igraliste

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Lipanj 14, 2018 10:58

Nogometni klub Arbanasi, koji postoji još od 1910. godine te je otada iznjedrio brojne uspješne nogometaše koji su igrali u raznim klubovima u zemlji i inozemstvu, godinama već nema adekvatno igralište za trening.

Srijeda, Veljača 28, 2018 13:38

Projekt rekonstrukcije igrališta malih sportova "Kod bunara" u centru Sv. Filipa i Jakova nije mogao dobiti bolji i učinkovitiji vjetar u leđa. Naime, Zoran Pelicarić Peco, općinski načelnik i Goran Ražnjević, predsjednik Uprave Ilirije d.d., potpisali su ugovor o sufinanciranju projekta koji je neizostavni dio života generacija u ovom općinskom središtu.

Srijeda, Srpanj 5, 2017 23:05

U sklopu niza zahvata u SC-u Višnjik jučer su počeli pripremni radovi za uređenje otvorenoga terena koji će u ljetnim mjesecima primarno služiti rukometu, a u ostalim dijelovima godine koristit će  ga nogometaši i drugi sportaši i rekreativci. Riječ je o površini koja je donedavno služila kao improvizirano loptalište za mlađe kategorije nogometaša i nalazi se u neposrednoj blizini novouređenoga parkirališta kod  južnoga ulaza u SC Višnjik.

Nedjelja, Veljača 12, 2017 00:00 1

Pokušali smo kontaktirati mjesni odbor, no tu jednostavno nema sluha. Svaka inicijativa da se ovdje nešto napravi, poboljša, kod njih nailazi na zid, govori Martin Milin, otac dvogodišnje djevojčice

Subota, Studeni 7, 2015 00:00

Za djecu je napravljena maksimalna sigurnost, postavljena je zaštitna ograda, podloga... Ona su tamo sad zaštićena. Mnogi za to još ne znaju, jer nije postavljen natpis, no i to će biti napravljeno kada dođe vrijeme, kaže Dilber dodajući kako je Park radosti dugo bio devastiran i tu se nešto trebalo napraviti

Srijeda, Rujan 30, 2015 00:00

Prvi sljedeći projekt na igralištu je postavljanje reflektora kako bi nogometaši Nove zore i atletičari AK Rogovo mogli trenirati po noći, jer mnogi zbog radnih i školskih obveza nisu u mogućnosti trenirati tijekom dana, obznanio je Pelicarić

Utorak, Travanj 21, 2015 00:00

Ni 15 dana nije prošlo od službenog otvorenja dječjeg igrališta u Perivoju Vladimira Nazora, a vandali su već odradili svoj dio posla.

Kome je smetao dječji tobogan na novouređenom igralištu, kakvih inače nedostaje u našem gradu, pitanje je koje postavljaju roditelji koji su ostali zatečeni kada su vidjeli zapaljeni dječji tobogan.

Ponedjeljak, Ožujak 30, 2015 00:00

Na sportskom centru Banine, već mjesec dana nema vode, potužila nam se majka jednog djeteta koje tamo trenira.

Petstotinjak djece svakodnevno posljednjih mjesec dana trče po terenu tvrdom poput betona, te je roditelje strah, da prilikom pada ne zadobiju teže ozljede, posebice glave.

Subota, Ožujak 28, 2015 00:00

Reflektori na nogometnom igralištu na Smiljevcu svjetle tijekom noći, te se uopće ne gase. Tamošnji stanari požalili su se kako se zbog toga nepotrebno troši struja, jer je riječ o jakim svjetlima, a smeta im i zbog toga što im tijekom noći jaka svjetlost prodire u spavaće sobe.

- Ranije su se reflektori gasili noću, ali već dulje vrijeme upaljeni su i danju i noću, rekao je stanovnik Smiljevca.

Srijeda, Listopad 1, 2014 00:00

Učenici područne Osnovne škole Bartula Kašića na Bokanjcu satove tjelesnog odgoja primorani su odrađivati u svojim učionicama. Uskraćeni su za školsku dvoranu, koja je, zbog velikog broja djece prenamijenjena u učionicu.

Stranice