projekt

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Lipanj 1, 2021 13:00

Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije AGRRA trenutno je u provedbi projekta »Green Economy and CO2 - GECO2«. GECO2 se pridružuje borbi protiv klimatskih promjena razvijajući nove poljoprivredne i industrijske modele. Cilj projekta je uspostava regionalnih centara za promatranje klimatskih promjena kao i predstavljanje hrvatskim tvrtkama novog dobrovoljnog tržišta ugljika kroz ekonomsku valorizaciju poljoprivrednih praksi.

Petak, Svibanj 28, 2021 15:00

HGK - Županijska komora Zadar, u sklopu projekta Mistral, organizirala je online događaj National Learning Camp, na kojemu su se publici iz županijskih ustanova predstavili alati razvijeni u prošlogodišnjim pilot aktivnostima, natjecanju plavih poslovnih planova malih poduzeća te na matchmaking događaju Rethinking Tourism B2B. Predstavit će i nacionalnu studiju izrađenu tijekom projekta MISTRAL - Blue Growth Book.

Utorak, Svibanj 11, 2021 12:45

Nakon projekta, koji je krajem travnja realiziran na Velom Ižu, udruga Prizma iz Gračaca se sprema za provedbu novog projekta »Youth For Stray Dogs«, koji će se od 14. do 18. svibnja održati u Zadru.

Četvrtak, Svibanj 6, 2021 12:56

Nastavno i stručno osoblje Osnovne škole Bartul Kašić iz Zadra sprema se za provedbu Erasmus projekta KA1 za mobilnost učitelja. Iako je osoblje škole projekt počelo planirati prije početka pandemije, unatoč svim problemima i poteškoćama, uspjeli su osigurati realizaciju projekta. O projektu, te nastavnim aktivnostima u vremenu pandemije smo razgovarali s Elzom Nadarević - Baričić, Dušankom Dujić, te Natalijom Zvelf, koja je koordinatorica projekta.

Utorak, Svibanj 4, 2021 14:16

Ministar Oleg Butković je danas u Matuljima najavio uvođenje novog sustava naplate cestarina na mreži autocesta u Hrvatskoj.

– Nakon što smo odustali od monetizacije autocesta i spajanja Hrvatskih autocesta i Autoceste Rijeka-Zagreb u jednu tvrtku, uspješno se provodi i njihovo restrukturiranje. Preostalo nam je još uvođenje novog sustava naplate cestarina.

Utorak, Svibanj 4, 2021 13:42

U sklopu projekta Aktivno za zdrav grad - Benkovac nastavljaju se aktivnosti animiranja djece i mladih ljudi za biciklizam i odbojku.
- Protekle godine je osnovan Biciklistički klub Benkovac. Nabavljena je cjelokupna oprema za sigurno i kvalitetno bavljenje ovim atraktivnim i prije svega zdravim sportom. Nabavljeni su bicikli, biciklističke kacige, biciklistički dresovi, a podijeljene su i trenerke, kazao je prof. Šime Bolić iz Posedarja, voditelj projekta.

Subota, Svibanj 1, 2021 12:30

Na području grada Benkovca, u naselju Barice, gradit će se zgrada sa 17 stanova za stambeno zbrinjavanje građana s liste prvenstva na kojoj su i dosad stambeno nezbrinuti hrvatski branitelji.

Srijeda, Travanj 28, 2021 12:15

U sklopu posjete otoku Pagu zadarski župan Božidar Longin posjetio je i općinu Kolan gdje se sastao s načelnikom te općine Marinom Pernjakom. Obišli su zemljište na kojem se planira izgradnja dječjeg vrtića i manje športske dvorane koju bi koristila i djeca nižih razreda osnovne škole koja se nalazi u blizini.

Srijeda, Travanj 28, 2021 11:02

Projekt »Novim znanjima za zdravije sutra«, programa Erasmus+ KA1, u Poljoprivrednoj, prehrambenoj i veterinarskoj školi započeo je ovaj tjedan - online. Naime, učenici koji su prošli uvjete natječaja, imaju priliku slušati predavanja stručnjaka iz Portugala s područja nutricionizma. Prvi je to projekt mobilnosti u strukovnom obrazovanju koji se održava online. Tako da su planirani put i edukaciju u Portugalu, učenici ipak morali preseliti u svijet interneta.

Utorak, Travanj 27, 2021 12:15

U petak je svjetlo dana ugledao novi projekt učenika Gimnazije Vladimira Nazora, SvjetoNazor, koji su osmislili u suradnji s profesoricom glazbene umjetnosti Ivom Mustać Klarić te knjižničarom Antom Prtenjačom. Publika je tako u prvoj epizodi, koja je trajala sat vremena, mogla saznati odgovore na sljedeća pitanja - Koji predmeti su najdraži profesorici Weber? Što u slobodno vrijeme radi učenica Antonia? i Zašto je Maša književnica?

Stranice