fimi media

Utorak, Srpanj 3, 2012 00:00

Bivša predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor posvjedočila je da njezina stranka nije imala nikakvog razloga za punjenje "crnog fonda" ilegalno prikupljenim novcem državnih institucija i tvrtki jer je dovoljno dobivala iz proračuna te od članarina i legalnih donacija.

Srijeda, Svibanj 9, 2012 00:00

Fimi media fiktivne je račune ispostavila nizu tvrtki, a one su same određivale koliko su spremne uplatiti

Petak, Travanj 13, 2012 00:00

Nitko iz Hrvatske nema uvida po kojoj cijeni Ina kupuje naftu, jer članovi uprave, više ne mogu dobiti pismene detalje toga posla, kazao je Davor Majer

Utorak, Ožujak 20, 2012 00:00

Nagodivši se sa USKOK-om, Anita Lončar Papeš dobila je 11 mjeseci zatvora,a mora vratiti i dva milijuna kuna koliko je njena tvrtka zaradila u aferi.Bojan Dimić dobio je šest mjeseci zatvora i mora vratiti 1,8 milijuna kuna

Srijeda, Veljača 1, 2012 00:00

Kako se na još jedno ispitivanje u USKOK-u bivši premijer i predsjednik HDZ-a Ivo Sanader pojavio bez odvjetnika njegovo svjedočenje u aferi Dioki odgođeno je do 7. veljače kada će mu, ako ponovno dođe bez odvjetnika, biti ponuđen novi branitelj ili će mu ga sud odrediti po službenoj dužnosti.

Ponedjeljak, Siječanj 30, 2012 00:00

Slučaju Fimi media naći će se 10. veljače pred optužnim vijećem zagrebačkog Županijskog suda koje mora odlučiti o utemeljenosti USKOK-ove optužnice protiv bivšeg premijera Ive Sanadera, HDZ-a, te još devetero pravnih i fizičkih osoba koje se tereti za izvlačenje novca iz državnih institucija i poduzeća te punjenje HDZ-ovog "crnog fonda".

Petak, Prosinac 16, 2011 00:00 2

Bivši premijer Ivo Sanader izašao je nešto prije 16 sati iz zatvora u Remetincu u kojemu je proveo pet mjeseci, a u prvom obraćanju novinarima kazao je da sada sa svojim braniteljskim timom kreće "s punim radom" u dokazivanje svoje nevinosti.

Subota, Prosinac 10, 2011 00:00

Optužno vijeće zagrebačkog Županijskog suda danas je produljilo istražni zatvor bivšem premijeru Ivi Sanaderu, ali ga je istovremeno zamijenilo jamčevinom od 12,4 milijuna kuna.

To u konkretnom slučaju znači da će Sanader izaći iz Remetinca nakon što današnja odluka suda postane pravomoćna, a sud dobije dokaz o položenom jamstvu.

Petak, Prosinac 9, 2011 00:00

Wolfgang Kulterer žutu je kuvertu Ivi Sanaderu predao na parkiralištu ispred sjedišta ino-odjela Hypo banke u Klagenfurtu, tvrdi Drago Vidaković, koji je i sam pod istragom

Petak, Studeni 18, 2011 00:00

Snimka sastanka Ive Sanadera s predsjednikom uprave MOL-a Zsoltom Hernadijem u jednom zagrebačkom restoranu ipak je zakonit dokaz na suđenju bivšem premijeru i predsjedniku HDZ-a optuženom za uzimanje provizije od Hypo banke i primanje 10 milijuna eura mita kako bi mađarskoj naftnoj kompaniji omogućio preuzimanje upravljačkih prava u Ini.

Stranice