priznanje

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Studeni 29, 2019 15:00

Humanitarna udruga Antonio Jurjević dobitnik je Grba Grada Zadra za uzorne uspjehe i rezultate postignute u području humanitarne djelatnosti i poticanja bavljenja sportom kod mladih. Tijekom Svečane sjednice Gradskog vijeća u povodu Dana grada Zadra, Grb su iz ruku Branka Dukića i Zvonimira Vrančića primili osnivači Udruge, braća i prijatelji prerano preminulog Antonija Jurjevića, zatim Frane Volpi Kobal, predsjednik Udruge, Bruna Kutija, Roko Bukvić, Karlo Jurjević i Josip Jurjević.

Petak, Studeni 15, 2019 17:30

 Turistički projekt cjelogodišnjeg turizma Vir 365 dobio je poznatu i vrijednu nagradu Simply the Best, kojom Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) i časopis Way to Croatia vrednuju najbolje hrvatske turističke proizvode, kvalitetu, inventivnost, kreativnost i ideje u turizmu. Ove tradicionalne godišnje nagrade dodijeljene su na posebnoj svečanosti u okviru službenog programa 21.

Utorak, Veljača 19, 2019 16:34

Umirovljeni političar i diplomat Budimir Lončar u utorak je priopćenjem hrvatskoj javnosti izvijestio da niti može niti želi primiti Medalju Grada Zagreba jer ne želi, kako navodi, ni na koji način sudjelovati u žalosnom igrokazu koji sramoti njegovu domovinu, Republiku Hrvatsku, nakon što je, ističe, postao predmetom "kampanje koja poprima sve odlike javnog linča" te neutemeljenih i bespredmetnih optužbi na koje institucije države

Četvrtak, Kolovoz 30, 2018 14:43

Iliriji d.d., turističkoj kompaniji iz Biograda na Moru, dodijeljeno je priznanje „Tvrtka prijatelj zdravlja“ za uvođenje posebnih oznaka u radnom okruženja, potom omogućavanja svojim zaposlenicima usvajanja zdravih životnih navika, promicanja i poticanja zdravlja na radnom mjestu te iskazivanja brige o zdravlju zaposlenika. Ilirija je druga turistička kompanija u Republici Hrvatskoj nositeljica priznanja „Tvrtka prijatelj zdravlja“.

Ponedjeljak, Kolovoz 20, 2018 23:00

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić uvršten je među tri kandidata za najboljeg igrača Europe u izboru Europske nogometne federacije (UEFA).

Uz Modrića kandidati za ovu prestižnu nagradu su i kapetan portugalske reprezentacije i novi član Juventusa Cristiano Ronaldo, te napadač egipatske reprezentacije i Liverpoola Mohamed Salah.

Četvrtak, Lipanj 14, 2018 09:00

Na godišnjicu tragične smrti Luke Ritza, u utorak, 12. lipnja, desetu godinu za redom dodijeljena je nagrada "Luka Ritz" za promicanje tolerancije i školu bez nasilja. Među četvero dobitnika ove je godine i Lara Zrilić, učenica 6.

Subota, Studeni 14, 2015 00:00

Pomorska škola Zadar, sa svojih 430 učenika i 50 djelatnika, prva je srednja škola u Hrvatskoj koja je u studenom 2000. godine uvela sustav upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001- 2008 za područje srednjoškolskog obrazovanja i izobrazbe pomoraca, pohvalio se Perković

omerka saric frantin_priznanje
Srijeda, Srpanj 7, 2010 00:00

Mi u Zadru prednjačimo jer je naša lista u Gradsko vijeće dala četiri žene i tri muškarca, a kad tome pridodamo da smo išli u koaliciji s HNS-om i da su iz njihove kvote ušli jedna žena i jedan muškarac, moramo priznati da je takav rezultat zaista rijetkost, kazala je Šarić Frantin

udruga orkula_miroslav andric
Ponedjeljak, Svibanj 10, 2010 00:00

Priznanje za suradnju s Hrvatskim zavodom za poljoprivrednu savjetodavnu službu za udrugu Orkula je zaista veliko i značajno, ponosno će Miroslav Andrić, viši stručni suradnik za ratarstvo županijskog Područnog odjela Hrvatskog zavoda za poljoprivrednu savjetodavnu službu (HZPPS)

pdbabulj_velebit
Ponedjeljak, Siječanj 4, 2010 00:00

Sklonište Ivine Vodice sagrađeno je 70-ih godina i po svom položaju predstavlja važnu točku pri usponu na Sveto brdo, odnosno vršnu zonu Velebita. U dogovoru s NP Paklenica i PD Paklenica Zadar, naše Društvo je preuzelo na sebe obnovu i održavanje navedenog skloništa koje je bilo u derutnom stanju i predstavljalo crnu točku na velebitskim stazama, kazao je Stjepan Gverić