konji

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
konjicki_perinovic
Utorak, Svibanj 26, 2009 00:00

Tijekom vikenda, 23. i 24. svibnja na Zagrebačkom hipodromu, u organizaciji Konjičkog kluba Karoca održan je turnir u preponskom jahanju.

Na turniru su nastupile  dvije članice Konjičkog kluba Epona iz Zadra Matea Perinović, koja posljednjih nekoliko godina postiže odlične rezultate, te 19-godišnja Maja Marušić, kojoj je ovo bio prvi nastup na turniru. Inače, ovo je prvi put u 10-godišnjoj povijesti KK Epona da na jednom natjecanju sudjeluju njegova dva člana.

vihor
Subota, Kolovoz 2, 2008 00:00

Bilo je djece koja su u početku pokazivala otpor, no kada su sjela na konja bila su potpuno drugačija, s vremenom bi fizički i psihički ojačala, prorijedili bi se poremećaji i svake se godine vidio uspjeh, kaže Krnčević, dodajući kako se uvijek sjeti jedne djevojke koja je teško hodala, a koja je popevši se na konja uskliknula: "Mama ja imam krila"

polaca_rampa
Srijeda, Lipanj 4, 2008 00:00

Rampa će već danas biti prebačena na hipodrom u Polači, a njenu izgradnju financirale su Općina Polača i Stankovci i deset trgovačkih društava u koordinaciji HGK Županijske komore Zadar