavom Metekom i uz pratnju predsjednika Mjesnog odbora Emila Perovića, obišao je MO Ploča. U ovom MO-u poseban naglasak je na Putu Ploče koji zahtijeva obnovu. Iz tog razloga Vodovod d.o.o. kreće s rekonstrukcijom vodovodne mreže kako bi se stanovnicima u ovom dijelu grada i tijekom ljetnih mjeseci osigurao nesmetan protok vode.

Srijeda, Travanj 7, 2021 12:52

U tijeku su radovi na projektu kompletnog uređenja virskog groblja, kojega izvodi općinsko poduzeće Vir održavanje s izvođačem radova Tim iz Nadina.

Nakon građevinskih radova na podizanju 16 novih grobnica, na red je došlo spajanje ogradnih zidova te projekt navodnjavanja za kamene cvjetnjake.

Utorak, Ožujak 23, 2021 14:45

Kako se navodi na službenim stranicama JU PP Vransko jezero, u okviru projekta iz mjere M8 Ulaganja u razvoj šumskih područja i poboljšanje održivosti šuma (operacija 8.5.2. Uspostava i uređenje poučnih staza, vidikovaca i ostale manje infrastrukture), započela je provedba radova uređenja staza, postavljanja urbane opreme i posjetiteljske signalizacije na šumskom području uz obalu Vranskog jezera u Dragama, ukupne vrijednosti 431.220,00 kn (bez PDV-a).

Petak, Ožujak 19, 2021 12:57

U centru Povljane, općinskom mjestu na otoku Pagu, u tijeku su radovi na sveobuhvatnoj rekonstrukciji i uređenju Trga bana Josipa Jelačića čime će ovo razvijeno dalmatinsko mjesto s oko 800 stanovnika i prepoznatljiva turistička destinacija dobiti primjereniji estetski i urbanistički identitet.

Ponedjeljak, Veljača 17, 2020 09:00 1

Strateški investicijski projekt Vlade Republike Hrvatske za područje bivše općine Biograd pod nazivom »Razvoj vodoopskrbe, odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda aglomeracije Biograda na Moru, Pašman i Tkon«, ima dva dijela, kopneni i otočni.

Srijeda, Veljača 12, 2020 13:30 1

S obzirom na to da polako dolazi vrijeme za uređenje našeg obalnog pojasa, željeli smo vam na ovaj način prezentirati i pokazati vam na koji način Grad razmišlja i u kojem smjeru idemo kako bismo omogućili našim građanima što lakši pristup plažama i moru, da nam svima bude ljepše. Svjesni smo također, da Grad Zadar velikim dijelom nije toliko iskoristio i uredio svoje plaže koliko bi to trebalo. Dakle, ove zadnje dvije godine, podižemo sredstva za uređenja plaža.

Stranice