preseljenje

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Listopad 2, 2015 00:00

Stara zgrada vrtića je dotrajala i neadekvatna, pa je tako prošle godine odlučeno je da se ide u gradnju nove zgrade koja će omogućiti boravak većeg broja djeca i suvremene pedagoške i prostorne uvjete koje zahtijeva današnje vrijeme

Četvrtak, Siječanj 29, 2015 00:00

Odlukom Ministarstva pravosuđa započela je selidba stalne službe Općinskog suda u Biogradu na Moru iz derutne i opasne zgrade na samom početku Ulice kneza Domagoja s Obale kralja Petra Krešimira IV. na novu lokaciju, nasuprot Gradske uprave. Rad u novoj zgradi započinje već početkom idućeg tjedna.

Srijeda, Siječanj 14, 2015 00:00

Preseljenje prometa u luku Gaženica najprije je najavljivano za siječanj, onda je odgođeno za veljaču. Međutim, sudeći prema najnovijim informacijama iz Lučke uprave Zadar, do preseljenja trajektnog prometa najvjerojatnije neće doći ni u drugom mjesecu ove godine.

Petak, Prosinac 12, 2014 00:00

Ceste Zadarske županije d.o.o. više ne stanuju u Ulici Franka Lisice 77, u blizini Gradskog groblja Zadar. Sva operativa, tehnička i dežurna služba, veliki silos sa solju za posipanje prometnica, skladišta, radionice te mehanizacija, sav pogon strojeva i vozila, preselili su u Poličnik, u Poslovnu zonu Grabi. Na staroj lokaciji je ostao dio uprave i administracije.

Četvrtak, Rujan 4, 2014 00:00

Nakon punih 40 godina emitiranja Radio Zadar, ali i televizijski centar napokon je preseljen u nove prostore opremljene najsuvremenijom radijskom i televizijskom tehnikom.

Tako su u srijedu ujutro novinari i voditelji radio Zadra po prvi puta, svojim sugrađanima - dobro jutro zaželjeli iz suvremenog "svemirskog" studija doista primjerenog 21. stoljeću.

cistoca
Ponedjeljak, Srpanj 5, 2010 00:00 1

U planu je bilo da se realizacijom gospodarske zone Crno preselimo tamo, no sada je sve to odgođeno. Bili smo u fazi izrade projektne dokumentacije, no zbog recesije je još uvijek sve na ideji, kazao je Ćurko, istaknuvši kako je svjestan da lokacija njihove tvrtke nije primjerena, ali oni se ipak nastoje ponašati u skladu s okruženjem