sastanak

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Studeni 9, 2021 23:02

U utorak navečer održan je radni sastanak gradonačelnika Branka Dukića i zamjenika Ante Babića s predstavnicima klubova vijećnika u Gradskom vijeću Damirom Burčulom (HDZ), Eniom Meštrovićem i Adelom Frank (Nezavisna lista), Antom Rubešom (Akcija mladih) i Damirom Biloglavom (DP) dok se predstavnici Kluba SDP-a nisu odazvali na sastanak. Tema sastanka bila je rebalans Proračuna Grada Zadra za 2021. godinu s naglaskom na financiranje KK Zadar s.d.d.

Ponedjeljak, Studeni 8, 2021 16:50
Petak, Srpanj 30, 2021 12:20

Državni tajnik Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Željko Uhlir i direktor Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama, Dragan Hristov, u pratnji pročelnika UO-a za prostorno uređenje i graditeljstvo Grada Zadra, Darka Kasapa, obišli su gradilišta višestambene građevine POS-a na Crvenim kućama.

Srijeda, Srpanj 28, 2021 12:10

Hrvatska turistička zajednica, u suradnji s Turističkom zajednicom Zadarske županije, organizira koordinacijski sastanak, a direktor HTZ-a Kristjan Staničić predstavit će promotivne aktivnosti HTZ-a na emitivnim tržištima do kraja 2021. godine.

Aktivnosti su to s naglaskom na marketinške i PR kampanje, informacije o tijeku sezone i stanju na tržištima, a razgovarat će se i o očekivanjima od turističke sezone te važnosti očuvanja povoljne epidemiološke slike za daljnji tijek sezone.

Subota, Srpanj 24, 2021 10:45

Pročelnik Upravnog odjela za odgoj i školstvo Grada Zadra Joso Nekić i njegova zamjenica Ivana Guglielmini održali su u četvrtak sastanak s dvoje roditelja čija su djeca zbog dijagnoze autizma odbijeni za upis u redoviti vrtić, te s predsjednikom Udruge za autizam Zadar Antom Armaninijem i dopredsjednicom Udruge Josipom Kardum, na kojem su raspravljali o nastalom problemu i njegovu rješavanju.

Četvrtak, Srpanj 22, 2021 11:43

U Centru za razvoj i edukaciju Poličnik održan je u srijedu redoviti prvi radni sastanak župana Božidara Longina s gradonačelnicima i načelnicima jedinica lokalne samouprave. Cilj sastanka bio je prvenstveno kako bi se međusobno upoznali, rekao je župan, ali i da se razmotri trenutačna situacija u županiji.

Petak, Lipanj 11, 2021 11:00

U Maloj vijećnici Grada Zadra održana je ovih dana 19. sjednica Kulturnog vijeća Grada Zadra. Bila je to ujedno i posljednja sjednica Kulturnog vijeća u ovom sazivu s članovima Sanjom Knežević (predsjednica), Marijom Županović, Milenkom Bukvić, Mirnom Petricioli, Majom Pavin Radaljac i Samantom Stepčić.

Srijeda, Veljača 17, 2021 12:13

Uoči masovnog cijepljenja na Višnjiku jučer se u Sportskom centru sastao tim Županijskog stožera kako bi se utvrdilo jesu li punkt i liječnički timovi koji će na njemu raditi pripravni. Sastanku su nazočili ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Zoran Škrgatić, epidemiolog Alan Medić, županijski pročelnik za zdravstvo Bernard Maruna, koordinator punkta Višnjik Robert Županović, ravnateljica Doma zdravlja Renata Bek te predstavnice liječnika opće medicine Dubravka Pedić i Jasna Vukač.

Srijeda, Siječanj 27, 2021 16:29

Gradonačelnik Zadra, Branko Dukić, jučer je u Gradskoj vijećnici primio predstavnike Obrtničke komore Zadarske županije i HGK - Županijske komore Zadar, Stipu Kneževića i Denisa Ikića, a sastanku su nazočili i gradski pročelnici. Ovo je još jedan u nizu sastanaka radi dogovora oko smanjenja poreza zadarskim obrtnicima i poduzetnicima, čije su tvrtke zbog epidemiološke situacije zatvorene.

Utorak, Travanj 21, 2020 23:14

Predsjednik Zoran Milanović razgovarao je s čelnicima Hrvatske poljoprivredne komore, Hrvatske obrtničke komore, Hrvatske udruge poljoprivrednika i udruge Women in Adria o situaciji u poljoprivredi, obrtništvu i mikro poduzetništvu u okolnostima epidemije koronavirusa.

Stranice