visnjik

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Ožujak 8, 2021 09:54

Zvrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! Pet je i 30. Pet i po i tek se, u ovim prvim danima ožujka, sprema cik zore, pise visnjik.hr.
- Dobro je, taman ću doći u šest na početak plivanja!

Utorak, Ožujak 2, 2021 11:05

Zahvaljujući dobroj organizaciji, masovno cijepljenje na Višnjiku jučer je započelo bez ikakvih gužvi. Zavod za javno zdravstvo, zadarska Opća bolnica te ostale članice Županijskog stožera civilne zaštite pobrinule su se da građani ne čekaju u redu te ni prvog dana cijepljenja nije bilo nikakvih gužvi ispred Sportskog centra.

Utorak, Studeni 24, 2020 10:15

Ilegalna noćna zabava u podrumu poslovne zgrade u zadarskom predjelu Višnjik gdje se prošlog vikenda, prema kazivanju voditelja postrojbe Stožera civilne zaštite Grada Zadra, Mate Lukića, okupilo i partijalo između 100 i 200 mladih, čini se, samo je početak onoga što uvođenje zabrana, ma koliko one bile opravdane, neminovno nosi sa sobom.

Ponedjeljak, Studeni 16, 2020 10:03

Izvučene su skupine Likar Krombacher lige u kojoj će ove godine biti 16 momčadi, devet više nego u prvom izdanju koje su osvojili Veterani Puntamike. Tako će se igrati u dvije skupine jednokružno, a nakon toga idu četvrtfinala, sve na jednu utakmicu.

Liga će početi u nedjelju 29. studenoga, a igrat će se nedjeljom ujutro na Višnjiku u dvorani 3.

Srijeda, Svibanj 13, 2020 11:58

Od ponedjeljka, 11. svibnja, ušlo se u treću fazu relaksacijskih mjera što je bio znak da se nakon skoro dva mjeseca košarkaši Zadra vrate u dvoranu na Višnjiku. U skladu s preporukama Stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske sve je pripremljeno da bi se treninzi mogli održavati u jednoj od četiriju pomoćnih dvorana. Treninzi se održavaju pod paskom četiri klupska trenera: Jurice Ružića, Marka Selina, Tonija Dijana dok je za fizičku pripremu zadužen Mario Mandir.

Petak, Svibanj 1, 2020 21:49

U ponedjeljak 4. svibnja prestaje važiti odluka Nacionalnog stožera civilne zaštite o stavljanju van upotrebe svih dječjih i sportskih igrališta na otvorenom te se očekuje da će i otvoreni tereni Sportskog centra Višnjik od sljedećeg tjedna biti dostupni građanima.
Kako kaže Denis Karlović, direktor SC Višnjik, čeka se zeleno svjetlo od Stožera civilne zaštite Grada Zadra, koji opet svoju odluku donosi prema Nacionalnom stožeru.

Petak, Ožujak 13, 2020 22:47

Športski centar Višnjik d. o. o. u koordinaciji s gradonačelnikom Zadra Brankom Dukićem, slijedom preporuka i naputaka Državnoga stožera Civilne zaštite i Županijskoga stožera civilne zaštite o zaštiti građanstva od zaraze koronavirusom (COVID – 19) i sprječavanju širenja zaraze navedenim virusom, provodi mjere hiperkloriranja bazenske vode u kompleksu zatvorenog bazena, te dezinfekcije svih zatvorenih objekata sportske i rekreacijske infrastrukture u ŠC-u Višnjik.

Utorak, Ožujak 10, 2020 22:46

Tim "Odvažno", svih nas šest, različiti smo, drugačiji, ali smo članovi HDZ-a, tu smo i dijelimo istu budućnost i viziju svoje stranke. To je najbitnija poruka koja je važna za ove izbore.

Petak, Veljača 28, 2020 15:00

U Zadru se sprema veliki humanitarni spektakl suvremene duhovne glazbe »Hrvatska u plavom kaputiću« na kojem će 24. travnja u dvorani Višnjik nastupiti najbolji izvođači hrvatske duhovne glazbene - Alen Hržica, sestre Husar, sestre Palić, Vanessa Mioč i sestre Ramljak.

Četvrtak, Veljača 27, 2020 16:57

Nastavljeno je uređivanje i opremanje površina u Športskom centru Višnjik koje su namijenjene najmlađim Zadranima. Tako je u neposrednoj blizini Dječjega igrališta, koje je tijekom dana i predvečer prepuno razigranih mališana, uređena još jedna »zabavljaonica« sa spravama poput tobogana i penjalica.

Stranice