visnjik

Ponedjeljak, Siječanj 14, 2019 19:15

Ni niske temperature koje su se spustile nad Zadrom u subotu navečer nisu uspjele omesti ljubitelje klizanja da pohrle na gradsko  klizalište, koje je ove godine prvi put montirano u sklopu Sportskog centra Višnjik.

Subota, Prosinac 1, 2018 13:43

Na natječaj za uređenje dječjeg igrališta na Višnjiku pristigle su tri ponude i to tvrtki Maxmar grupe iz Jastrebarskog, Redox iz Zagreba i Arhos iz Rijeke.

Naime, riječ je o poslu vrijednom 1.350.000 kuna bez PDV-a kojim bi se na području šumice u blizini spomenika Krešimira Ćosića trebalo urediti i izgraditi veliko dječje igralište s brojnim igralima. 

Subota, Studeni 24, 2018 12:53

Sinoć je u Dvorani Krešimira Ćosića održan koncert Željka Bebeka pod nazivom "Ono nešto naše". Na samom koncertu legendarnog pjevaa okupilo se oko 3500 ljubitelja njegova opusa, a osim pjesama iz samostalne karijere, Bebek je otpjevao i neke od hitova Bijelog dugmeta. Dio atmosfere pogledajte u galeriji našeg reportera Arifa Sitnice.

Utorak, Studeni 20, 2018 17:16

U travnju sljedeće godine nastavit će se kvalifikacije za plasman na seniorsko rukometno EP. U četvrtom kolu Hrvatska će u Zadru, na Višnjiku, biti domaćin Srbiji.

Petak, Studeni 16, 2018 17:05

U zadarskom sportskom centru Višnjik jučer je započeo trodnevni 3. Kongres sportskog turizma na kojem su se okupili brojni hrvatski stručnjaci iz područja sporta, menadžmenta i marketinga.

Petak, Studeni 16, 2018 11:43

Jučer je na zadarskom Višnjiku trebalo započeti s pripremama za postavljanje leda u šatoru u na kojem će biti klizalište.

Doznajemo kako će se klizalište otvoriti 24. studenog u 17 sati, a na otvorenju će sudjelovati mali hokejaši Zagreba i Karlovca, koji će odigrati utakmicu. Za večer otvorenja predviđena su još neka iznenađenja, kao i besplatno klizanje za sve koji dođu. Klizalište će prvu večer biti otvoreno do 23 sata.

Nedjelja, Studeni 11, 2018 21:27

Puno su očekivali Zadrani od dvoboja s Valjevom, a dobili su...

- Najlošiju utakmicu ove sezone - rekao je Luka Lipej koji je, poput svojih suigrača, ostao u raskoraku želja i mogućnosti. Nije prvi put, ali način na koji su Zadrani igrali ostavio je puno upitnika. I trenerima, i igračima i navijačima.  

Nedjelja, Studeni 11, 2018 08:30

Sportski centar Višnjik jučer je bio centar zaljubljenika u ples. Zadar je četvrtu godinu za redom ugostio plesno natjecanje „Fall for dance“ i tako promovirao ples i različite plesne discipline na području grada, Zadarske županije ali i cijele Hrvatske.

Nedjelja, Rujan 30, 2018 10:00

Nešto više od tisuću mladih vatrogasaca, pripadnika vatrogasnih mladeži iz cijele Hrvatske, okupilo se jučer na stadionu na zadarskom Višnjiku kako bi odmjerili snage na 13. Državnom natjecanju vatrogasne mladeži Republike Hrvatske.

Stranice