izborna skupstina

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Prosinac 4, 2018 13:40 1

Na izbornoj skupštini Mladeži Hrvatske demokratske zajednice Zadarske županije izabrano je novo vodstvo. Nova predsjednica je  28-godišnja Nikolina Baradić iz Banjevaca koja će na toj funkciji zamijeniti Šimu Vickovića, aktualnog zamjenika župana Zadarske županije, koji je županijsku mladež HDZ-a vodio proteklih šest godina.

Subota, Svibanj 26, 2018 15:02

Na 13. izbornoj skupštini Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Zadarske županije dosadašnja predsjednica  Tonka Bajlo, izabrana je za još jedan mandat. Uz predstavnike više udruga proizašlih iz Domovinskog rata, skupštini je prisustvovalo i izaslanstvo Zadarske županije koje je predvodio župan Božidar Longin te izaslanstvo Grada Zadra predvođeno zamjenikom gradonačelnika Antom  Babićem.

Subota, Svibanj 5, 2018 17:42

Danas je na Višnjiku održana izborna skupština stranke Neovisni za Hrvatsku grada Zadra. Skupštinu je vodio Vladimir Kovačević županijski koordinator. Grad Zadar je stvorio sve preduvjete za podizanje gradske organizacije. Prisutnima se obratio najprije Željko Glasnović koji je bio oduševljen jer je na početku govora prepoznao svoje suborce medu okupljenima.

Petak, Ožujak 30, 2018 11:59

U ponedjeljak je održana četvrta izborna skupština Udruga hrvatskih branitelja oboljelih od PTSP-a (UHBOPTSP) Zadarske županije u prostorijama Doma sindikata Zadar. Na skupštini je, osim gostiju iz Udruge civilnih žrtava Domovinskog rata, Udruge udovica Domovinskog rata i Udruge roditelja poginulih branitelja iz Domovinskog rata, bilo prisutno i stotinjak članova UHBOPTSP-a Zadarske županije.

Subota, Studeni 4, 2017 19:28

Na redovitoj izbornoj skupštini Županijske organizacije Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata, održanoj u petak, izabrano je novo rukovodstvo na čijem čelu ostaje dosadašnji predsjednik Milan Stojanov.

Nedjelja, Prosinac 7, 2014 00:00 1

Gradski ogranak HSLS-a u petak je u hotelu Kolovare održao izbornu skupštinu na kojoj su birali novo rukovodstvo.

Skupština je uslijedila nakon ostavke dosadašnjeg predsjednika Jose Kneza koji ju je do novih izbora vodio samo kao vršitelj dužnosti, ne pristajući na još jednu kandidaturu.

Srijeda, Lipanj 6, 2012 00:00

Ante Jerak se osvrnuo na jedan od najvećih problema s kojim se nosi udruga, spor s obitelji pokojnog Rončevića, za kojeg je rekao da je omča oko vrata "Diani" i koji bi je mogao odvesti u stečaj

Subota, Ožujak 10, 2012 00:00

Srijeda, Srpanj 6, 2011 00:00

Odluke Skupštine čekaju i igračice koje su trenirale i tijekom lipnja. Vrlo je izgledno da najbolji hrvatski klubovi više neće igrati regionalnu ligu, pa bi od jeseni mogla krenuti znatno pojačana A-1 liga sa 12 ekipa

radomir cacic
Petak, Siječanj 14, 2011 00:00

Na izvanrednoj skupštini HNS-a održanoj u srijedu u Gračacu, Dražen Govedarica izabran je za predsjednika općinske organizacije dok su za potpredsjednike izabrani Ljupko Kasalo i Zoran Tomić.

Okupljene je pozdravio i Radimir Čačić, predsjednik HNS-a, koji je kazao kako mu je drago buđenje HNS-a u Gračacu te što je u stranci izvanredna ekipa, mladi ljudi koji su u Općinskom vijeću, dodajući kako su oni generacija na koju se mora osloniti.

Stranice