liga protiv raka

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Veljača 4, 2019 10:53

I ovogodišnji Svjetski dan borbe protiv raka, koji se obilježava danas, 4. veljače, zadarska Liga protiv raka dočekuje s brojnim aktivnostima i planovima na poboljšanju skrbi i uvjeta liječenja onkoloških bolesnika na zadarskom području, zbog čega je od strane krovne Hrvatske lige protiv raka s pravom proglašena najaktivnijom i najuspješnijom hrvatskom Ligom.

Utorak, Siječanj 22, 2019 19:30

Unatoč škuroj buri i važnoj rukometnoj utakmici hrvatske  reprezentacije, jedan lijepi broj građana večer je odlučio provesti u Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar na predstavi "Štefica Cvek u raljama  života" odigranoj u sklopu humanitarne akcije "Smijeh kao lijek - smijehom protiv raka". Bila je to deseta jubilarna akcija Lige protiv raka Zadar kojom se prikuplja novac za kupnju linearnog akceleratora, uređaja  za zračenje.

Subota, Siječanj 19, 2019 20:58

Liga protiv raka Zadar u suradnji sa Zavodom za javno  zdravstvo Zadar jučer je na Narodnom trgu organizirala tradicionalnu  humanitarnu akciju Dan mimoza kojom se u cijeloj zemlji svake treće  subote u mjesecu siječnju obilježava nacionalni Dan borbe protiv raka  vrata maternice. Cilj ove već 12.

Četvrtak, Siječanj 17, 2019 21:25

Liga protiv raka Zadar i ove godine po 12-ti put za redom obilježiti će Dan mimoze 19. siječnja 2019. na Narodnom trgu u vremenu od 10 do 13 sati.

U obilježavanje Dana mimoze i ove godine Ligi će se pridružiti Zavod za javno zdravstvo Zadar koji će predstaviti provedbu Nacionalnog programa ranog otkrivanja raka maternice a kojeg će predstavljati dr. med. spec. javnog zdravstva Ljilja Balorda, koordinatorica Nacionalnog programa ranog otkrivanja raka dojke za Zadarsku županiju.

Četvrtak, Siječanj 17, 2019 13:59

Liga protiv raka Zadar ove godine organizira jubilarnu 10. po redu humanitarnu akciju "Smijeh kao lijek - smijehom protiv raka", kojom ova aktivna humanitarna udruga već cijelo desetljeće prikuplja novac za poboljšanje uvjeta liječenja onkoloških bolesnika na zadarskom području.

Ponedjeljak, Prosinac 3, 2018 13:24

U zadarskoj brijačnici Mr. Razor u subotu je obilježen kraj  "brkatog studenog" u kojem su košarkaši Diadore, popularni Entuzijasti,  "uzgajali" brkove ukazavši na ranu prevenciju raka prostate i testisa.

Subota, Prosinac 9, 2017 18:34

 Naš Šahovski klub je jedan od najstarijih u Hrvatskoj. Osnovan je davne 1949. godine, a i zadarska Liga za borbu protiv raka je jedna od najstarijih u Hrvatskoj, pa smo došli na ideju da se pridružimo obilježavanju 50-te obljetnice Lige - velikom šahovskom partijom pod nazivom - "Nema predaje - šah-mat raku". Željeli smo pobijediti zajedničkog neprijatelja, a to je rak. Naime, u Hrvatskoj je dosta loša situacija jer je u 2016. godini od raka umrlo 14. 360, a u Zadarskoj županiji 556 ljudi.

Subota, Prosinac 9, 2017 12:20
Jučer je u okviru obilježavanja jubilarne 50. obljetnice Lige protiv raka Zadar u Gradskoj loži predstavljen prigodni poštanski žig i prigodna omotnica koje su izdali Hrvatsko filatelističko društvo Zadar, čime je odano zasluženo priznanje zadarskoj Ligi koja već pola stoljeća uspješno i predano radi na poboljšanju uvjeta onkoloških bolesnika.
Značajan datum
Subota, Siječanj 16, 2016 00:00

Ovogodišnju akciju Lige prepoznali su i zadarski dimnjačari, Božidar Martinović te Danko Jurlina

Stranice