donacija

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Prosinac 7, 2021 09:38

Učenici i nastavnici Pomorske škole Zadar svečano su obilježili blagdan sv. Nikole, zaštitnika pomoraca i putnika. Čast svojem zaštitniku, ali i svima koje je more uzelo k sebi, odali su minutom šutnje i bacanjem vijenca u more.

Četvrtak, Studeni 18, 2021 09:56

Članovi Lions kluba Zadar u utorak su navečer uručili donaciju obitelji Torić. Sa susreta s Lionsima, Mateo Torić i mali Šimun, jedan od osmero djece u toj obitelji, kući su odnijeli dva laptopa.

Četvrtak, Studeni 11, 2021 11:15

U Specijalnoj bolnici za ortopediju Biograd na Moru predstavljena je vrijedna medicinska oprema koju je donirala tvrtka Ilirija d.d. Riječ je o aparatu za limfnu drenažu te popratnoj dijagnostičkoj opremi, a ukupna vrijednost ove donacije iznosi 155.000,00 kuna.

Petak, Rujan 24, 2021 10:35

Klub roditelja nedonoščadi »Palčići« donirao je Općoj bolnici Zadar u sklopu akcije »Palčići za Hrvatsku«, dva uređaja u vrijednosti 182.725 kuna. Riječ je o naprednom inkubatoru i fototerapijskoj lampi.

Srijeda, Ožujak 3, 2021 15:00

U svrhu osiguranja dostatnog i kvalitetnog bolničkog smještaja pacijenata, Općoj bolnici Zadar uručeno je 16 novih medicinskih kreveta, kojima će se opremiti bolnički odjeli za COVID-19. Riječ je o donaciji gospodarstvenika ukupnog iznosa 300.000 kuna, koji su još jednom prepoznali potrebu zajedničkog djelovanja u borbi protiv pandemije te pokazali osjetljivost na potrebe zdravstvenih ustanova.

Zahvala donatorima

Utorak, Ožujak 2, 2021 11:10

U svrhu osiguranja dostatnog i kvalitetnog bolničkog smještaja pacijenata, Općoj bolnici Zadar uručeno je 16 novih medicinskih kreveta, kojima će se opremiti bolnički odjeli za covid-19. Riječ je o donaciji gospodarstvenika ukupnog iznosa 300 tisuća kuna, koji su još jednom prepoznali potrebu zajedničkog djelovanja u borbi protiv pandemije te pokazali osjetljivost na potrebe zdravstvenih ustanova.

Petak, Veljača 12, 2021 13:15

Svjetski dan bolesnika obilježava se svake godine 11. veljače diljem svijeta s ciljem podizanja svijesti šire javnosti o potrebama bolesnika te težnjom za stvaranjem bolje zdravstvene i društvene zaštite koja će svakom oboljelom omogućiti dostupnu i kvalitetnu zdravstvenu skrb. Utemeljio ga je papa Ivan Pavao II. 1992. godine kako bi ukazao na bolesnike, kao i na njihove probleme.

Nedjelja, Siječanj 10, 2021 11:50

Europa Donna Zadar u sklopu svojih aktivnosti među kojima je trenutno svakako najznačajnija prikupljanje sredstava za aparat za zračenje onkoloških bolesnika u Općoj bolnici Zadar i ove godine u ovo blagdansko vrijeme pripomogla je Odjelu onkologije i nuklearne medicine koja se nalazi u zgradi Poliklinike OB Zadar na trećem katu na način da je njihovoj dnevnoj bolnici donirano 10.000 kuna koje su njihovi djelatnici iskoristili za kupnju dva TV prijamnika kako bi svojim pacijentima omogućili š

Ponedjeljak, Siječanj 4, 2021 14:52

Na sastanku održanom u Uredu gradonačelnika dogovoreno je da Grad Pag, u suradnji s gradskim tvrtkama Komunalno društvo Pag, Čistoća Pag, Pag II i Turistička zajednica Grada Paga, uplati financijsku pomoć Gradu Petrinji u iznosu od 100.000 kuna. Sredstva su uplaćena na žiroračun Grada Petrinje za obnovu Dječjeg vrtića Petrinjčica.

Srijeda, Prosinac 30, 2020 13:32

Gradonačelnik i Gradsko vijeće Grada Nina donijeli su odluku o pomoći stradalim gradovima u iznosu od 100.000,00, dok cijelo vrijeme građani Nina prikupljaju donacije za obitelji. Tim povodom gradonačelnik Emil Ćurko uputio je priopćenje koje donosimo u cijelosti.
"Duboko dirnuti stanjem nakon razornog potresa, građani Nina s Gradskom upravom i Stožerom civilne zaštite Grada Nina izražavaju žaljenje i sućut obiteljima tragično preminulih građana Petrinje i Gline.

Stranice