slavlje

Ponedjeljak, Veljača 14, 2011 00:00

Preko tisuću članova Torcide-Pag, njihovih prijatelja i građana na veličanstven je način, spektakularnim vatrometom, paljenjem bengalki i signalnih raketa, pjesmom i plesom, proslavilo 100. rođendan Hajduka. Proslava je najavljena u subotu rano ujutro kada je na Gradskom mostu postavljen 35 metara dugački transparent s rođendanskom čestitkom Hajduku.

sonik_slavlje_6
Ponedjeljak, Svibanj 24, 2010 00:00

Nastupom klape Kontrada i brojnih KUD-ova te rezanjem ogromne slavljeničke torte i dijeljenjem poklona građanima u subotu ujutro prigodno je obilježeno 20 godina rada poznate zadarske trgovačke kuće Sonik. Menadžment tvrtke odlučio se na ovaj način odužiti svojim vjernim kupcima, dati im do znanja da itekako cijene povjerenje koje su im ukazali svih ovih godina poslovanja.

gospa lurdska
Subota, Veljača 13, 2010 00:00

Obraćajući se okupljenim vjernicima župnik je na početku misnog slavlja ukazao na nemjerljiv doprinos Majke Božje-Gospe Lurdske u životu svakog vjernika

slavlje_stozer sdp_3
Utorak, Siječanj 12, 2010 00:00

Kako je bilo i za očekivati, nakon službenih rezultata izbora za trećeg predsjednika Republike Hrvatske, odnosno pobjede Ive Josipovića, u stožeru SDP-a na Trgu Pet bunara bilo je iznimno veselo. Iako se već u popodnevnim satima statistički očekivao ovakav rezultat, članovi SDP-a pravu su feštu pokrenuli tek u kasnim satima kad je službeno potvrđena pobjeda njihovog tima.