liga protiv raka

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Svibanj 12, 2021 09:38

U Gradskoj je loži svečano otvorena humanitarna izložba slikarskih radova Ane Marije i Josipa Botterija, u organizaciji Lige protiv raka Zadar. Izložbu je svečano otvorio gradonačelnik Zadra i predsjednik Lige Branko Dukić.

Utorak, Svibanj 4, 2021 11:45

Udruga Liga protiv raka Zadar provodi projekt »Budi kao Roza« financiran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Cilj projekta je informirati i osvijestiti javnost o važnosti preventivnog djelovanja u smanjenju rizika od razvoja raka dojke kod osoba ženskog spola u Zadru i Zadarskoj županiji.

Petak, Veljača 12, 2021 13:15

Svjetski dan bolesnika obilježava se svake godine 11. veljače diljem svijeta s ciljem podizanja svijesti šire javnosti o potrebama bolesnika te težnjom za stvaranjem bolje zdravstvene i društvene zaštite koja će svakom oboljelom omogućiti dostupnu i kvalitetnu zdravstvenu skrb. Utemeljio ga je papa Ivan Pavao II. 1992. godine kako bi ukazao na bolesnike, kao i na njihove probleme.

Srijeda, Studeni 4, 2020 15:48

Vladislavu Tomčuku, prerano preminulom dugogodišnjem tajniku Lige protiv raka Zadar, postumno pripada Grb Grada Zadra za djela humanosti, plemenitosti i požrtvovnosti.

Četvrtak, Listopad 8, 2020 12:33

Zadarska liga protiv raka ove je godine u povodu obilježavanja Nacionalnog dana borbe protiv raka dojke organizirala prodajnu izložbu slika svjetski poznatog slikara Dimitrija Popovića. Izložba je otvorena u utorak navečer u Gradskoj loži te je već prvu večer izazvala veliku pažnju građana koji su kupili 15 slika i na taj način pomogli radu Lige te skupljanju sredstava za kupnju linearnog akceleratora.

Utorak, Listopad 6, 2020 15:15

Humanitarna izložba slika Dimitrija Popovića za potrebe kupnje linearnog akceleratora otvara se danas u Gradskoj loži s početkom u 19 sati i traje tri tjedna, gotovo do kraja listopada, koji je cijeli u znaku borbe protiv raka. Najavili su to jučer organizatori iz Lige protiv raka Zadar, Branko Dukić, Mirka Batur i Mirjana Dragičević.

Nedjelja, Listopad 4, 2020 12:44

Zadarska Liga protiv raka u sklopu projekta »Mjesec ružičaste vrpce«, jučer je na Narodnom trgu prikupljala donacije za kupnju linearnog akceleratora dijeleći građanima informativne brošure i promotivne artikle s ružičastom vrpcom kao simbolom borbe protiv raka dojke. Cilj ove akcije, kako nam je kazao predsjednik Lige, gradonačelnik Branko Dukić, je prikupljanje sredstava za nabavu ovog ufeđaja koji bi trebao pomoći u liječenju ove opasne bolesti.

Petak, Ožujak 27, 2020 07:00

Neumorni humanitarac, vrijedan, energičan, požrtvovan i pun bezbrojnih ideja kako pomoći onkološkim bolesnicima, bio je Vladislav Tomčuk, dugogodišnji tajnik najveće zadarske humanitarne udruge - Lige protiv raka Zadar, koji je preminuo protekloga petka, 20. ožujka 2020. u 66. godini života.

Ponedjeljak, Ožujak 23, 2020 20:30

U petak, 20. ožujka 2020. godine, prerano, a uvijek je prerano, napustio nas je naš dragi kolega, tajnik Lige protiv raka Zadar, prijatelj Vladislav Tomčuk. Kako je živio, radio i razmišljao o životu, čovjeku i obitelji, tako je sa istom strašću, energijom i voljom radio u Ligi. Neizmjeran je njegov doprinos u radu Lige.

Dragi Vlado, nedostajat će nam Tvoj entuzijazam!

Počivao u miru, stoji u oproštajnim riječima Lige protiv raka Zadar.

Utorak, Ožujak 3, 2020 20:00

Poznati zadarski, hrvatski i svjetski hitovi oplemenjeni višeglasjem Hrvatskog pjevačkog glazbenog društva Zoranić razveselili su i razgalili publiku u punom Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar na humanitarnom koncertu »Zoranić i prijatelji«.

Stranice