lucka uprava zadar

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Travanj 19, 2018 09:00

Na  današnju konferenciju za medije Akcije mladih na kojoj su prozvali Lučku upravu Zadar, kao i sve ostale uključene u proces odabira koncesionara u Gaženici da su zanemarili francusku studiju teško 20 milijuna kuna iz 2012. godine te izabrali nepovoljniju, poslali su očitovanje iz Lučke uprave, a koje prenosimo u cijelosti:

Petak, Kolovoz 11, 2017 00:12

Lučka uprava Zadar bilježi rekordan promet u 2017. godini.

Iako su uoči turističke sezone očekivali porast u prometu i broju putnika, ovi rezultati iznenadili su čak i djelatnike Lučke uprave Zadar, i to ugodno.

- Ovi rezultati premašili su naša očekivanja. Rastemo u svim segmentima i to ne na uštrb drugih luka, jer primjerice luka u Biogradu također bilježi porast, kazao je Đoni Štambuk iz Lučke uprave Zadar.

Srijeda, Srpanj 12, 2017 16:54

Preduvjet, odnosno korak bliže k onome što hrvatski ribari priželjkuju već godinama - uređene ribarske luke, učinjen je danas u vijećnici Zadarske županije. Tamo je ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, s ravnateljima pet lučkih uprava potpisao 8.475.000 kuna vrijedne ugovore za izradu projektne dokumentacije potrebne za uređenje infrastrukture u ribarskim lukama.

gazenica
Petak, Listopad 18, 2013 00:00

Ministar prometa Siniša Hajdaš Dočnić dao je nalog da se na mjestu gdje se po projektu luke Gaženica Nike Bašića nalazi "Park 1000 otoka" izgradi privremena pristanišna zgrada. Grad Zadar neće dati suglasnost na takvu izmjenu prostornog plana za ovo područje, najavljuje daljnje zaoštravanje sukoba gradonačelnik Božidar Kalmeta

gazenica
Subota, Prosinac 29, 2012 00:00

Prvi glasnogovornik Policijske uprave zadarske, diplomirani pravnik Emil Bilić bit će ravnatelj Lučke uprave u Zadru, prenosi portal 057info.

Njega je predložilo Upravno vijeće, a nema sumnje da će ga potvrditi ministar pomorstva Siniša Hajdaš Dončić.

Četvrtak, Svibanj 31, 2012 00:00 1

Upravno vijeće dalo je Lučkoj upravi zadatak da se raspita o vjerodajnicama investitora PortEVO koji je već uputio pismo namjere i ima impresivan portfelj, izvijestio je član Upravnog vijeća Nikola Turčinov

Četvrtak, Siječanj 5, 2012 00:00

Kolega nije siguran hoće li izbor Burićeva nasljednika biti riješen ovim natječajem, ili će voljom ministra Komadine uslijediti novo Upravno vijeće i novi natječaj