vili beros

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Srpanj 5, 2022 16:30

Hrvatski sabor u srijedu će, po drugi put nakon nešto više od godinu dana, raspravljati o prijedlogu oporbenih zastupnika, ovoga puta njih 32, da se ministru zdravstva Viliju Berošu izglasa nepovjerenje, prvi put Sabor je to uradio u svibnju prošle godine.

Utorak, Lipanj 28, 2022 11:06

Novi prijedlog Zakona o zdravstvenoj zaštiti predviđa da svi liječnici obiteljske medicine mogu biti raspoređeni na rad u hitnoj pomoći i na bolničkom hitnom prijmu, a to se nikako ne sviđa liječnicima primarne zdravstvene zaštite, piše u utorak Večernji list.

Utorak, Lipanj 21, 2022 14:31

Vlada je u očitovanju Hrvatskome saboru sa sjednice u utorak predložila da odbije prijedlog 32 oporbena zastupnika za pokretanje pitanja povjerenja ministru zdravstva Viliju Berošu.

"Kao što je uobičajeno, dajemo u roku očitovanje Hrvatskome saboru na ovu inicijativu i predlažemo Saboru da odbije ovu inicijativu", kratko je rekao premijer Andrej Plenković.

Ponedjeljak, Lipanj 20, 2022 15:11

Ministar zdravstva Vili Beroš u ponedjeljak je najavio jače mjere protiv 'lažnih bolovanja' i veće ovlasti kontrolora Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) koji će odmah zaključivati neopravdana bolovanja. 

Subota, Lipanj 11, 2022 11:01

Ravnatelji bolnica, njihovi zamjenici i pomoćnici te svi predstojnici i pročelnici klinika više neće smjeti raditi u privatnim ustanovama izvan radnog vremena, piše u subotu Jutarnji list.

Prema nacrtu izmjena Zakona o zdravstvenoj zaštiti, koji bi trebao biti donesen do kraja godine, privatni se rad zabranjuje svim liječnicima koji imaju rukovodeće pozicije u bolnicama.

Srijeda, Lipanj 8, 2022 13:33

Inspekcija je poduzela sve mjere zbog sumnje na prve slučajeve trgovine organima i dvije sumnjive transplantacije u KBC-u Zagreb od prije tri godine, izvjestilo je danas Ministarstvo zdravstva nakon što je DORH počeo s istragom. Kako su izvjestili iz Ministarstva, predmet je prvo ustupljen Hrvatskoj liječničkoj komori zbog povrede Kodeksa medicinske etike, a zatim Državnom odvjetništvu.

Četvrtak, Siječanj 20, 2022 14:38

Ministar zdravstva Vili Beroš poručio je u četvrtak da Hrvatska, zbog niske procijepljenosti stanovništva, zasad ne može razmatrati ukidanje niza epidemioloških restrikcija, poput Izraela i Velike Britanije.

Ponedjeljak, Siječanj 10, 2022 13:20

PCR test više neće biti obavezan, uskoro će brzi antigenski test biti dovoljan za dokazivanje covida-19 i dobivanje EU-ove digitalne covid potvrde, najavio je u ponedjeljak ministar zdravstva Vili Beroš, koji je zajedno s premijerom Andrejem Plenkovićem posjetio KBC Split.

Srijeda, Listopad 27, 2021 12:43

Ministar zdravstva Vili Beroš upozorio je u srijedu kako je danas 611. dan krize, Hrvatska u njemu bilježi 4.571 novi slučaj zaraze što je drugi najveći broj novozaraženih od početka epidemije, a poručio je i kako je ključ krize u rukama građana.

Četvrtak, Kolovoz 26, 2021 14:01 3

Ministar zdravstva Vili Beroš ukazao je u četvrtak na sjednici Vlade na visok udio necijepljenih covid-19 bolesnika među hospitaliziranim osobama, ocijenivši to pobjedom nad zdravim razumom, pljuskom naporima zdravstvenih djelatnika i putem ka novom jačanju epidemije.

Stranice