zupanija

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Rujan 17, 2019 09:43

U slučaju prodaje školske zgrade na Malom Ižu došlo je do neočekivanog obrata - Grad više ne može u postupak prodaje bez odobrenja Županije!
Rezultat je ovo čak dva neuspjela natječaja kojih je gradski Upravni odjel za gospodarenje gradskom imovinom raspisao, tražeći za zgradu 2.140.000 kuna. Rijetko se dogodi da se na čak dva natječaja ne javi niti jedna zaintersirana stranka, no u slučaju prodaje školske zgrade upravo se to dogodilo.

Ponedjeljak, Srpanj 15, 2019 14:20 1

Na sjednici Gradskog vijeća Grada Benkovca pod predsjedanjem Borisa Ercega, na aktualnom satu postavljana su pitanja gradonačelniku Tomislavu Buliću, gradonačelniku.
Vijećnik Zoran Ledenko (Nezavisna lista Frane Tokića) ukazao je na nedavnu elementarnu nepogodu koja je pogodila sela Vukšić, Lepuri, Bulić, Prović, Šopot te ga je zanimalo hoće li Zadarska županija proglasiti elementarnu nepogodu te obeštetiti poljoprivrednike.

Ponedjeljak, Srpanj 8, 2019 18:59 1

U nedjelju navečer oko 22.30 sati strašno nevrijeme pogodilo je zadarsko područje. Kratkotrajna oluja, grmljavinsko nevrijeme, kiša i vjetar iznimne snage, pokazali su moć prirode. Apokalipsa, gotovo da nema naselja na obali, zaobalju i otocima u Zadarskoj županiji koji nije osjetilo nepredvidivu ćud oluje. Pojedini dijelovi gradova i naselja ostali su i bez struje, kaos.

Ponedjeljak, Veljača 18, 2019 14:47 1

Želimo biti dobri gospodari, ali želimo gospodariti svojom imovinom. Želimo do kraja godine imati i svoju zgrade Županije.

Srijeda, Kolovoz 8, 2018 16:00

Osnivanja radničkih vijeća u županijskim ustanovama i trgovačkim društvima izazvat će političke turbulencije između partnera na vlasti, HDZ-a i NHR-a. Naime, ovoga je petka započelo osnivanje radničkih vijeća po županijskim ustanovama i trgovačkim društvima, no koliko god je to vijest važna radnicima, ujedno će predstavljati i uteg u funkcioniranju koalicijskih partnera.

Ponedjeljak, Srpanj 16, 2018 18:10

Šampioni, šampioni, nismo prvaci, ali kao da jesmo. Vatreni su naš ponos, iz Moskve su donijeli srebrene medalje zlatnog sjaja, žal zbog izgubljenog finala nadjačao je osjećaj ponosa. Biti drugi na svitu i okolici nije mala stvar, a mi Zadrani imamo i četiri junaka: Luku, Subu, Šimu i Dominika.

Ponedjeljak, Srpanj 16, 2018 12:40

Dugo u Zadarskoj županiji nije  vladala tolika navijačka euforija. Sve je bilo u kockicama i svi su bili složni. Samo je jedan cilj, jedna nada i to ona u Vatrene. Nogomet je ujedinio naciju.

Neposredno pred finale naš fotoreporter Arif Sitnica krenuo je uhvatiti dio te atmosfere, a naknadno su nam fotografije poslali i iz Vira, a objavljujemo i fotografije čitatelja koje nam stižu.

Kako je bilo pogledajte u fotogaleriji.

Stranice