benkovacka malonogometna liga

Srijeda, Ožujak 2, 2011 00:00

Srijeda, Veljača 2, 2011 00:00

Srijeda, Prosinac 1, 2010 00:00

Na 8. kolu Benkovačke malonogometne lige Rodaljice su do treće pobjede došle protiv momčadi LTH metalni lijev. Bila je to odlična izvedba Rodaljica pod vodstvom Dinka Kambera i Ivice Šunjića. Šest golova postigao je i Raštević koji je nadigrao Vranu i tako ostao vodeća momčad lige. U derbiju začelja Lišane su bile bolje od Lisičića, a Smilčić i Paljuv podijelili su bodove. Sveti Martin se s tri boda protiv Benkovačkog Sela probio na drugo mjesto.

LTH METALNI LIJEV3

mnk vrana
Srijeda, Studeni 3, 2010 00:00

Jedan susret i to onaj koji su trebali igrati Benkovačko Selo i LTH Metalni lijev odgođen je i igrat će se idući vikend. Sveti Martin je udijelio četvorku Rašteviću da bi Smilčić i Vrana svojim protivnicima pukli po peticu. Na vrhu su Sveti Martin i Smilčić. Inače kvaliteta malog baluna bila je na zavidnoj razini.

SVETI MARTIN 4

RAŠTEVIĆ 1

BENKOVAC - Gradska dvorana. Gledatelja 200. Suci: Josip Viduka i Ante Zubčić (oba Velebit).

Srijeda, Listopad 20, 2010 00:00

U prvoj utakmici 2. kola prošlogodišnji prvak Sveti Martin uhvatio se posla i uvjerljivo slavio nad mladim sastavom Lisičića. Novajlija u ligi LTH Metalni lijev ponovo je istaknuo kandidaturu za visok plasman. Vrana je bila nemoćna.

LISIČIĆ 0

SV. MARTIN 4

BENKOVAC - Gradska dvorana. Suci: Josip Viduka i Neven Šimunac.

LISIČIĆ: I. Bačić, S. Bačić, M. Bačić, Balen, T. Bačić, Kutija, Golem, Kapitanović. Voditelj: Marko Bačić.

mnk vrana
Srijeda, Veljača 3, 2010 00:00

U 11. kolu Benkovačke malonogometne lige Sveti Martin i Vukšić pobjedama su zadržali vrh ljestvice. Vukšić je Rodaljicama utrpao sedam, a Sveti Martin Smilčiću tri gola. Vrana igra sve bolje pobjeđuje i drži korak s vodećim, dokazala je to i protiv Lisičića. S druge strane, Benkovačko Selo nije na prošlogodišnjoj razini, ovaj put bez bodova su ostali i protiv Croatije Stankovci.