projekt

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Prosinac 19, 2019 15:00

U Općini Sukošan od većih infrastrukturnih projekta u tijeku su radovi na dva, za općinske žitelje značajna projekta, građevinska operativa gradi novi Dječji vrtić Zlatna lučica u Sukošanu i općinski vatrogasni dom u Debeljaku.
Shodno javnoj nabavi radove na izgradnji dječjeg vrtića i vatrogasnog doma izvodi ista građevinska tvrtka, Lavčević Zadar d.o.o. Zadar.

Utorak, Prosinac 17, 2019 11:00

Projekt »ZADRA NOVA ZA VAS« jedan je od naših novih projekata kako bismo svoje korisnike upoznali s brojnim novim projektima i pozivima koji će biti raspisani u sljedećoj godini te kako bi svi zainteresirani mogli na vrijeme pripremiti projekte, najavila je Marija Dušević iz ZADRE NOVE.

Četvrtak, Prosinac 12, 2019 18:48

Kada na svečanosti otvorenja napokon bude kršteno prvo zadarsko vodeničko kolo, a bit će to 18. prosinca oko podne u parku Vruljica ispred restorana Ankora, umirovljeni pomorski časnik Davor Končurat napokon će odahnuti.

Subota, Studeni 23, 2019 14:00

Sveti Filip i Jakov, naselje u istoimenom općinskom središtu, ovog vikenda je u epicentru društveno-kulturnih događanja u Zadarskoj županiji i daleko šire. Žitelji općinskih naselja: Raštane Donje, Raštane Gornje, Sikovo, Sv. Filip i Jakov, Sv. Petar, Turanj i Babac te svi drugi zainteresirani imaju niz događanja u sklopu projekta »K.IN.O.

Petak, Studeni 22, 2019 18:11

U Gradskoj knjižnici Benkovac, u četvrtak 21. studenoga 2019. godine predstavljen je projekt »Izobrazno-informativne aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom 2019.-2020.

Srijeda, Studeni 13, 2019 20:15

U sklopu projekta Aglomeracija Zadar i Petrčane pripremljen je projekt dogradnja Uređaja za pročišćavanje otpadnih voda Centar s ciljem optimalnog rada uređaja.

Srijeda, Studeni 13, 2019 09:15 1

Veliki, povijesni dan za Lišane Ostovičke, sve Lišanke i Lišance, ma gdje bili.

Ponedjeljak, Studeni 11, 2019 08:00

Na Trgu tri bunara uskoro bi trebala početi arheološka istraživanja kojima se treba utvrditi koliki je trg te što se točno može napraviti na tom dijelu stare gradske jezgre koja trenutno služi kao parkiralište.

Utorak, Listopad 1, 2019 13:28

Franz von Suppé i Koncertni ured Zadar vas pozivaju na natjecanje kreativnih glazbenika Kneževa unplugged. Franz von Suppé je skladatelj s važnim mjestom u povijesti glazbe, otac bečke operete, koji je rođen u Splitu, a od druge godine života do završetka gimnazije živio je u Zadru, odakle je otišao u Beč gdje je postao slavan.

Četvrtak, Srpanj 25, 2019 13:00

Već trinaest godina za redom zadarska Gimnazija Vladimira Nazora sudionica je SEMEP-a (South-Eastern Mediterranean Environmental Project), međunarodnog ekološkog projekta očuvanja okoliša jugoistočnog Sredozemnog mora čija se Ljetna škola svakoga srpnja održava na Visu, a kojoj je glavni cilj poticanje ekološke svijesti kod mladih.

Zamjena pravih jaja galebova plastičnim jajima

Stranice