priznanja

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Listopad 26, 2011 00:00

Danas je među nama njih 32 koji su krv dali najmanje 35 puta i treba znati da su sve to brojke kojima se možemo samo klanjati. Čestitam vam od srca svima. Želim vam dobro zdravlje i još puno darivanja krvi - dara posebne vrijednosti, istaknuo je Nadislav Pedić

Četvrtak, Lipanj 9, 2011 00:00

bilosnic
Utorak, Srpanj 20, 2010 00:00

Iz Albanije su u Zadar stigle dvije knjige kao izravno priznanje zadarskom autoru Tomislavu Marijanu Bilosniću. Riječ je o zbirkama pjesama uglednog albanskog pjesnika Milianova Kallupia, predsjednika Kluba Albanski haiku, i predsjednika albanskih pisaca Elbasana. Obje zbirke objavila je izdavalačka kula «Egnatia» u Elbasanu u kojoj je 2007. godine objavljena i Bilosnićeva haiku zbirka «Velebit» koja je u Albaniji primljena s posebnom pažnjom i vrlo visoko ocijenjena.

bilosnic
Ponedjeljak, Lipanj 28, 2010 00:00

Zadarski umjetnik Tomislav Marijan Bilosnić, hrvatski književnik i slikar, poslije prošlogodišnje neuobičajeno bogate žetve od devet nagrada i priznanja za svoj književni rad, među kojima je bila i najprestižnija hrvatska pjesnička nagrada «Tin Ujević», govoreći aktualnim sportskim jezikom, i ove godine ostaje u igri za nagrade i priznanja.

benja
Četvrtak, Lipanj 17, 2010 00:00

Učenici Osnovne škole "Šimuna Kožičića Benje" imali su ove školske godine pune ruke posla. Kao nagradu za njihov trud i marljivi rad tijekom godine te predstavljanje škole na natjecanjima ravnatelj Marko Marin upriličio im je domjenak. Prije domjenka podijelio je učenicima priznanja i nagrade Grada Zadra koje je grad ove godine dao svim učenicima zadarskih osnovnih škola koji su sudjelovali na natjecanjima.

nazor_priznanja_2
Petak, Lipanj 4, 2010 00:00

Gimnazija Vladimira Nazora imala je razloga za slavlje. Učenici su imali pune ruke posla s državnim natjecanjima na kojima su ove godine ostvarili odlične rezultate iz čak devet disciplina. U povodu toga, u srijedu su marljivim gimnazijalcima dodijeljena priznanja i nagrade kao zahvala za uspješno predstavljanje, ali i kao poticaj za daljnje učenje i napredovanje u znanju.

dani maslina_3
Ponedjeljak, Ožujak 8, 2010 00:00

Drago mi je da ovdje vidim one koji se "pripetavaju" čije je maslinovo ulje bolje, istarsko ili dalmatinsko. Nema boljeg, sve su to dobra hrvatska maslinova ulja koja su i ove godine jako dobra, iako godina baš i nije bila naklonjena maslinarima, rekao je Joško Niskota i dodao da su se Dani masline profilirali u respektabilnu manifestaciju