smjena

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Lipanj 13, 2019 10:23

Raskol u Živom zidu odražava se i na članstvo po terenu, a u  sveopćem kaosu koji je zahvatio stranku očito će najgore proći županijski vijećnici u Zadru.

Naime, prema informacijama iz stranke, Središnjica želi smijeniti svoju vijećnicu u Županijskoj skupštini u Zadru, Jasminka Adžić Sikirić,  jer  je zatražila - izvanredne unutarstranačke izbore. A zašto ih je zatražila  obrazlaže u priopćenju članstvu Zadarske županije:

Srijeda, Travanj 3, 2019 08:00

Liječnik Slavko Marić više nije predsjednik Upravnog vijeća  Zavoda za hitnu medicinu, što je potvrđeno jučerašnjim rješenjem o  smjeni. Umjesto njega, Vijećem će upravljati njegov stranački kolega,  NHR-ov Stipe Bjeliš.

Ovu su nam vijest jučer potvrdili u stranci, čiji županijski vijećnik Mladen Meštrović kaže:

Srijeda, Ožujak 27, 2019 11:10

Turistička zajednica grada Zadra na svojoj je 3. sjednici  Skupštine jučer izabrala,   na temelju službenog dopisa tvrke Intermod  d.o.o., umjesto, Hrvoje Anića, dosadašnjeg predstavnika  te tvrtke,  Danijela Stanić Halapija za novog člana Skupštine TZ grada Zadra. S obzirom  kako je gospodin Anić ujedno obnašao i funkciju člana Turističkog vijeća  TZ grada Zadra, jednoglasnom odlukom izabran je gospodin Hrvoje Šestan, predstavnik tvrtke Hoteli Zadar d.o.o., za novog člana ovog vijeća.

Nedjelja, Ožujak 17, 2019 15:03

Potpuno očekivano Ministarstva za demografiju, obitelj,  mlade i socijalnu politiku dalo je suglasnost Upravnom vijeću Centra  za socijalnu skrb za razrješenje ravnateljice Vesne Burčul, nakon čega je  v.d. ravnateljicom imenovana njezina zamjenica Martina Čuljak Jovančević. Peteročlano Upravno vijeće na čelu s predsjednicom Marinom Dujmović Vuković u srijedu je imenovalo Čuljak Jovančević  vršiteljicom dužnosti ravnateljice i poništilo natječaj za tu dužnost raspisan 25. siječnja.

Petak, Ožujak 8, 2019 16:14

Danas je bio zadnji dan koji je peteročlano Upravno vijeće Centra dalo  ravnateljici Vesni Burčul za dostavu dodatnog pisanog očitovanja na nekoliko točaka  u nalazu inspekcijskog nadzora provedenog nakon nezapamćenog događaja na Pagu, a iako je predsjednica UV-a Marina Dujmović Vuković  kazala kako će po primitku očitovanja nastaviti s raspravom o smjeni  ravnateljice, to se danas nije dogodilo. UV će konačnu odluku o smjeni  ravnateljice donijeti najvjerojatnije u srijedu.

Ponedjeljak, Veljača 18, 2019 10:56 1

Srijeda, Siječanj 30, 2019 19:00

Rukovodstvo HSP-a donijelo je odluku kojom smjenjuje dugogodišnjeg predsjednika zadarske županijske organizacije, Roberta  Gregurića. Ovu vijest potvrdio nam je čelnik stranke, Karlo Starčević, navodeći da organizaciji Zadarske županije trebaju novi ljudi.

Robert Gregurić u jučerašenjem je telefonskom razgovoru pak demantirao svoju smjenu, zabranjujući čak i da spominjemo njegovo ime.

Subota, Lipanj 30, 2018 09:00

Šef SDP-a, Davor Bernardić, već danima iščekuje peticiju za  svojom smjenom koju su pokrenuli članovi stranke nezadovoljni njegovim radom. Pod motom "Doli Bero, živio Peđa" počelo je prikupljanje  potpisa najistaknutijih SDP-ovaca predvođenih dopredsjednikom stranke Peđom Grbinom i predsjednikom organizacije Krapinsko-zagorske  županije, Sinišom Hajdašem Dončićem.

Srijeda, Lipanj 21, 2017 00:00 1

Upravni odjel za provedbu dokumenata, prostornog uređenja i građenja, poznatiji kao Odjel za građevinske dozvole, pripojit će se Odjelu za prostorno uređenje i graditeljstvo, a Upravni odjel za otoke i zaštitu okoliša potpast će pod Odjel za gospodarstvo i obrtništvo

Petak, Srpanj 10, 2015 00:00

O razlozima smjene Mirjane Mrčele, sanacijske upraviteljice Opće bolnice Zadar, može se još uvijek samo nagađati.

Stranice