preseljenje

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Kolovoz 29, 2018 16:00

Iz Zavoda za javno zdravstvo Zadar obavještavaju građane da od sutra, 29. kolovoza do 9. rujna traje preseljenje Zavoda iz sadašnje zgrade u Polikliniku. Njihovu obavijest prenosimo u cijelosti:

"Zavod za javno zdravstvo odmah nakon preseljenja, nastavit će pružati usluge korisnicima u zgradi Poliklinike na adresi Ljudevita Posavskog 7A - zaseban ulaz na zapadnoj strani zgrade i to sljedećim rasporedom:

Služba za mikrobiologiju i parazitologiju:

Petak, Kolovoz 24, 2018 16:23

U razdoblju od srijede 29. kolovoza do nedjelje 09. rujna radi preseljenja opreme i djelatnosti Zavoda za javno zdravstvo Zadar u novu zgradu Poliklinike na adresu Ljudevita Posavskog 7A će se odvijati privremena prometna regulacija prometa i parkiranja vozila do ulaza u zgradu Zavoda.

Srijeda, Ožujak 7, 2018 15:25

Nakon desetodnevnog odgađanja zbog lošeg vremena, djelatnici tvrtke Odašiljači i veze, Općina Preko i predstavnici izvođača radova jučer su simbolično pokrenuli radove na gradnji novog objekta, odnosno preseljenja postojećeg odašiljača sa sv. Mihovila na susjedno brdo Mala glava.

Petak, Listopad 2, 2015 00:00

Stara zgrada vrtića je dotrajala i neadekvatna, pa je tako prošle godine odlučeno je da se ide u gradnju nove zgrade koja će omogućiti boravak većeg broja djeca i suvremene pedagoške i prostorne uvjete koje zahtijeva današnje vrijeme

Četvrtak, Siječanj 29, 2015 00:00

Odlukom Ministarstva pravosuđa započela je selidba stalne službe Općinskog suda u Biogradu na Moru iz derutne i opasne zgrade na samom početku Ulice kneza Domagoja s Obale kralja Petra Krešimira IV. na novu lokaciju, nasuprot Gradske uprave. Rad u novoj zgradi započinje već početkom idućeg tjedna.

Srijeda, Siječanj 14, 2015 00:00

Preseljenje prometa u luku Gaženica najprije je najavljivano za siječanj, onda je odgođeno za veljaču. Međutim, sudeći prema najnovijim informacijama iz Lučke uprave Zadar, do preseljenja trajektnog prometa najvjerojatnije neće doći ni u drugom mjesecu ove godine.

Petak, Prosinac 12, 2014 00:00

Ceste Zadarske županije d.o.o. više ne stanuju u Ulici Franka Lisice 77, u blizini Gradskog groblja Zadar. Sva operativa, tehnička i dežurna služba, veliki silos sa solju za posipanje prometnica, skladišta, radionice te mehanizacija, sav pogon strojeva i vozila, preselili su u Poličnik, u Poslovnu zonu Grabi. Na staroj lokaciji je ostao dio uprave i administracije.

Četvrtak, Rujan 4, 2014 00:00

Nakon punih 40 godina emitiranja Radio Zadar, ali i televizijski centar napokon je preseljen u nove prostore opremljene najsuvremenijom radijskom i televizijskom tehnikom.

Tako su u srijedu ujutro novinari i voditelji radio Zadra po prvi puta, svojim sugrađanima - dobro jutro zaželjeli iz suvremenog "svemirskog" studija doista primjerenog 21. stoljeću.

cistoca
Ponedjeljak, Srpanj 5, 2010 00:00 1

U planu je bilo da se realizacijom gospodarske zone Crno preselimo tamo, no sada je sve to odgođeno. Bili smo u fazi izrade projektne dokumentacije, no zbog recesije je još uvijek sve na ideji, kazao je Ćurko, istaknuvši kako je svjestan da lokacija njihove tvrtke nije primjerena, ali oni se ipak nastoje ponašati u skladu s okruženjem