ribari

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Subota, Rujan 22, 2018 08:22

 Na 54. svjetskom prvenstvu u lovu iz usidrene brodice za seniore, koje je održano u Setubalu (Portugal), hrvatska reprezentacija u sastavu Ivan Galzina, David Bajlo, Marko Sikirić, Angelo Kosović (svi članovi zadarskog Zubaca) te David Pinezić (Meduza, Rovinj) i Siniša Budisavljević (Tunera, Jadranovo), pod vodstvom izbornika Saše Rašovića u konkurenciji 15 zemalja osvojila je treće mjesto (devet bodova) u ekipnoj konkurenciji.

Srijeda, Kolovoz 22, 2018 10:30

Hrvatska će, kako se može čuti, zbog drastičnog nedostatka radne snage u ribarstvu, ribare početi uvoziti. Treba li Hrvatskoj „uvoznih ribara“? Hoće li to biti ključ za spas jedne od najstarijih privrednih grana u Zadarskoj županiji?

Kadar pred umirovljenjem

Edison Boško, predsjednik Ceha ribara Zadarske županije, kaže kako je vrlo lako moguće da se to uskoro dogodi jer nedostaje radne snage, bolje reći - nema je!

Petak, Siječanj 8, 2016 00:00

Pravo na povrat trošarine mogu ostvariti korisnici prava koji imaju važeću povlasticu za gospodarski ribolov i koji su upisani u registar

ribari
Petak, Studeni 6, 2015 00:00

Kako ribarska flota Zadarske županije čini oko 60 posto ukupne ribarske flote u RH, ovo je prilika da se veći dio osiguranih sredstava iz EU povuče upravo u Zadarsku županiju

Subota, Listopad 3, 2015 00:00

Zone obuhvaćaju područje od kraja kornatskog arhipelaga, pa sve do dubrovačkog akvatorija, a na snazi je i jednogodišnji lovostaj u području otoka Jabuke

Utorak, Srpanj 14, 2015 00:00

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović noć s ponedjeljka na utorak provela je na koćarici Sin Kali l. u vlasništvu ribara  Mate Lukina. Na more se otisnula oko 20.30 sati s mula u kaljskoj uvali  Batalaža gdje su ju s oduševljenjem dočekali brojni mještani, a s cjelonoćnog ribarenja u zadarskom akvatoriju svoje je dojmove podijelila s  novinarima.

Ponedjeljak, Svibanj 18, 2015 00:00

Velikog sjevernog kita, latinskog imena Balaenoptera physalus, vidjeli su rano ujutro sedam milja od Dugog otoka u pravcu Italije.

ribari
Srijeda, Svibanj 6, 2015 00:00

Kako bi dobili povoljnije uvjete rada, posebice one vezane uz cijene goriva, ribari Zadarske županije udružit će se u sindikat. Zadar će time dobiti prvi sindikat ribara kojim će kod državnih institucija nastojati isposlovati uvjete primjerenije jednoj od najvažnijih gospodarskih grana u Hrvatskoj.

Stranice