donacija

Petak, Svibanj 3, 2019 14:25 1

Zadarska osnovna škola Petar Preradović od jučer je bogatija  za jedinstveni uređaj - Play Attention, namijenjen djeci s ADHD poremećajem kojeg karakterizira sindrom hiperaktivnosti, poremećaj pozornosti i koncentracije. Uređaj je vrijedan 29 tisuća kuna, a do škole je  došao preko Linde Jokić, zapravo Strukovne skupine Trgovina - Poslovanje nekretninama Hrvatske gospodarske komore Zadar, koji stoje u organizaciji i realizaciji prikupljanja sredstava za uređaj.

Četvrtak, Travanj 18, 2019 15:34

Predstavnice udruge Pogled iz novog kuta P.I.N.K. life iz Zagreba danas su Odjelu za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju zadarske Opće bolnice donirale limfomat - aparat za limfnu drenažu vrijedan 33 tisuće kuna.

Srijeda, Travanj 17, 2019 16:02

Jako sam sretna i zahvalna jer će ova donacija meni i suprugu  svakako mnogo pomoći. Naime, živimo od moje mirovine i socijalne pomoći, a to je sve skupa oko 1.300 kuna, što je zaista malo tako da nas je  ova donacija spasila i uljepšala nam je uskrsne praznike, rekla nam je gospođa koja je htjela ostati anonimna, a koja je bila među 26 zadarskih  obitelji koje su danas dobile uskrsne donacije Lions kluba Zadar.

Srijeda, Travanj 17, 2019 15:24

Donaciju u iznosu od 23.500 kuna jučer je dr. Sanji Delin, voditeljici Odjela pedijatrije Opće bolnice Zadar, uručio Mario Paleka, direktor Turističke zajednice grada Zadra. Novac je prikupljen u organizaciji TZ-a Zadar i Caritasa Zadarske nadbiskupije, od prodaje bonova za hranu i pića u sklopu Gastro pijace u okviru nedavno održanog Tuna, Sushi & Wine Festivala 2019.

Četvrtak, Travanj 11, 2019 15:27

Članovi zadarske Podružnice Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević s Klubom žena HSP AS organizirali  su humanitarnu akciju povodom nadolazećih blagdana pod nazivom "Podjela uskrsnih pogača i slatkiša", koje su darovali socijalnoj samoposluzi.

Zadarski Starčevićanci izrazili su nadu da će tom gestom i ove godine razveseliti korisnike socijalne samoposluge, a osobito one najmlađe.

Petak, Travanj 5, 2019 18:00

Duboko sam dirnut gestom oca male Mile, Marina  Rončevića. Nisam se još čuo s njim, ali ja ne mogu prihvatiti novac koji  bi došao  od prodaje kuće njihove obitelji, rekao nam je Tomislav Maruna,  otac teško bolesnog Šimuna Petra pojašnjavajući kako se i sam prije  nekoliko godina našao u situaciji da je htio založiti obiteljsku kuću kako bi mogao platiti troškove liječenja sinu u Grčkoj.

Petak, Travanj 5, 2019 11:52

Upravo mi se javio tata od naše male Mile. Mila je dobro Bogu hvala. Tata Marin Rončević je odlučio donirati 400 tisuća kuna čim im novci sjednu na račun. Ja sva još drhtim... Marine moj, hvala ti. Hvala ti što si čovjek i što pored svoje muke vidiš i tuđu, napisala je Iva Funtek.

Četvrtak, Veljača 21, 2019 09:55

Dobra vijest za oko 4.500 žitelja Općine Sveti Filip i Jakov (Donje Raštane, Gornje Raštane, Sikovo, Sv. Filip i Jakov, Sv. Petar, Turanj), Općina je ordinaciji opće medicine dr. mr. Ante Grbin donirala najnoviji ultazvučni uređaj SonoScape E-2 izuzetne kvalitete i tehničkih performansi s najsuvremenijim kolor doplerom (Color Doppler). Vrijednost UVZ uređaja s kolor doplerom i drugom opremom je oko 100.000 kuna.

Utorak, Veljača 19, 2019 15:45 1

Veliko srce Lucije Dušević (90) jučer je ponovno doniralo  Odjel za gastroenterologiju Opće bolnice Zadar. Umirovljenica iz  Ljupča do sad je tri puta donirala ovaj odjel zadarske bolnice. Nakon 35  godina provedenih u Australiji, ona i njen pokojni suprug vratili su se  1996. u svoj rodni kraj. 

Ponedjeljak, Veljača 11, 2019 19:30

Hrvatska udruga leukemija i limfomi Zadar (HULL Zadar) danas je, na Svjetski dan bolesnika Odjelu hematologije Opće bolnice Zadar uručila još jednu hvalevrijednu donaciju - dva nova televizora za pacijente.

Voditeljica odjela, dr. Martina Morić Perić, kazala je kako su u stalnom kontaktu s HULL-om, s kojim surađuju od njihovog osnutka.

Stranice