visnjik

Nedjelja, Siječanj 27, 2019 12:40

Klizalište na Višnjiku, koje je podignuto, uređeno i opremljeno, te otvoreno u sklopu prošlogodišnjega Adventa u Zadru,  na  raspolaganju je svim građanima još samo danas, u nedjelju, 27. siječnja.

Subota, Siječanj 19, 2019 20:52

Izgleda da su se u posljednje vrijeme košarkaši Zadra pretplatili na triler završnice, pa je nakon Petrol Olimpije u prošlom kolu, i utakmica s Partizanom morala biti riješena nakon produžetaka. Na žalost, Zadrani se na kraju nisu osladili pobjedom, ali su pokazali pred fenomenalnim auditorijem od skoro sedam tisuća ljudi na Višnjiku da imaju srce i karakter vraćajući se iz 14 minusa s kojim su se suočili sredinom treće četvrtine.

Ponedjeljak, Siječanj 14, 2019 19:15

Ni niske temperature koje su se spustile nad Zadrom u subotu navečer nisu uspjele omesti ljubitelje klizanja da pohrle na gradsko  klizalište, koje je ove godine prvi put montirano u sklopu Sportskog centra Višnjik.

Subota, Prosinac 1, 2018 13:43

Na natječaj za uređenje dječjeg igrališta na Višnjiku pristigle su tri ponude i to tvrtki Maxmar grupe iz Jastrebarskog, Redox iz Zagreba i Arhos iz Rijeke.

Naime, riječ je o poslu vrijednom 1.350.000 kuna bez PDV-a kojim bi se na području šumice u blizini spomenika Krešimira Ćosića trebalo urediti i izgraditi veliko dječje igralište s brojnim igralima. 

Subota, Studeni 24, 2018 12:53

Sinoć je u Dvorani Krešimira Ćosića održan koncert Željka Bebeka pod nazivom "Ono nešto naše". Na samom koncertu legendarnog pjevaa okupilo se oko 3500 ljubitelja njegova opusa, a osim pjesama iz samostalne karijere, Bebek je otpjevao i neke od hitova Bijelog dugmeta. Dio atmosfere pogledajte u galeriji našeg reportera Arifa Sitnice.

Utorak, Studeni 20, 2018 17:16

U travnju sljedeće godine nastavit će se kvalifikacije za plasman na seniorsko rukometno EP. U četvrtom kolu Hrvatska će u Zadru, na Višnjiku, biti domaćin Srbiji.

Petak, Studeni 16, 2018 17:05

U zadarskom sportskom centru Višnjik jučer je započeo trodnevni 3. Kongres sportskog turizma na kojem su se okupili brojni hrvatski stručnjaci iz područja sporta, menadžmenta i marketinga.

Petak, Studeni 16, 2018 11:43

Jučer je na zadarskom Višnjiku trebalo započeti s pripremama za postavljanje leda u šatoru u na kojem će biti klizalište.

Doznajemo kako će se klizalište otvoriti 24. studenog u 17 sati, a na otvorenju će sudjelovati mali hokejaši Zagreba i Karlovca, koji će odigrati utakmicu. Za večer otvorenja predviđena su još neka iznenađenja, kao i besplatno klizanje za sve koji dođu. Klizalište će prvu večer biti otvoreno do 23 sata.

Nedjelja, Studeni 11, 2018 21:27

Puno su očekivali Zadrani od dvoboja s Valjevom, a dobili su...

- Najlošiju utakmicu ove sezone - rekao je Luka Lipej koji je, poput svojih suigrača, ostao u raskoraku želja i mogućnosti. Nije prvi put, ali način na koji su Zadrani igrali ostavio je puno upitnika. I trenerima, i igračima i navijačima.  

Stranice