djeca

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Studeni 22, 2019 10:45

Osnovna škola Zadarski otoci, u suradnji s Narodnim muzejom Zadar, a u okviru projekta Muzej u školi, već petu godinu za redom organizira prigodni program pod nazivom "Čestitka voljenom gradu."

Subota, Studeni 16, 2019 16:00

U Multimedijalnoj dvorani središnje Gradske knjižnice održala se prva od četiri radionica u sklopu projekta Pogodi pravi koš (program izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom na području Grada Zadra).

Subota, Studeni 16, 2019 07:00

U okviru provedbe EU Interreg projekta Arca Adriatica u kojemu, zajedno s još desetak lokalnih samouprava i institucija iz naše zemlje i susjedne Italije, u svojstvu projektnog partnera sudjeluje i Općina Tkon, u tom otočnom lokalnom središtu održena je prva od četiri radionice na temu pomorske baštine.

Nedjelja, Studeni 10, 2019 21:16

Marljivi i kreativni učenici Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole Zadar pod vodstvom profesorica Ljubice Predovan i Katje Vladičić pripremili su i održali ovog petka, 8. studenoga, prvi školski Eko-fest.

Nedjelja, Rujan 15, 2019 10:34

Upisi djece u vrtiće još uvijek traju, tako da za sada nemamo pouzdanu informaciju je li i koliko je djece ostalo neupisano. Grad Zadar godinama kontinuirano vodi brigu o najmlađima i trudi se da se takve situacije što je moguće više - izbjegnu. Osim toga Grad Zadar je jedan od prvih gradova u Hrvatskoj koji je upravo zbog toga krenuo i u sufinanciranje privatnih vrtića. Uskoro bi se trebao otvoriti i vrtić na Višnjiku, čije je uređenje pri kraju i tamo će biti mjesta za 40-ak djece.

Nedjelja, Lipanj 30, 2019 15:09

Uspješno je završen još jedan ciklus obuke neplivača. Osnovni cilj obuke je pripremiti dijete za samostalan i siguran boravak u vodi. U ovom terminu obuku je završilo 17 djece u dobi od 4 godine do 8 godina. Na kraju programa koji je trajao 15 dana slijedilo je finalno testiranje gdje su djeca naučeno demonstrirala pred svojim instruktorima i roditeljima.

Četvrtak, Svibanj 9, 2019 13:34

Jučer je u HNK izvedena nova predstava Glumačke radionice HNK Zadar, Hilaj me (Osnaži me) nastalu po motivima hit romana "Upravljač za ljude" Davida Baddiela te u režiji Žane Bumber. Kostimografiju potpisuje Anita Goreta, scenografiju John Čolak, a za video je zadužen Marko Kujundžić. 

Ponedjeljak, Travanj 29, 2019 14:19

Zadrom su danas  zavladali sportski duh, dječji smijeh, radost i  glasno navijanje. Naime, na sportskim terenima Osnovne škole Šimuna  Kožičića Benje održano je veliko sportsko-edukativno događanje pod  nazivom Turneja radosti Plazma Sportskih igara mladih.

Utorak, Travanj 2, 2019 19:00

Djeca ta. Onda ubijena. Kakva bi danas bila. Od četristo civila zemlja je devetnajstero djece tad skrila... Ali mira im ne da. Još ih otac... mati gleda. Djed i možda baka. Osoba svaka preživjela što je... U noćima koje se više ne broje. Noćima bez sna. Bez umora. Gospode Bože djeca su bili... a Gadovi su ih ubili. Zašto !? pitaju se u Zadru tom.

Ponedjeljak, Ožujak 11, 2019 11:08

Prema najnovijim informacijama iz Opće bolnice Zadar javljaju kako su troje djece u dobi 3, 5 i 8 godina koje je otac bezobzirno bacao jedno po jedno s balkona na prvom katu obiteljske kuće na Pagu gdje su više godina živjeli u podstanarstvu, dobro te otpušteni iz bolnice.

Stranice