bulevar

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Veljača 5, 2018 21:23

U Ulici Ante Starčevića, poznatijoj kao Bulevar, u ponedjeljak ujutro posječeno je sedam četrdesetogodišnjih stabala lipe. Na tom se potezu zadnjih mjeseci obavljaju radovi rekonstrukcije i proširenja kolnika, a građani, koji nisu imali informaciju da će sječe stabala biti, ostali su zatečeni ovom ranojutarnjom aktivnošću radnika.

Nedjelja, Siječanj 14, 2018 22:04

Iako je bilo najavljano kako će rekonstrukcija dijela Ulice Ante Starčevića biti dovršena u oba kolnička traka do Badnjaka, odnosno 24. prosinca prošle godine, to se nije dogodilo.

Dovršeni su radovi samo na jednom kolničkom traku, a promet se tim dijelom Bulevara i dalje odvija u jednom traku dvosmjerno.

Srijeda, Siječanj 10, 2018 14:54

Znate li gdje se nalaze ostaci starog rimskog akvedukta u Zadru? Na to pitanje rijetki znaju odgovoriti, iako je na frekventnoj, urbanoj gradskoj lokaciji te ima povijesnu vrijednost. Kako bi se to promijenilo i kako bi se ovom svjedoku duge zadarske povijesti dalo zasluženo mjesto, Grad Zadar će već ove godine pokrenuti projekt rekonstrukcije. Osim akvedukta - danas naizgled samo običnog zida dugog 20 metara, a širokog i visokog oko metar i pol, već i okolja.

Subota, Prosinac 2, 2017 15:24

Uređivanje gradskih prometnica još uvijek traje, a ovisno o gradilištima moglo bi se na pojedinim punktovima raditi intenzivnije.

Na raskrižju kod Vruljice radovi su počeli početkom studenog, a rok za dovršetak je sredina veljače. Na samom početku na gradilištu se malo radilo, no ovih dana traju intenzivni građevinski radovi. Obilaskom gradilišta uvidjeli smo kako bi radovi na Vruljici mogli biti gotovi i ranije od spomenutog roka

Petak, Listopad 13, 2017 18:02 2

Na pet gradilišta u Zadru, kod Vruljice, na Liburnskoj obali, na Jadranskoj magistrali, Bulevaru i u Ulici Eugena Kvaternika u tijeku su radovi. Međutim, isti se odvijaju po principu "više se ne radi nego što se radi". Naime, na gradilištu na Bulevaru danima već gradiište zjapi prazno, a tu i tamo ukaže se jedan, eventualno dva radnika.

Četvrtak, Rujan 21, 2017 20:52

Vozači su se neugodno iznenadili kada su u četvrtak ujutro  zapali u velike prometne gužve koje su se stvarale na Bulevaru. Zbog radova zatvoren je dio Bulevara od Mehanizacije do raskrižja ulica Ante  Starčevića, Hrvoja Ćustića i Ulice Petra Skoka.

Riječ je o početku rekonstrukcije ove značajne gradske prometnice,  projektu Hrvatskih cesta vrijednom 40 milijuna kuna.

Četvrtak, Lipanj 9, 2016 00:00

Dvije osobe, muškarac u dobi od 32 godine i žena u dobi od  30 godina, zadobile su teške tjelesne ozljede u teškoj prometnoj nesreći,  koja se poslijepodne oko 14.35 sati dogodila u Ulici Ante Starčevića  - Bulevaru u Zadru.

Utorak, Listopad 13, 2015 00:00

U prošlotjednoj policijskoj akciji Vikend kontrolirano je ukupno 599 vozila, a poduzete su 183 represivne mjere.

Četvrtak, Studeni 17, 2011 00:00

Petak, Lipanj 17, 2011 00:00

Sve je puno smeća, opušaka i stakla. Taj dio se zaista slabo održava, a i "prisvojili" su ga stanari sa svojim kućnim ljubimcima za kojima čak ni izmet ne pokupe. Ovo bi se moglo očistiti i urediti da se naša djeca imaju gdje igrati. Sad trenutačno nema novca, govori stanarka Ivana

Stranice