klapa sol

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
klapa_sol4
Četvrtak, Studeni 25, 2010 00:00

Ova klapa većinu svojih večeri i vikenda dijeli skupa. Ni putovanja nisu rijetkost, a zajedno dijele i dobro i zlo

pag_klapa sol
Subota, Srpanj 10, 2010 00:00

Klapa "Sol", pobjednica nedavno održanog Splitskog festivala održala je koncert na gradskom trgu u Pagu pod nazivom "Zapivajte ovog lita s laureatima MIK-a i Splita".

"Sol" u sastavu Branko Barbir, Vanja Fabijanić, Dalibor Fabijanić, Dražen Crljenko, Dario Grašo i Davor Dobrijević ove godine su se osim sa "Splita" kući vratili i s nagradama i s Melodije Istre i Kvarnera.

pag_fabijanic_klapa sol
Četvrtak, Srpanj 8, 2010 00:00

Paška klapa Sol ovo ljeto će pamtiti po fantastičnom uspjehu na dva festivala. Tako su nedavno na Festivalu Melodija Istre i Kvarnera osvojili prvo mjesto po glasovanju publike s pjesmom "Boduli su duša od Kvarnera", a prije nekoliko dana su se sa Splitskog festivala vratili kući s osvojenim prvim mjestom žirija i trećim mjestom publike.

Utorak, Srpanj 6, 2010 00:00

Paška klapa Sol s pjesmom "Taštament" u nedjelju navečer na 50. po redu Splitskom festivalu, osvojila je treće mjesto festivala te pokupila nagrade za prvo mjesto od festivalskog žirija i treće mjesto po glasovanju publike. Osvajanje Splita samo je jedno u nizu, pred desetak dana na festivalu Melodije Istre i Kvarnera osvojili su prvo mjesto po glasovanju publike s pjesmom „Boduli su duša od Kvarnera".