projekt

Utorak, Lipanj 5, 2018 12:11

Iako je tek otvoreno za promet novoizgrađeno križanje na zadarskoj Meladi između Ulice Puta Bokanjca s ulicama Benka Benkovića i Puta Nina već izaziva određeno negodovanje vozača. Strah ih je mogućih velikih gužvi u ljetnoj špici sezone, a ove fotografije i video pokazuju kako će poseban problem biti gužve na Putu Bokanjca iz smjera sjevera prema jugu.

 

Četvrtak, Svibanj 3, 2018 09:59

Počeo je projekt (Hajdučkom) suradnjom i volonterstvom do društvenog razvoja. Predsjednik udruge Naš Hajduk Petar Vidović potpisao je ugovor vrijedan preko milijun kuna u sklopu kojega će Naš Hajduk sudjelovati u provedbi društveno korisnog učenja na Ekonomskom i Kineziološkom fakultetu u Splitu te na Odjelu za sociologiju Sveučilišta u Zadru. Projekt je financiran iz sredstava Europskog socijalnog fonda kroz operativni program Učinkoviti ljudski potencijali i traje narednih 18 mjeseci.

Srijeda, Ožujak 14, 2018 21:40

Kreću opsežni radovi na sedam projekata aglomeracije za bivšu općinu Biograd (Grad Biograd, općine Pakoštane, Sv. Filip i Jakov, Tkon i Pašman).

- Predstoji raspisivanja javne nabave ili natječaja kojeg predvode Hrvatske vode, kazao je Marin Colić, direktor Komunalac Biograd, nositelja projekta.

Sveukupna vrijednost projekta je 110 milijuna eura ili 812,5 milijuna kuna, odnosno oko 60 posto vrijednosti projekta Pelješki most.

Četvrtak, Kolovoz 31, 2017 21:14

Pokrenuli smo ovaj projekt jer su nam darovita djeca zapostavljena. Želimo ih ranije otkriti, prepoznati kako se ne bi utopili u mediokritete. Svega 20 posto darovitih učenika se prepozna, a ostalih 80 posto se uklopi u sivilo. Do sada nismo imali metode rada, priručnike, općenito strategiju razvoja odgoja i obrazovanja darovite djece i to ovim projektom želimo promjeniti.

Petak, Lipanj 30, 2017 00:00

Razgovaramo s projektantima da se daju prijedlozi rješenja, a nakon toga ćemo ići s ugovaranjem projekta. Ne mogu točno kazati kada će to biti definirano, rekao je Matko Segarić, zamjenik pročelnika UO za provedbu dokumenata prostornog uređenja i graditeljstva

Utorak, Listopad 6, 2015 00:00

Za 4 miliijuna kuna izgradit će se drvene poučne pješačke staze na sjevernoj strani Vranskog jezera, izvesti radovi sanacije postojeće staze, izgraditi aluminijsko pontonsko pristanište za prihvat plovila na području Bašinke na Vranskom jezeru, te će se napraviti dizajn, uređenje i opremanje vanjskog sustava signalizacije te popratnih sadržaja PP Vransko jezro

Nedjelja, Rujan 6, 2015 00:00

Korisnici projekta bit će učenici Srednje poljoprivredne škole, studenti Studija primijenjene ekologije u poljoprivredi u Zadru te starije zaposlene osobe u poljoprivredi od 56- 64 godine, kaže Garibović

Petak, Rujan 4, 2015 00:00

U Turističkoj zajednici Zadra kažu kako "nema sukoba između TZ grada i županije, riječ je o nedovoljnoj informiranosti nekih članova županijskog turističkog vijeća"

Ponedjeljak, Kolovoz 17, 2015 00:00

Objavljen je natječaj za izradu arhitektonsko-urbanističkog  rješenja uređenja bastiona Citadele, poznatijeg kao park na Kapetanskom.

Natječaj je krajem prošlog tjedna objavio Grad Zadar, a provodi ga  Društvo arhitekata Zadar. Rok za predaju radova je 14. listopada, nakon  čega bi se trebalo odabrati najbolje rješenje za uređenje ovog atraktivnog  prostora koji već godinama stoji zapušten i nedovoljno iskorišten.

Ponedjeljak, Lipanj 8, 2015 00:00

Ministarstvo turizma odabralo je ukupno 54 različitih projekta turističke infrastrukture i očuvanja turističke resursne osnove kojima iz Fonda za razvoj turizma dodjeljuje bespovratno ukupno gotovo 21 milijun kuna. Četiri projekta iz Zadarske županije, među njima, dobila su 900.000 kuna.

Stranice