sali

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Svibanj 2, 2019 12:47

U sklopu impresivnog međunarodnog jezikoslovno-pjesničkog skupa "Domaća rič 14" održanog na Dugom otoku u općinskom središtu Sali na kojem je sudjelovalo čak 51 sudionik, gostoljubivi  domaćini su na lokaciji Stivanje polje ili Gruh u Parku prirode Telašćica  održali veličanstveni koncert saljskog starocrkvenog pivanja u izvođenju Horištov i Zbora crikve Svete Marije Sali, dok je dr. sc.

Ponedjeljak, Travanj 29, 2019 18:57

Sali općinsko kulturno i administrativno središte Dugog otok, bilo je domaćin impresivnog međunarodnog jezikoslovno-pjesničkog skupa "Domaća rič" na kojem je tijekom dva dana u multimedijalnoj dvorani u zgradi Općine Sali kroz predavanja prezentirano jezično bogatstvo našeg jezika.

Nedjelja, Rujan 16, 2018 14:53

Županijski centar 112 izvijestio je o utapanju koje se dogodilo jučer u luki Sali. Oko 15:30 sati, zaprimljena je dojava da su građani iz mora, ispred hotela Luka, izvukli stariju ženu (državljanka Slovenije). O događaju je odmah obaviještena ekipa hitne medicinske pomoći i policija. Unatoč pokušajima reanimacije od strane građana i ekipe HMP-a, žena je preminula.

Utorak, Svibanj 15, 2018 10:36

Dan poslije otvorenog pisma koje je načelniku općine Sali Zoranu Moroviću uputila kandidacijska lista glasača Nenada Marčine, stiže i načelnikov odgovor koji prenosimo u cijelosti:

- Vezano uz dopis „zbunjenih glasača kandidacijske liste za Mjesni odbor Luka kojima ništa nije jasno i koji su u šoku“ mogu reći slijedeće:

Utorak, Rujan 5, 2017 13:05

Vlada RH još uvijek se nije očitovala na hitan dopis načelnika Općine Sali, Zorana Morovića, o problemu vodoopskrbe Dugog otoka. Ured premijera, kao i sva ministarstva kojima se obratio, do danas se  nisu oglasila, što znači da će Općina ovaj problem morati rješavati tek u  pripremama za sljedeću sezonu.

Utorak, Kolovoz 29, 2017 20:58

 Prošla su puna tri tjedna otkako je načelnik općine Sali, Zoran Morović, poslao hitan dopis predsjednici RH, premijeru, trojici ministara, Hrvatskim vodama i Zadarskoj županiji, moleći ih za pomoć u rješavanju problema vodoopskrbe na Dugom otoku. Međutim, do danas nije dobio nijedan odgovor, a tračak nade im je zasad neslužbena najava da će biti primljeni u Uredu premijera.

Petak, Kolovoz 11, 2017 14:08

 Ovogodišnje 58. Saljske užance sutra, 9. kolovoza, bit će svečano predstavljene u Zadru u kasnim večernjim satima, a u petak, 11. kolovoza u 19 sati je svečano otvorenje 58. tradicionalnih Saljskih užanci, a u 20 sati je kuhanje brudeta uz duo Dalmatico. Zatim je u 21 sat vaterpolo – susret titana, a u 22 sata Elvis Presley Tribute Band + DJ Crazy Sonny.

Nedjelja, Ožujak 19, 2017 00:00

Prestanak svirke Tovareće mužike na rivi u Salima označio je početak prve i već vrlo uspješne utrke Dugi otok Trail koja se u subotu trčala, odnosno hodala, u dvije kategorije. Šestotinjak sudionika naslagalo se uz startnu liniju nešto prije 10 sati, a najveći broj njih stigao je organiziranim prijevozom - tri broda krenula su u 7,30 sati s mula zadarske rive. Neki su stigli već u petak navečer, a neki i ranom redovnom linijom koja je iz Zadra krenula u 5,30 sati.

morovic
Srijeda, Prosinac 9, 2015 00:00

U MO Zverinac i Zaglav provedenii su izbori, a u oba odbora bila je samo jedna lista. U Zverincu je tako dobio HDZ čijih pet članova koji su izabrani u Mjesni odbor, još uvijek se nisu dogovorili tko će biti predsjednik. Ista je situacija i u MO Zaglav gdje je pobijedila Nezavisna lista nositelja Ivana Špralje, rekla je Petešić

Nedjelja, Studeni 1, 2015 00:00

Jedna je brodica konopom držala rep zrakoplova, a druge dvije svaka po svoje krilo. Kanader je u luci privezan kao brod sigurnosti, a sutradan je nakon polijetanja jedan motor morao biti isključen, te je samo s jednim sletio u Zemunik

Stranice