prirodoslovno graficka skola

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Travanj 25, 2019 16:42

Jutros je u Prirodoslovno-grafičkoj školi Zadar predstavljen program manifestacije Eko dani koju ova zadarska škola ove godine organizira već 18. put. Eko dani i ove godine nude bogat zabavni i edukativni program kojim ova škola već niz godina širi svijest o važnosti očuvanja prirode i potiče ljubav prema ekologiji.

Ovogodišnji Eko dani održavaju se sa zajedničkom temom Spiza, čime se naglasak želi staviti na zdravu prehranu.

Srijeda, Travanj 18, 2018 15:24

U Kneževoj palači otvorena je izložba "Kamen po kamen" u organizaciji Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Zadar, a u  sklopu Županijske smotre Art dizajn 2018. Na izložbi su sudjelovali  učenici zadarskih srednjih škola, a gotovo 50 radova izloženo je u edukativnoj dvorani Kneževe palače.

Srijeda, Svibanj 19, 2010 00:00

Prirodoslovno-grafička škola Zadar održala je u Velikoj dvorani Hrvatske kazališne kuće Zadar svoju, već tradicionalnu, svečanu priredbu. I ove godine glavni akteri i zvijezde bili su učenici koji su cijeli projekt realizirali zajedno s profesorom Ivicom Antićem. Želja je bila obilježiti kraj školske godine, pokazati zabavnu stranu školovanja, ali i pružiti prigodan oproštaj maturantima škole koji su se od srednje škole oprostili i maturantskom ludijadom.

izlozba_1
Subota, Travanj 24, 2010 00:00

Neobična mi je čast otvoriti ovu izložbu za koju se nadam da će postati tradicionalna. Zadovoljstvo mi je što se veliki broj djece bavi fotografijom i to, sudeći prema ovim radovima, vrlo uspješno, posebice kad je tema tako široka kao što je ekologija, kazao je Grancarić

graficka_koncurat_grancaric
Četvrtak, Travanj 22, 2010 00:00

Iako mislimo da naši koraci, ma kako nam maleni izgledali, ne mijenjaju ništa na globalnom planu, varamo se. Kad se takvi mali koraci, koje svatko od nas može bez problema učiniti, pomnože s brojem ljudi koji bi ih trebali napraviti, iskorak je ogroman, ističe Edo Končurat

graficka_maturalna_2
Ponedjeljak, Travanj 19, 2010 00:00

Ekološki, medijski i grafički tehničari iz Prirodoslovno-grafičke škole u petak su u restoranu "Zadar" na Rivi proslavili završetak svoga četverogodišnjeg srednjoškolskog obrazovanja. Uz maturante i njihove pratnje na maturalni ples došli su i njihovi dugogodišnji profesori, razrednici kao i ravnatelj Žarko Grancarić.