prodaja

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Ožujak 17, 2020 15:47

Ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Zadar, Zoran Škrgatić, dr. med. spec. psih. nakon uspješno dovršenog postupka prodaje nekretnine na adresi Kolovare 2B, Zadar, putem javnog natječaja potpisao je Ugovor o kupoprodaji nekretnine s kupcem EKO ZADAR DVA d.o.o. iz Zagreba, Jurišićeva 1/a.

Četvrtak, Veljača 20, 2020 10:00

Treći javni poziv Zavoda za javno zdravstvo Zadar kojim se tražio kupac za poslovnu zgradu i zemljište na Kolovarama, bivšu Polikliniku, namijenjenu za hotel s rokom za dostavu ponuda do 18. veljače u 12 sati uspješno je okončan. Interes za kupnju, nakon prethodno uplaćene jamčevine u iznosu od 850.250 kuna, kao jedini ponuditelj iskazala je tvrtka Eko Zadar Dva d.o.o. s temeljnim kapitalom od 60 tisuća kuna i sjedištem u Zagrebu, vlasnika Iljka Ćurića.

Četvrtak, Veljača 20, 2020 09:45

Sindikalna podružnica Sindikata metalaca Hrvatske – Industrijski sindikat pri Marini Dalmacija i Teritorijalni Ured SSSH Zadar u ponedjeljak, 24. veljače, održat će konferenciju za medije vezanu uz najnovija zbivanja u toj tvrtki i neizvjesnost za 100-tinjak radnika koja je nastala kao posljedica promjene vlasništva nad tom sukošansko-bibinjskom marinom, a za koju tvrde kako je nezakonita.

Srijeda, Veljača 5, 2020 12:00

Tvrtka D-marin Hrvatska očitovala se u utorak na tvrdnje Sindikalne podružnice Sindikata metalaca Hrvatske – Industrijski sindikat pri Marini Dalmacija i SSSH-a na kršenje odredbi Zakona o radu. Iz D-marina Hrvatska navode kako mogu potvrditi da nijedna odredba predmetnoga Zakona nije prekršena od strane Marine Dalmacija d.o.o.

Četvrtak, Siječanj 23, 2020 17:30

Udruga za uzgoj i zaštitu ptica Zadar već tradicionalno u siječnju radi jednogodišnju reviziju rada te proglašava najuspješnije uzgajivače ptica. U zadarskoj udruzi je aktivno oko 25 članova iz Zadra i Zadarske županije.
- Najbolji uzgajivač ptica u 2019. godini je višestruki hrvatski te europski i svjetski prvak Enver Alidžanović. Drugoplasirani je Marin Jusup, dok je trećeplasirani naš predsjednik Krešimir Terkeš, kazao je tajnik Damir Savatović.

Četvrtak, Siječanj 23, 2020 07:30

Tvrtka CVC Capital Partners sa sjedištem u Luksemburgu objavila je ovih dana kako je njihov CVC Fond VII kupio grčke, hrvatske i marine u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE) tvrtke D-Marin, među kojima i zadarske marine Dalmacija i Borik. D-marin, dio Dogusş grupe, vodećeg turskog konglomerata, bio je vodeći operator vrhunskih marina za jahte u Sredozemlju i UAE.

Četvrtak, Prosinac 12, 2019 08:30

Izgledi da se unovči imovina iz stečajne mase propale riboprerađivačke tvrtke Adria d.o.o. još se uvijek niti ne naziru. Kako doznajemo od stečajnog upravitelja te nekoć najmoćnije tvrtke za konzerviranje ribe na Mediteranu, Dragana Bijelića, na devetu dražbu koju je sutkinja Terezija Goreta zakazala u šibenskoj podružnici Trgovačkog suda Zadar zakazanu za 13. prosinca, nitko se od zainteresiranih kupaca nije javio.

Nedjelja, Kolovoz 18, 2019 09:22 1

Prema novom istraživanju Njuškala, provedenom na uzorku većem od 161 tisuću aktivnih oglasa u srpnju 2019. godine, tražene cijene nekretnina u Hrvatskoj pokazuju rast od gotovo sedam posto. U zadnjih 12 mjeseci tražene cijene stanova veće su za devet posto, dok su tražene cijene kuća skočile za nešto više od četiri posto.

Petak, Kolovoz 16, 2019 10:22

Grad Zadar uskoro će prodati prostor nekadašnjeg HAK-a na Relji, pa će se vidjeti hoće li najbolji ponuđač, kako sugerira zadarska oporba, biti grupacija zadarskih poduzetnika koja je najaktivnija u pretvaranju atraktivnih slobodnih parcela u stambeno-gospodarske komplekse. Sumnju u to iznijeli su na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća Antun Novoselović i Antonio Baus, najviše zbog činjenice da se ne prodaje cijeli prostor nekadašnjeg HAK, već samo veća parcela od oko 1.700 kvadrata.

Petak, Kolovoz 2, 2019 13:15

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga Službe kriminalističke policije dovršili su kriminalističko istraživanje nad četiri muške osobe u dobi od 29, 35, 36 i 33 godine koje se sumnjiči da su tijekom lipnja i srpnja ove godine na širem zadarskom području preprodavali i posredovali u kupoprodaji droge kokain.

Stranice