hzz

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Travanj 6, 2020 20:44

Upravno vijeće Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ) u ponedjeljak je izmijenilo kriterije za korištenje potpora za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenima koronavirusom, a najznačajnija promjena je da i poslodavci koji su tijekom ožujka otpustili radnike mogu koristiti potpore ako su radnike ponovno prijavili u radni odnos.

Ponedjeljak, Siječanj 13, 2020 08:00

Hrvatski zavod za zapošljavanje (HZZ) početkom nove godine objavio je publikaciju s preporukama za obrazovnu upisnu politiku i politiku stipendiranja u 2020. Riječ je o prognozi potreba tržišta rada u pojedinim zanimanjima i to u dvadeset područja u Hrvatskoj.

Petak, Srpanj 12, 2019 14:18

Broj zahtjeva i broj realiziranih ugovora za samozapošljavanje u Zadru raste iz godine u godinu. Potvrdili su nam to iz Službe za odnose s javnošću Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te nam proslijedili broj odobrenih zahtjeva po godinama za Područni ured Zadar.

Utorak, Svibanj 28, 2019 21:39

Bivša načelnica Općine Vrsi, aktualna predstojnica Područnog ureda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Sandra Vukić, optužena je zbog kaznenog djela prijevare lažnim putnim nalozima te joj je jučer, u ponovljenom postupku, započelo suđenje koje vodi sutkinja Ksenija Bratković.

Subota, Prosinac 13, 2014 00:00

Hrvatski zavod za zapošljavanje (HZZ), od Vlade RH dobio je zeleno svjetlo za prodaju nekretnine od 7.068 četvornih metara u Zadru. Riječ je o nekadašnjoj tvornici Elektronika sklad od koje su ostali tek pogonska hala, trafostanica, portirnica i tvorničko dvorište. No, nekretnina ima svoju vrijednost jer se nalazi 300 metara od obale, uz gradsku prometnicu, u zoni je industrijske namjene te ima priključke na vodovodnu i niskonaponsku mrežu.

konobar3
Srijeda, Svibanj 16, 2012 00:00

Zadar je i ove godine kao i redovito u vrhu sredina prema prijamu radnika u sezonski posao - Fenomen je Zadarske županije da je imala najmanja smanjenja zaposlenosti kroz ove tri i pol godine krize, unatoč padu svih drugih pojava u gospodarstvu pa je velik strah od mogućeg masovnijeg otpuštanja u ovoj godini, odnosno sljedećim mjesecima

Subota, Siječanj 7, 2012 00:00

Ovaj tečaj donosi opće sposobnosti. Nije to novo zanimanje ili zvanje, ali pomaže u lakšem pronalaženju posla i omogućava polazniku da se upusti i u dio informatičkog dijela koji je danas važan u svakom zanimanju. U svakom slučaju njihove šanse za posao su sada mnogo veće, kazala je Elena Jurić, voditeljica programa financiranja zapošljavanja nezaposlenih pri HZZ-u

Srijeda, Studeni 30, 2011 00:00

Plan i program osposobljavanja HZZ-a u Zadru u 2011. prošlo je 500 osoba, a čak 40 posto njih se zaposlilo

zeljko maric
Subota, Lipanj 4, 2011 00:00

Rezultati klubova za zapošljavanje pokazali su da je stopa zapošljavanja među mladim koji su polazili klubove 30 posto, dok je stopa zapošljavanja kod onih koji nisu prošli ovu obuku 6 posto, kazao je Marić, istaknuvši da je u ovim klubovima sudjelovalo dvanaestak mladih na razini zadarske područne službe HZZ-a

Srijeda, Ožujak 16, 2011 00:00 2

Zahvaljujući programu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Veronika Gluhačić i još petoro nezaposlenih osoba s dužim stažem na Zavodu, zaposlili su se privremeno u Turističkoj zajednici Grada Obrovca. Međutim, plaće nikako da stignu na njihov račun

Stranice