vrtici

Srijeda, Studeni 19, 2014 00:00

"Riblja kašeta zdravlja" projekt je kojeg je Zadarska županija, odnosno njezin Odjel za poljoprivredu pokrenuo još krajem prošle godine, i to sukladno programu Razvoja sektora ribarstva 2013.-2015., kojemu je jedan od ciljeva promocija konzumacije i potrošnje ribe, posebno kod djece.

Ponedjeljak, Rujan 8, 2014 00:00

Početak nove predškolske godine bio je prigoda za tradicionalni posjet predstavnika Grada Zadra zadarskim mališanima koji su od  jučer u svojim vrtićima. Tako je zamjenik gradonačelnika dr.

Srijeda, Rujan 11, 2013 00:00

U povodu Hrvatskog olimpijskog dana koji se obilježava 9. rujna, djeca područnih vrtića Radost - Višnjik i Pčelica na zadarskim Baninama trčala su, igrala nogomet, dodavala štafete te radila sve ono što jača olimpijski duh, doznali smo od njihovih teta koje su u jučerašnjim jutarnjim satima zajedno s vrtićkim kineziologom Jurom Perkovićem vodile živahne mališane kroz razne sportske discipline.

Srijeda, Svibanj 15, 2013 00:00

Zadarski dječji vrtići Sunce i Radost ove su godine odlučili objediniti natječaj za upis u vrtiće tako da su roditelji mogli predati prijavu za vrtić u bilo kojoj ustanovi.

Upravo zbog zajedničkih prijava, odnosno činjenice da su neki roditelji prijave za DV Sunce predavali u DV Radost i obratno, još uvijek nije poznata konačna brojka pristiglih prijava.

Ponedjeljak, Siječanj 14, 2013 00:00

Da čula sam nešto o tom novom zakonu, ali me ne dira previše. Mislim da u cijelom ovom 'sivilu i crnilu' nije nužno najprije dadilje stavljati na red. Što se mene tiče, obrt sigurno neću otvarati jer mi se to ne isplati. Ako me netko uhvati da radim na crno, neka o tomu razmišljaju gazde, kaže jedna zadarska dadilja

Petak, Siječanj 11, 2013 00:00

- U našim vrtićima želimo djecu naučiti kulturi ponašanja i jedenja. Želimo da steknu naviku da sjednu za stol i sami jedu. Zbog toga već od jasličkih dana mogu u blagovaonici samostalno uzeti hranu i sami je jesti, naravno uz pomoć teta, rekla je Marijana Gržan, zdravstvena voditeljica dječjih vrtića Radost

Srijeda, Studeni 21, 2012 00:00

Državni pedagoški standard je donesen prije tri godine za djecu predškolske dobi i sve ustanove koje se bave ovom djelatnošću moraju se uskladiti s njim do 2013. Jesu li privatni vrtići usklađeni i hoće li moći preuzeti zadaće koje zakonodavac nalaže, pitala je Vesna Sabolić (HNS)

ciciban_kugle3
Četvrtak, Lipanj 21, 2012 00:00

U vrtićki program i malu školu u "Suncu" će se primiti svi prijavljeni, dok će za jaslički program, kako doznajemo od ravnateljice Ane Dunatov, za sada ostati desetak neupisanih

Djed Mraz u vrticu Maslacak
Utorak, Svibanj 8, 2012 00:00

U Radost je pristiglo 430 prijava, u tijeku je njihovo razvrstavanje. Rano je govoriti o slobodnim mjestima, kad još nije poznato koliko je prijava za jaslice, a koliko za vrtić

Stranice