radovan fuchs

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
radovan fuchs
Srijeda, Lipanj 30, 2010 00:00

Nitko nije odgovoran niti kriv za pad sustava E-matice, rekao nam je jučer ministar znanosti, obrazovanja i športa Radovan Fuchs. Ministar smatra kako nikoga ne bi trebalo držati odgovornim, jer ga se "nema za što držati odgovornim ili krivim".

radovan fuchs
Ponedjeljak, Lipanj 28, 2010 00:00

Sustav je zapeo zbog prevelike navale. Iduće godine napravit ćemo raspored korištenja e-matice, poručio je ministar Radovan Fuchs

radovan fuchs
Ponedjeljak, Travanj 26, 2010 00:00

Ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs posjetio je prošlog tjedna Zadar, jedanaest mjeseci nakon što su čelni ljudi Sveučilišta u Zadru tražili sastanak, u vrijeme dok je on još bio državni tajnik, a u Zadru trajala studentska blokada. Ministar je upravi Sveučilišta, kako je već objavljeno, savjetovao da od Vlade RH traži jamstvo i suglasnost za kredit od 40 milijuna kuna.

nikica_simic
Ponedjeljak, Siječanj 4, 2010 00:00

Do 15. siječnja očekujemo razgovor s ministrom na kojemu ćemo mu prezentirati program, a ukoliko budemo suglasni nadam se da bismo na jesen mogli započeti. Iako sam ovakav način obrazovanja najavio samo za svoju školu, ipak smo odlučili svoj program, nakon što ga usuglasimo s ministarstvom, ponuditi i drugim zadarskim gimnazijama, kazao je Nikica Simić