vrtici

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Rujan 7, 2018 22:00

Dosta polemike vodilo se i oko prijedloga izmjena plana za područje  predškolskog odgoja i školstva. Ta proračunska stavka uvećana je za jedan milijun, a pročelnik Joso Nekić pojasnio je kako se taj iznos odnosi  na povećanje izdataka za plaće odgojitelja, nakon što je nedavno sa sindikatima potpisan Kolektivni ugovor.

Srijeda, Lipanj 27, 2018 13:12

Suprug i ja šokirani smo i ljuti jer nam mlađi sin, koji će u jesen puniti godinu i tri mjeseca, nije dobio mjesto u jaslicama, a imamo već jedno dijete koje ide u gradski vrtić. Prema svim kriterijima imamo 95 bodova i nismo dobili mjesto u vrtiću, što zaista nismo očekivali, posebno ako se uzme u obzir činjenica da nam starije dijete već ide u gradski vrtić, rekla nam je jučer jedna majka čiji su podaci poznati redakciji, ali koja nije htjela javno iznijeti svoj identitet.

Utorak, Lipanj 12, 2018 11:26

Više od 9 milijuna kuna dobit će općine i gradovi iz Zadarske županije iz natječaja Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku za poboljšanje uvjeta u vrtićima. Prema objavljenim rezultatima Poziva za prijavu projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u predškolskim ustanovama/dječjim vrtićima u 2018.

Petak, Listopad 9, 2015 00:00

Ta će dva vrtića imati minimalnu potrošnju energije. Do sada je jedini takav vrtić izgrađen u Koprivnici. Povući ćemo sredstva iz Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, a u pripremi je "papirologija" za kandidaturu kako bismo mogli povući sredstva i iz fondova EU-a - rekao je Kasap

Utorak, Srpanj 7, 2015 00:00

U dječjim vrtićima Sunce i Radost nije bilo mjesta za 143 mališana, jasličke i vrtićke dobi.

U dječjem vrtiću Sunce neupasno je ostalo 31 djete, od čega njih 17 jasličke, te 14 djece vrtićke dobi. Dvanaestero djece čiji su roditelji podnijeli prijavu za upis nije ispunjavalo uvjete upisa.

Srijeda, Studeni 19, 2014 00:00

"Riblja kašeta zdravlja" projekt je kojeg je Zadarska županija, odnosno njezin Odjel za poljoprivredu pokrenuo još krajem prošle godine, i to sukladno programu Razvoja sektora ribarstva 2013.-2015., kojemu je jedan od ciljeva promocija konzumacije i potrošnje ribe, posebno kod djece.

Ponedjeljak, Rujan 8, 2014 00:00

Početak nove predškolske godine bio je prigoda za tradicionalni posjet predstavnika Grada Zadra zadarskim mališanima koji su od  jučer u svojim vrtićima. Tako je zamjenik gradonačelnika dr.

Srijeda, Rujan 11, 2013 00:00

U povodu Hrvatskog olimpijskog dana koji se obilježava 9. rujna, djeca područnih vrtića Radost - Višnjik i Pčelica na zadarskim Baninama trčala su, igrala nogomet, dodavala štafete te radila sve ono što jača olimpijski duh, doznali smo od njihovih teta koje su u jučerašnjim jutarnjim satima zajedno s vrtićkim kineziologom Jurom Perkovićem vodile živahne mališane kroz razne sportske discipline.

Srijeda, Svibanj 15, 2013 00:00

Zadarski dječji vrtići Sunce i Radost ove su godine odlučili objediniti natječaj za upis u vrtiće tako da su roditelji mogli predati prijavu za vrtić u bilo kojoj ustanovi.

Upravo zbog zajedničkih prijava, odnosno činjenice da su neki roditelji prijave za DV Sunce predavali u DV Radost i obratno, još uvijek nije poznata konačna brojka pristiglih prijava.

Stranice