vili beros

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Subota, Travanj 25, 2020 14:49

U protekla 24 sata u Hrvatskoj je detektirano sedam novih slučajeva zaraze koronavirusom, a preminule su tri osobe, izvijestio je u subotu Nacionalni stožer civilne zaštite.

"U protekla 24 sata u Hrvatskoj imamo dijagnosticiranih 7 bolesnika od Covida-19, što čini ukupan broj od 2016 bolesnika", kazao je na konferenciji za novinare ministar zdravstva Vili Beroš.

Petak, Travanj 24, 2020 22:00

Govoreći o popuštanju mjera vezanih uz sprečavanje širenja koronavirusa, ministar zdravstva Vili Beroš rekao je u petak da je potreban oprez i međusobno povjerenje te odgovornost koju je hrvatski narod već pokazao.

Petak, Travanj 17, 2020 22:30

Hrvatska ide u smjeru da na koronavirus testira sve štićenike i zaposlenike domova za starije i nemoćne, ideja je da se testiraju najosjetljivije skupine, a za to su spremni određeni brzi serološki testovi, rekao je u petak ministar zdravstva Vili Beroš.

Komentirajući najavu Austrije da će testirati sve štićenike domova za starije, Beroš je u petak za Dnevnik Nove TV kazao da i Hrvatska ide u tom smjeru.

Ponedjeljak, Travanj 13, 2020 15:00

U Hrvatskoj u posljednja 24 sata zabilježeno je novih 50 osoba zaraženih koronavirusom, ukupno je 1650 oboljelih, a preminule su dvije zaražene osobe, izvijestio je u ponedjeljak Nacionalni stožer civilne zaštite. 

"U proteklom 24-satnom periodu u Hrvatskoj detektirano je novih 50 bolesnika pozitivnih na COVID-19, što daje broj do ukupno 1650 oboljelih", kazao je na konferenciji za medije ministar zdravstva Vili Beroš. 

Srijeda, Travanj 8, 2020 21:46 1

Ministar zdravstva Vili Beroš rekao je u srijedu da je Ministarstvo za demografiju na vrijeme dalo upute kako se u domovima za starije osobe treba postupati tijekom epidemije, a napravljen je i registar korisnika domova koji idu na hemodijalizu da ih smjeste u bolnice, zbog sigurnosti.

Petak, Travanj 3, 2020 15:22

MInistar Vili Beroš je na današnjoj konferenciji za novinare u Zadru odgovarao i na pitanje o prigovorima liječnika primarne medicine koji su se požalili da nemaju dovoljno osnovne zaštitne opreme zbog koje su nekoliko puta apelirali i prema Stožeru civilne zaštite:

Petak, Travanj 3, 2020 15:10

Na današnjoj konferenciji za novinare Stožera civilne zaštite Zadarske županije, ministra Vilija Beroša novinari su suočili s činjenicom kako šire područje Zadarske županije broji oko 200.000 stanovnika, a za vrijeme epidemije koronavirusa zadarska Opća bolnica, prema zadnjim podacima, ima tek 16 respiratora za razliku od drugih većih hrvatskih gradova koji ih imaju barem dvostruko ili trostruko više.

Petak, Travanj 3, 2020 14:58

Ministar zdravstva Vili Beroš na današnjioj konferenciji  odgovarao je i na pitanja novinara, prije svega o tome hoće li, nakon prozivke mladih Zadrana zbog njihova okupljanja, prozvati i liječnike koji su stvorili žarište epidemije u Biogradu:

Petak, Travanj 3, 2020 11:31

Imamo 3 novozaraženih pacijenata, što znači 50 ukupno novooboljelih od koronavirusa na području Zadarske županije.

Šef epidemiološke službe dr. Alan Medić ukazao je kako će putnici čiji se dolazak očekuje u nedjelju iz Ancone ići u kućnu ili ukoliko nemaju mogućnosti za to u institucionalnu samoizolaciju.

Petak, Travanj 3, 2020 08:53

Konferencija za novinare Stožera civilne zaštite Zadarske županije održat će se danas, s početkom u 10 sati ispred zgrade Doma Zadarske županije, a na konferenciji bi trebao sudjelovati i ministar zdravstva Vili Beroš.

Ministar Beroš prethodno će posjetiti Opću bolnicu Zadar.

Stranice