bulevar

Srijeda, Siječanj 10, 2018 14:54

Znate li gdje se nalaze ostaci starog rimskog akvedukta u Zadru? Na to pitanje rijetki znaju odgovoriti, iako je na frekventnoj, urbanoj gradskoj lokaciji te ima povijesnu vrijednost. Kako bi se to promijenilo i kako bi se ovom svjedoku duge zadarske povijesti dalo zasluženo mjesto, Grad Zadar će već ove godine pokrenuti projekt rekonstrukcije. Osim akvedukta - danas naizgled samo običnog zida dugog 20 metara, a širokog i visokog oko metar i pol, već i okolja.

Subota, Prosinac 2, 2017 15:24

Uređivanje gradskih prometnica još uvijek traje, a ovisno o gradilištima moglo bi se na pojedinim punktovima raditi intenzivnije.

Na raskrižju kod Vruljice radovi su počeli početkom studenog, a rok za dovršetak je sredina veljače. Na samom početku na gradilištu se malo radilo, no ovih dana traju intenzivni građevinski radovi. Obilaskom gradilišta uvidjeli smo kako bi radovi na Vruljici mogli biti gotovi i ranije od spomenutog roka

Petak, Listopad 13, 2017 18:02 2

Na pet gradilišta u Zadru, kod Vruljice, na Liburnskoj obali, na Jadranskoj magistrali, Bulevaru i u Ulici Eugena Kvaternika u tijeku su radovi. Međutim, isti se odvijaju po principu "više se ne radi nego što se radi". Naime, na gradilištu na Bulevaru danima već gradiište zjapi prazno, a tu i tamo ukaže se jedan, eventualno dva radnika.

Četvrtak, Rujan 21, 2017 20:52

Vozači su se neugodno iznenadili kada su u četvrtak ujutro  zapali u velike prometne gužve koje su se stvarale na Bulevaru. Zbog radova zatvoren je dio Bulevara od Mehanizacije do raskrižja ulica Ante  Starčevića, Hrvoja Ćustića i Ulice Petra Skoka.

Riječ je o početku rekonstrukcije ove značajne gradske prometnice,  projektu Hrvatskih cesta vrijednom 40 milijuna kuna.

Četvrtak, Lipanj 9, 2016 00:00

Dvije osobe, muškarac u dobi od 32 godine i žena u dobi od  30 godina, zadobile su teške tjelesne ozljede u teškoj prometnoj nesreći,  koja se poslijepodne oko 14.35 sati dogodila u Ulici Ante Starčevića  - Bulevaru u Zadru.

Utorak, Listopad 13, 2015 00:00

U prošlotjednoj policijskoj akciji Vikend kontrolirano je ukupno 599 vozila, a poduzete su 183 represivne mjere.

Četvrtak, Studeni 17, 2011 00:00

Petak, Lipanj 17, 2011 00:00

Sve je puno smeća, opušaka i stakla. Taj dio se zaista slabo održava, a i "prisvojili" su ga stanari sa svojim kućnim ljubimcima za kojima čak ni izmet ne pokupe. Ovo bi se moglo očistiti i urediti da se naša djeca imaju gdje igrati. Sad trenutačno nema novca, govori stanarka Ivana

Srijeda, Ožujak 16, 2011 00:00

Na križanju Puta Murvice i Ulice Hrvoja Ćustića 53-godišnjak je upravljajući "mercedesom" oduzeo prednost "opelu" koji se od siline udarca odbio u dvorišni zid nakon čega je auto planuo. Brzom intervencijom vatrogasaca požar je ugašen, a vozač koji je teško ozlijeđen izvučen je iz vozila

Petak, Ožujak 4, 2011 00:00

Biljke ćemo držati na manjoj visini da vozačima bude preglednije jer pješaci znaju izletjeti iza oleandara kad pretrčavaju cestu. A i da bude uredno, kaže Hrvoje Grdović, direktor Nasada

Stranice