donacija

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Siječanj 21, 2020 19:47

Kaufland je donirao UNICEF-u 300.000 kuna. Doniranim iznosom UNICEF će, između ostaloga, nabaviti i dio potrebne opreme za rodilišta u Zadru, Šibeniku, Splitu i Sinju.
Naime, Kaufland se već dugi niz godina zalaže za dobrobit djece te uspješno surađuje s UNICEF-om, a u sklopu aktualne humanitarne akcije »Za bolje sutra uključi se danas« ovaj trgovački lanac donirao je UNICEF-u čak 300.000 kuna.

Četvrtak, Siječanj 9, 2020 15:04

Davor Bašić poduzetnik iz Liestala u Švicarskoj, rodom iz Korlata, donirao je pozamašan iznos za dovršetak snimanja filma Korlaćani režisera Luke Klapana iz udruge Jedina solucija.

Ponedjeljak, Prosinac 23, 2019 10:30

Prosinac je mjesec dobrog raspoloženja i ljubavi, mjesec darivanja dragih i potrebitih. Neki nisu zaboravili pomoći onima kojima je najpotrebnije. Udruga veterana Vojne policije sudionika Domovinskog rata Zadarske županije u još jednoj akciji darivanja pokazala je da ima veliko srce i dobrotu. Plemenitom i bogatom donacijom uljepšali su Božić hrvatskom branitelju Božimiru Kutiji Geci iz Sv. Filipa i Jakova.

Petak, Prosinac 6, 2019 10:00

Odjel za kliničku radiologiju Opće bolnice Zadar jučer je dobio donaciju tvrtke Vodovod Zadar d.o.o. u iznosu od 120 tisuća kuna za kupnju nadogradnje sustava za dijagnozu i identifikaciju karcinoma dojki radne stanice za mamografiju 5K.
Ugovor o donaciji na Odjelu pedijatrije potpisali su Tomisav Matek, direktor Vodovoda i dr. Željko Čulina, ravnatelj zadarske bolnice.

Petak, Listopad 25, 2019 10:32

Osnovna škola Sukošan drugu godinu za redom bila je u dvodnevnom humanitarno-edukativnom posjetu, hodočašću u hrvatski grad patnje, herojski grad Vukovar gdje su Osnovnoj školi Čakovci kod Vukovara i područnim školama u Berku, Mikluševcima i Tompojevcima uručili humanitarnu pomoć koju su na inicijativu i u organizaciji učiteljice Nevije Pavić i ovog puta sakupili učenici iz Sukošana i Debeljaka.

Petak, Rujan 6, 2019 13:36

Uoči početka školske godine HSP AS Zadar odlučio je vlastitim sredstvima donirati zadarski "Caritas" školskim priborom i bilježnicama. Donacija je namijenjena najmlađim sugrađanima slabijeg imovinskog statusa. Stranka HSP AS je poznata po tome da slijedi socijalni nauk Katoličke crkve koji promiče socijalnu osjetljivost i socijalnu uključenost, navode u stranci dodajući kako su ovom simboličnom akcijom željeli da djeca s osmijehom na licu sjednu u školske klupe.

Utorak, Kolovoz 6, 2019 14:42

Vatrogasci nisu samo naši heroji, oni su i humani i solidarni. Zahvaljujući humanosti i solidarnosti Dobrovoljno vatrogasno društvo Veli Iž na otoku Ižu osvojilo je svojevrsni jackpot. Naime, Branko Dukić, gradonačelnik Zadra, predao je ključeve autocisterne koja će im umnogome pomoći u ovoj protupožarnoj sezoni. Riječ je o polovnom vatrogasnom vozilu marke MAN koje je DVD-u Veli Iž donirala Javna vatrogasna postrojba Zadar (JVP Zadar).

Veliko srce vatrogasaca

Petak, Srpanj 5, 2019 15:03

Odjel neonatologije Opće bolnice Zadar od danas je bogatiji za 95.000 kuna vrijedan reanimacijski stol za novorođenčad. Radi se o aparatu koji je potreban svakom novorođenom djetetu, a na inicijativu dr. Linde Pavić, voditeljice Odjela za neonatologiju i angažman gradonačelnika Branka Dukića donirali su ga Hoteli Zadar i Maraska.

Petak, Lipanj 14, 2019 13:12

Zahvaljujući donaciji od ukupno 22 prekrasne fotografije krajolika iz mnogih dijelova Hrvatske, hodnik Službe za interne bolesti na 3. katu Poliklinike Opće bolnice Zadar dodatno je oplemenjen i uljepšan. Naime, jutros je u tome prostoru održana svečana primopredaja fotografija koje je Hrvatska zajednica županija odlučila donirati zadarskoj bolnici, odnosno Poliklinici.

Petak, Svibanj 3, 2019 14:25 1

Zadarska osnovna škola Petar Preradović od jučer je bogatija  za jedinstveni uređaj - Play Attention, namijenjen djeci s ADHD poremećajem kojeg karakterizira sindrom hiperaktivnosti, poremećaj pozornosti i koncentracije. Uređaj je vrijedan 29 tisuća kuna, a do škole je  došao preko Linde Jokić, zapravo Strukovne skupine Trgovina - Poslovanje nekretninama Hrvatske gospodarske komore Zadar, koji stoje u organizaciji i realizaciji prikupljanja sredstava za uređaj.

Stranice