opcina kolan

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Lipanj 26, 2015 00:00

Politička situacija u Kolanu vrije, a zadnji pokušaj njena "hlađenja" je odlazak načelnika Josipa Zubovića u Ministarstvo uprave u kojemu je zatražio pomoć za razrješenje situacije u Općinskom vijeću. Do krize rada Općinskog vijeća došlo je kada je HSS-ov vijećnik Ivan Čemeljić napustio listu sa kojom je dobio mandat i postao nezavisni vijećnik, a zajednička lista HDZ-a i HSS-a ostala je bez većine u Općinskom vijeću.

Četvrtak, Siječanj 29, 2015 00:00

Komunalno društvo Kolan u problemima je otkad je prethodnom mjerom Trgovačkog suda u Zadru od 4. prosinca prošle godine blokiran račun ovog komunalnog poduzeća, čiji je osnivač Općina Kolan. Prethodna mjera Trgovačkog suda odnosi se na obustavu sredstvima na računu Komunalnog društva Kolan, što nažalost znači i da je 10 djelatnika ove tvrtke bez plaće već treći mjesec. Potvrdio nam je to i direktor Komunalnog društva Kolan Željko Gligora.

Subota, Siječanj 26, 2013 00:00

Istina je da u Općini Kolan nema ljekarne, ambulante, jaslica, vrtića, banke, bankomata, galerije, ljetnog kina, javne tržnica, autobusnog kolodvora, parkirališta, nabrajala je Marija Oštarić (HSU)

ante fabijanic
Srijeda, Studeni 7, 2012 00:00

Fabijanić kaže kako je najbolje rješenje spora oko imovine komunalnog društva arbitraža jer obje strane imaju različito gledište na istu stvar. Gradonačelnik naglašava kako oni traže da se s Općinom Kolan podijele na isti način kao što su se podijelili s druge dvije otočne općine, imajući na umu spor oko zemljišta

Četvrtak, Srpanj 14, 2011 00:00

Ovogodišnja proslava blagdana Gospe Karmelske, zavjetnog dana kolanjske Župe sv. Luke te Dana općine Kolan 16. srpnja bit će bogatija i svečanija nego ikad.

Petak, Svibanj 13, 2011 00:00

Nemamo nikakve kredite i nemamo pritisaka u smislu naših dobavljača, a svoje obveze uredno podmirujemo. Općina Kolan može biti primjer drugim jedinicama lokalne samouprave. Naplaćuje 98,5 % komunalnog prihoda, a ta se sredstva ulažu u razne projekte, kaže Josip Zubović Pipe, načelnik Općine Kola

josip zubovic pipe
Ponedjeljak, Ožujak 14, 2011 00:00

Petak, Srpanj 23, 2010 00:00

Općina Kolan imala je velike apetite i dirala se u granice grada Paga pa je tako htjela prisvojiti Sv. Marka i Sv. Mariju, područja koja se nalaze u samom gradu Pagu. Htjeli su manipulirati sa Šimunima, ali im nije uspjelo, kazao je gradonačelnik Ante Fabijanić