djeca

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Travanj 1, 2020 20:29

Ministarstvo demografije pozvalo je u srijedu roditelje koji ne žive zajedno da u izvršavanju roditeljske skrbi vode računa o sigurnosti i zaštiti djetetova zdravlja te ih je upozorilo na obvezu postizanja dogovora i prilagođavanja osobnih odnosa mjerama zaustavljanja pandemije koronavirusa.

Utorak, Ožujak 10, 2020 15:42

Mreža ZaDar, europski projekt Grada Zadra vrijedan 14,3 milijuna kuna, koji se provodi od prošle pedagoške godine, omogućio je u dobrom dijelu zadarskih vrtića produljeni boravak i smjenski rad, zapošljavanje velikog broja novih odgojitelja i tehničkog osoblja, ali i nove odgojno-obrazovne programe, pripadajuću opremu i edukacije zaposlenika.

Četvrtak, Ožujak 5, 2020 12:02

Ministrica obrazovanja Blaženka Divjak izjavila je u četvrtak da postoji plan prema kojem će sve škole voditi nastavu preko interneta ukoliko se situacija s koronavirusom u Hrvatskoj pogorša.

Srijeda, Ožujak 4, 2020 13:33

Pravobraniteljica za djecu Helenca Pirnat Dragičević apelirala je u srijedu na odgovorne da djeci u školama osiguraju tekući sapun, jednokratne ručnike, toaletni papir i toplu vodu u sanitarnim čvorovima jer se taj nedostatak pokazuje osobito rizičnim danas kad se Hrvatska susreće s epidemijom koronavirusa.

Srijeda, Veljača 12, 2020 15:15

Povodom obilježavanja Dana jedinstvenog europskog broja za hitne službe 112, u prostorijama Službe civilne zaštite Zadar jučer je organiziran prigodni program. Njime je ujedno obilježena i 15. obljetnica od uvođenja u Hrvatsku jedinstvenog europskog broja za hitne službe 112.

Utorak, Veljača 11, 2020 16:15

Narodni muzej Zadar obilježio je jučer zanimljivim programom treću obljetnicu otvorenja Kneževe palače. Treći rođendan ovog kulturno-povijesnog kompleksa obilježen je pod sloganom »Tko još ne voli ponedjeljak«, a bogat prijepodnevni program bio je namijenjen djeci, ali i srednjoškolcima.

Četvrtak, Prosinac 19, 2019 14:00

Likovni i literarni radovi djece iz vrtića i škola sa svih strana županije jučer su ispunili Edukativnu dvoranu Kneževe palače u okviru natječaja Narodnog muzeja, »Na Božić kod nas«. Djeca, njihove obitelji i mentori uključili su se u istraživanja i izvedbu umjetničkih dijela kako bi prenijeli običaje slavljenja Božića u svojim domovima, a i podsjetili na to kako su ove blagdane obilježavali ranije njihovi djedovi i bake.

Srijeda, Prosinac 18, 2019 19:00

Trg Na vr’ sela u Sv. Filipu i Jakovu postao je prava Božićna čarolija. Kako i ne bi kad Djed Božićnjak i sveta Luce ni ovog prosinca nisu zaboravili na djecu. Štoviše, zbog loših vremenskih prilika prijašnjih dana zajedno su u kočiji došli darivati djecu. A kako nije bilo snijega umjesto sobova kočiju su vukla dva domaća tovarčića – magarčića.

Subota, Prosinac 7, 2019 19:30

Zadarska djeca su ove godine, na blagdan sv.Nikole, imala sreće: taj njihov dobri svetac i zaštitnik, i njegov vjerni pratitelj, strašni Krampus, zadužen za zločestu djecu, zajednički su odlučili da su sva djeca bila dobra. Što je značilo da je Krampus bio bez posla, da je ostavio svoje brezine šibe kod kuće, a da je sv. Nikola bombonima i drugim slatkišima darovao svu djecu.

Petak, Studeni 22, 2019 10:45

Osnovna škola Zadarski otoci, u suradnji s Narodnim muzejom Zadar, a u okviru projekta Muzej u školi, već petu godinu za redom organizira prigodni program pod nazivom "Čestitka voljenom gradu."

Stranice