djeca

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Travanj 16, 2020 17:45

S obzirom da su za djecu s poteškoćama u razvoju vrtići i škole puno više od odgojno-obrazovnih ustanova jer tamo imaju poseban pristup i različite multidisciplinarne terapije, poseban je izazov bio takav rad organizirati na daljinu.

Četvrtak, Travanj 16, 2020 10:38

Udruga Obitelji 3plus provela je od 3. do 8. travnja istraživanje u kojem su sudjelovali roditelji iz više od 2300 obitelji iz svih hrvatskih županija. Cilj istraživanja provedenog putem online ankete bio je saznati na koji način pandemija koronavirusa i mjere zaštite koje su na snazi utječu na obitelji s djecom.

Srijeda, Travanj 1, 2020 20:29

Ministarstvo demografije pozvalo je u srijedu roditelje koji ne žive zajedno da u izvršavanju roditeljske skrbi vode računa o sigurnosti i zaštiti djetetova zdravlja te ih je upozorilo na obvezu postizanja dogovora i prilagođavanja osobnih odnosa mjerama zaustavljanja pandemije koronavirusa.

Utorak, Ožujak 10, 2020 15:42

Mreža ZaDar, europski projekt Grada Zadra vrijedan 14,3 milijuna kuna, koji se provodi od prošle pedagoške godine, omogućio je u dobrom dijelu zadarskih vrtića produljeni boravak i smjenski rad, zapošljavanje velikog broja novih odgojitelja i tehničkog osoblja, ali i nove odgojno-obrazovne programe, pripadajuću opremu i edukacije zaposlenika.

Četvrtak, Ožujak 5, 2020 12:02

Ministrica obrazovanja Blaženka Divjak izjavila je u četvrtak da postoji plan prema kojem će sve škole voditi nastavu preko interneta ukoliko se situacija s koronavirusom u Hrvatskoj pogorša.

Srijeda, Ožujak 4, 2020 13:33

Pravobraniteljica za djecu Helenca Pirnat Dragičević apelirala je u srijedu na odgovorne da djeci u školama osiguraju tekući sapun, jednokratne ručnike, toaletni papir i toplu vodu u sanitarnim čvorovima jer se taj nedostatak pokazuje osobito rizičnim danas kad se Hrvatska susreće s epidemijom koronavirusa.

Srijeda, Veljača 12, 2020 15:15

Povodom obilježavanja Dana jedinstvenog europskog broja za hitne službe 112, u prostorijama Službe civilne zaštite Zadar jučer je organiziran prigodni program. Njime je ujedno obilježena i 15. obljetnica od uvođenja u Hrvatsku jedinstvenog europskog broja za hitne službe 112.

Utorak, Veljača 11, 2020 16:15

Narodni muzej Zadar obilježio je jučer zanimljivim programom treću obljetnicu otvorenja Kneževe palače. Treći rođendan ovog kulturno-povijesnog kompleksa obilježen je pod sloganom »Tko još ne voli ponedjeljak«, a bogat prijepodnevni program bio je namijenjen djeci, ali i srednjoškolcima.

Četvrtak, Prosinac 19, 2019 14:00

Likovni i literarni radovi djece iz vrtića i škola sa svih strana županije jučer su ispunili Edukativnu dvoranu Kneževe palače u okviru natječaja Narodnog muzeja, »Na Božić kod nas«. Djeca, njihove obitelji i mentori uključili su se u istraživanja i izvedbu umjetničkih dijela kako bi prenijeli običaje slavljenja Božića u svojim domovima, a i podsjetili na to kako su ove blagdane obilježavali ranije njihovi djedovi i bake.

Srijeda, Prosinac 18, 2019 19:00

Trg Na vr’ sela u Sv. Filipu i Jakovu postao je prava Božićna čarolija. Kako i ne bi kad Djed Božićnjak i sveta Luce ni ovog prosinca nisu zaboravili na djecu. Štoviše, zbog loših vremenskih prilika prijašnjih dana zajedno su u kočiji došli darivati djecu. A kako nije bilo snijega umjesto sobova kočiju su vukla dva domaća tovarčića – magarčića.

Stranice