vrtici

Utorak, Srpanj 7, 2015 00:00

U dječjim vrtićima Sunce i Radost nije bilo mjesta za 143 mališana, jasličke i vrtićke dobi.

U dječjem vrtiću Sunce neupasno je ostalo 31 djete, od čega njih 17 jasličke, te 14 djece vrtićke dobi. Dvanaestero djece čiji su roditelji podnijeli prijavu za upis nije ispunjavalo uvjete upisa.

Srijeda, Studeni 19, 2014 00:00

"Riblja kašeta zdravlja" projekt je kojeg je Zadarska županija, odnosno njezin Odjel za poljoprivredu pokrenuo još krajem prošle godine, i to sukladno programu Razvoja sektora ribarstva 2013.-2015., kojemu je jedan od ciljeva promocija konzumacije i potrošnje ribe, posebno kod djece.

Ponedjeljak, Rujan 8, 2014 00:00

Početak nove predškolske godine bio je prigoda za tradicionalni posjet predstavnika Grada Zadra zadarskim mališanima koji su od  jučer u svojim vrtićima. Tako je zamjenik gradonačelnika dr.

Srijeda, Rujan 11, 2013 00:00

U povodu Hrvatskog olimpijskog dana koji se obilježava 9. rujna, djeca područnih vrtića Radost - Višnjik i Pčelica na zadarskim Baninama trčala su, igrala nogomet, dodavala štafete te radila sve ono što jača olimpijski duh, doznali smo od njihovih teta koje su u jučerašnjim jutarnjim satima zajedno s vrtićkim kineziologom Jurom Perkovićem vodile živahne mališane kroz razne sportske discipline.

Srijeda, Svibanj 15, 2013 00:00

Zadarski dječji vrtići Sunce i Radost ove su godine odlučili objediniti natječaj za upis u vrtiće tako da su roditelji mogli predati prijavu za vrtić u bilo kojoj ustanovi.

Upravo zbog zajedničkih prijava, odnosno činjenice da su neki roditelji prijave za DV Sunce predavali u DV Radost i obratno, još uvijek nije poznata konačna brojka pristiglih prijava.

Ponedjeljak, Siječanj 14, 2013 00:00

Da čula sam nešto o tom novom zakonu, ali me ne dira previše. Mislim da u cijelom ovom 'sivilu i crnilu' nije nužno najprije dadilje stavljati na red. Što se mene tiče, obrt sigurno neću otvarati jer mi se to ne isplati. Ako me netko uhvati da radim na crno, neka o tomu razmišljaju gazde, kaže jedna zadarska dadilja

Petak, Siječanj 11, 2013 00:00

- U našim vrtićima želimo djecu naučiti kulturi ponašanja i jedenja. Želimo da steknu naviku da sjednu za stol i sami jedu. Zbog toga već od jasličkih dana mogu u blagovaonici samostalno uzeti hranu i sami je jesti, naravno uz pomoć teta, rekla je Marijana Gržan, zdravstvena voditeljica dječjih vrtića Radost

Srijeda, Studeni 21, 2012 00:00

Državni pedagoški standard je donesen prije tri godine za djecu predškolske dobi i sve ustanove koje se bave ovom djelatnošću moraju se uskladiti s njim do 2013. Jesu li privatni vrtići usklađeni i hoće li moći preuzeti zadaće koje zakonodavac nalaže, pitala je Vesna Sabolić (HNS)

ciciban_kugle3
Četvrtak, Lipanj 21, 2012 00:00

U vrtićki program i malu školu u "Suncu" će se primiti svi prijavljeni, dok će za jaslički program, kako doznajemo od ravnateljice Ane Dunatov, za sada ostati desetak neupisanih

Stranice