donacija

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Kolovoz 13, 2020 14:02

Stranke su ovih dana objavile izvještaje o donacijama u kampanji za parlamentarne izbore, a javnost najviše zanimaju pojedinačne donacije. I dok je HDZ u plusu s 4,1 milijun kuna od 539 donacija, SDP je u minusu s obzirom da je Restart koalicija za izbore potrošila 12,7 milijuna kuna te da su prikupili samo 10,6 milijuna kuna.

Utorak, Lipanj 16, 2020 15:58

Ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije Ivica Erlić sa suradnicima bio je danas u našoj bolnici kako bi nam donirao sanitetsko vozilo koje njima više nije nužno potrebno, a nama je itekako potrebno jer smo do sada imali samo jedno. Naime, prosječno - mjesečno imamo i 20-ak potreba za prijevozom naših pacijenata zbog raznih pretraga u zadarsku Opću bolnicu.

Utorak, Lipanj 2, 2020 14:50

Udruga veterana Vojne policije sudionika Domovinskog rata ponos je Hrvatske i Zadarske županije, mali, obični ljudi koji su još jednoj akciji darivanja pokazali da imaju veliko srce, poštenje i dobrotu.

Subota, Travanj 25, 2020 16:03

U Zračnu luku Franjo Tuđman oko 13 sati dopremljena je dodatna količina zaštitne opreme, oko 68 tona, na izravnom letu iz Šangaja, a radi se o četvrtom letu u zadnjih tjedan dana, priopćeno je iz Vlade RH. 

Današnjim letom kargo kompanije SF Airlines dopremljeno je oko 68 tona, i to dezinficijensa, rukavica, naočala, odijela i nazuvaka, a tim je letom dopremljeno i nekoliko vrijednih donacija.

Četvrtak, Travanj 23, 2020 22:15

Medicinska zaštitna oprema koju su Zadarskoj županiji iz NR Kine uputili prijateljska Provincija Hainan i tvrtka China Aoyuan Group pristigla je u Zadar. Oprema je stigla izravnom zrakoplovnom linijom iz Šangaja putem koje je hrvatska Vlada u proteklih desetak dana nabavila oko 200 tona zaštitne opreme namijenjene hrvatskom zdravstvenom sustavu i drugim službama koje sudjeluju u suzbijanju epidemije koronavirusa.

Četvrtak, Travanj 23, 2020 13:15

U zagrebačku Zračnu luku Franjo Tuđman u četvrtak je sletio četvrti zrakoplov SF Airlines Boeing 747, na izravnom letu iz Šangaja na zračnom mostu između Kine i Hrvatske, i dopremio još 57 tona medicinske opreme, priopćeno je iz Vlade RH.

Zračni most između Kine i Hrvatske uspostavljen je radi dopreme zaštitne opreme potrebne u suzbijanju epidemije koronavirusa.

Utorak, Travanj 21, 2020 23:23 1

U zagrebačku zračnu luku Franjo Tuđman u utorak je sletio još jedan zrakoplov na izravnom letu iz Šangaja s 58 tona medicinske opreme, što je nastavak kontinuirane dostave zaštitne opreme i opskrbe hrvatskog zdravstvenog sustava u borbi protiv epidemije koronavirusa, priopćila je Vlada. 

Najvećim dijelom riječ je o opremi koju je Hrvatska nabavila od državnih kompanija MEHECO i Sinopharm.

Utorak, Travanj 21, 2020 21:46

Udruga ratnih veterana 9. gardijske brigade "Vukovi" donirala je u utorak bolnici u Gospiću novac za medicinsku opremu vrijednu 324.000 kuna, koji je prikupljen u samo dva tjedna kroz humanitarnu akciju "Zajedno u ratu, zajedno u miru za Opću bolnicu Gospić".

Utorak, Travanj 21, 2020 10:07

Svećenik Zadarske nadbiskupije, don Marino Ninčević, hrvatskoj javnosti poznat po humanitarnom radu gradnje dječjih domova u Africi, jučer je predao vrijednu donaciju zagrebačkog Rotary kluba Zagreb Gradec Općoj bolnici Zadar. Riječ je o specijalnim maskama koje, zbog strukture vlakana, jedine štite do virusa, a do kojih je u ovom trenutku teško doći, osobito zbog njihove velike cijene.

Četvrtak, Travanj 16, 2020 23:52

Provincija Jiangxi iz NR Kine uputila je Zadarskoj županiji vrijednu donaciju medicinske opreme u borbi protiv pandemije COVID-19. Posredstvom Veleposlanstva RH u Pekingu, proslijeđena je pošiljka od 10.000 zaštitnih medicinskih maski u Šangaj, odakle će se izravnim letom dostaviti u Hrvatsku.

Stranice