donacija

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Travanj 21, 2020 21:46

Udruga ratnih veterana 9. gardijske brigade "Vukovi" donirala je u utorak bolnici u Gospiću novac za medicinsku opremu vrijednu 324.000 kuna, koji je prikupljen u samo dva tjedna kroz humanitarnu akciju "Zajedno u ratu, zajedno u miru za Opću bolnicu Gospić".

Utorak, Travanj 21, 2020 10:07

Svećenik Zadarske nadbiskupije, don Marino Ninčević, hrvatskoj javnosti poznat po humanitarnom radu gradnje dječjih domova u Africi, jučer je predao vrijednu donaciju zagrebačkog Rotary kluba Zagreb Gradec Općoj bolnici Zadar. Riječ je o specijalnim maskama koje, zbog strukture vlakana, jedine štite do virusa, a do kojih je u ovom trenutku teško doći, osobito zbog njihove velike cijene.

Četvrtak, Travanj 16, 2020 23:52

Provincija Jiangxi iz NR Kine uputila je Zadarskoj županiji vrijednu donaciju medicinske opreme u borbi protiv pandemije COVID-19. Posredstvom Veleposlanstva RH u Pekingu, proslijeđena je pošiljka od 10.000 zaštitnih medicinskih maski u Šangaj, odakle će se izravnim letom dostaviti u Hrvatsku.

Nedjelja, Travanj 12, 2020 12:23 1

U Zagreb je u nedjelju izravnom letom iz Šangaja stigao zrakoplov s oko 60 tona zaštitne opreme koja je potrebna hrvatskom zdravstvenom sustavu i drugim službama koje sudjeluju u naporima na suzbijanju epidemije koronavirusa, priopćeno je iz Vlade RH.

Teretnim zrakoplovom kineske tvrtke SF Airlines dopremljene su veće količine zaštitnih maski, odijela, naočala, rukavica, kao i beskontaktni toplomjeri koji će se koristiti za trijažu i dijagnostiku pacijenata.

Subota, Travanj 11, 2020 20:54

Solidarnost u teškim trenucima epidemije koronavirusa su pokazali i mali ljudi ogromnog srca, među njima je i OPG Josip Kulaš iz Polače koji je na Veliki petak Specijalnoj ortopedskoj bolnici Biograd i Općoj bolnici Zadar donirao čak 100 litara ekstra djevičanskog maslinovog ulja brendiranog kao Faustina, vrijednu donaciju u bocama, pakovine sa certifikatom.

Petak, Travanj 10, 2020 22:07

Udruga vinara Zadarske županije pokrenula je humanitarnu prodaju svojih vina po akcijskim cijenama za donaciju Općoj bolnici Zadar. Odlična vina ovih vinara, koja su na tržištu inače skuplja, tako građani mogu kupiti po cijeni od 50 kuna za butelju, a ujedno time pripomoći zadarskoj bolnici.

Utorak, Travanj 7, 2020 19:25

Dvjesto vaučera, sto za Falkensteiner resort Borik u Zadru i sto za Falkensteiner resort Punta Skala nedaleko od Petrčana daruje hotelska grupacija Falkensteiner Hotels & Residences dvjema zagrebačkim bolnicama. Zdravstveni radnici Kliničke bolnice "Sveti Duh" i Klinike za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" svoje će vaučere, dvije noći za njih i njihovu obitelj, moći iskoristiti čim to bude moguće.

Utorak, Travanj 7, 2020 19:11

Već treću godinu zaredom Kaufland provodi projekt Kaufland škola voća i povrća tijekom kojega, cijele školske godine, partnerskim osnovnim školama diljem Hrvatske svakog tjedna daruje svježe voće i povrće. Iako su nažalost uslijed pandemije koronavirusa škole zatvorene, Kaufland je odlučio nastaviti donacijski program te će u suradnji s Hrvatskim crvenim križem nastaviti s doniranjem voća i povrća.

Nedjelja, Travanj 5, 2020 11:30

Općina Vir donirala je 50.000 kuna Općoj bolnici u Zadru za borbu protiv Covida-19, a to je posljednja u nizu protuepidemijskih i drugih mjera koje su virska općina i Stožer civilne zaštite Općine Vir poduzeli od početka krize.

Petak, Travanj 3, 2020 00:04

Humanitarna udruga Antonio Jurjević odlučila se priključiti brojnim donacijama koje stižu u Opću bolnicu Zadar kao pomoć u opremanju COVID odjela koji predstavlja veliko opterećenja na bolnički proračun te nabavci zaštitne opreme. Tako je udruga dio novaca prikupljenih na 3. Memorijalno humanitarnom turniru Antonio Jurjević, točnije 50 tisuća kuna uplatila na račun bolnice.

Stranice