igraliste

Subota, Ožujak 28, 2015 00:00

Reflektori na nogometnom igralištu na Smiljevcu svjetle tijekom noći, te se uopće ne gase. Tamošnji stanari požalili su se kako se zbog toga nepotrebno troši struja, jer je riječ o jakim svjetlima, a smeta im i zbog toga što im tijekom noći jaka svjetlost prodire u spavaće sobe.

- Ranije su se reflektori gasili noću, ali već dulje vrijeme upaljeni su i danju i noću, rekao je stanovnik Smiljevca.

Srijeda, Listopad 1, 2014 00:00

Učenici područne Osnovne škole Bartula Kašića na Bokanjcu satove tjelesnog odgoja primorani su odrađivati u svojim učionicama. Uskraćeni su za školsku dvoranu, koja je, zbog velikog broja djece prenamijenjena u učionicu.

premuda_skola
Utorak, Siječanj 29, 2013 00:00

Novac za financiranje projekta pronašao je Deroko, prijavivši na natječaj splitske Udruge Kajo Dadić projekt uređenja školskog dvorišta, a za koš su dobili pomoć Grada Zadra

Ponedjeljak, Siječanj 14, 2013 00:00

Uređenje dječjeg igrališta na zadarskoj rivi polako se privodi kraju tako da bi se djeca na obnovljenom i proširenom igralištu mogla igrati i zabavljati već krajem tjedna.

Ovih dana radnici nasipaju novi šljunak kako bi se osigurala mekana podloga na igralištu. Igralište je nadopunjeno s tri nova tobogana gdje će zadarska djeca, zasigurno provesti mnogo vremena u igri i zabavi.

Četvrtak, Studeni 10, 2011 00:00

Akcija će trajati do 18. studenog, kada se obilježava dan stradanja Škabrnje. U subotu ćemo, isto kao i danas organizirati ovakav štand, a za sve one koji neće biti u mogućnosti posjetiti nas na štandu u povodu ove akcije, otvoren je i kunski račun u banci, kazao je Dujić

Ponedjeljak, Srpanj 18, 2011 00:00

Učenici su nas iz dana u dan pitali za koševe, jer su mnogi od njih, osim za nogomet zainteresirani i za košarku. Udovoljili smo njihovim zahtjevima i postavili dva koša, kazao je Ivan Čular

Ponedjeljak, Siječanj 10, 2011 00:00

Srijeda, Studeni 3, 2010 00:00

U Dječjem vrtiću "Ćok" u Tkonu jučer su krenule pripreme za svečano otvaranje dječjeg igrališta čije je sadržaje opremio Volkswagen. Tim je povodom za 26 malih polaznika održana lutkarska predstava "Koliko je duga priča", koju su odigrali glumci zadarskog Kazališta lutaka.

Ravnateljica vrtića Ana Kuštera kazala je da su svi sadržaji igrališta stigli već u lipnju kada je pedagoška godina završila.

posedarje_zenski nogomet_hsi_2
Utorak, Rujan 28, 2010 00:00

Utakmica 3. kola Županijske nogometne lige između Podgradine i Gorice nije odigrana na stadionu Hrvatskog viteza u Posedarju, gdje inače Podgradinjani igraju svoje domaće utakmice, već u Gorici s kojom je Podgradina zamijenila domaćinstvo. Razloge zašto nije igrano u Posedarju potražili smo kod tajnika Hrvatskog viteza Edija Dežmalja.

mareks
Ponedjeljak, Lipanj 7, 2010 00:00

Područje naše koncesije, "kupalište bez prava naplate", završava s objektom i tri bora. Između tog mjesta i velikog betonskog mula se nalazi i igralište i to područje već tri godine nije pod našom koncesijom. Bez obzira na to, mi se brinemo i financiramo čišćenje i održavanje igrališta, kaže Damir Velemir

Stranice