privlaka

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Svibanj 20, 2022 15:48
Na području Nina, Privlake i Vrsi traju radovi na izgradnji kanalizacijske i vodovodne mreže. Nositelji projekta najavljuju da će se najkasnije do sredine lipnja svi strojevi maknuti s prometnica i sve će biti spremno za dolazak turista. Radovi potom opet počinju sredinom rujna.
 
Predstavnik i nositelja projekta, inženjer tvrtke Vodovod-Vir Ivan Magaš, u Vrsima je prilikom posjeta gradilištu izvjestio o napretku radova:
 
Utorak, Svibanj 10, 2022 16:30

Wendy, Neron, Zag i Paf imena su četiri od šezdeset napuštenih psića koji su svoj privremeni dom pronašli u jedinom skloništu za pse u Zadarskoj županiji koje se nalazi na ulazu u Privlaku iz smjera Nina. Sklonište djeluje u sklopu veterinarske ambulante dr. Josipa Mustaća, a za pse svih dobi i vrsta brinu djelatnice Branka Višić i Antonia Pavić te veterinarska tehničarka Tina Radić, koja nas je provela u obilazak boksova.

Četvrtak, Svibanj 5, 2022 12:57

Povodom blagdana svetog Florijana i Svjetskog dana vatrogasaca, jučer su u Privlaci održane vatrogasne igre za djecu vrtićke dobi. Ovaj zanimljivi i edukativni događaj organiziralo je Dobrovoljno vatrogasno društvo Privlaka, uz pokroviteljstvo Općine Privlaka i lokalne Turističke zajednice. Brojne organizirane igrice zabavile su privlačke mališane, a najveće oduševljenje vladalo je otvaranjem vatrogasnih vozila i simulacijom vožnje.

Petak, Travanj 22, 2022 10:03

Zbog izvođenja građevinskih radova tvrtke Ludwig Pfeiffer Hoch und Tiefbau GmbH&Co.KG., dana 26.04.2022. godine (utorak) u vremenu od 08:00h do 16:00h  bez vode biti će potrošači u mjestu Privlaka u ulici Put Livadica.

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u ulici Put Livadica kod kć.br.161.

Petak, Travanj 8, 2022 14:27

U organizaciji Turističke zajednice Općine Privlaka, jučer je na rtu Artić održan tradicionalni »Uskrsni doručak našeg mista«. Usprkos hladnom i burnom vremenu, Privlačani nisu odustali od svoje tradicije te su se okupili na druženju uz bogat stol raznih domaćih delicija.

Utorak, Travanj 5, 2022 13:07

Udruga Šijavoga iz Privlake i ove je godine organizirala tradicionalnu Sparogijadu, natjecanje u berbi šparoga. Praćeni lijepim proljetnim vremenom, Privlačani su se u nedjelju okupili na igralištu u Loznici odakle je u 14 sati u berbu šparoga krenulo 19 ekipa.

Srijeda, Ožujak 16, 2022 10:30

U posljednja četiri dana u Privlaci nepoznati počinitelj je provalio u objekt u vlasništvu 68-godišnjaka gdje je oštetio inventar i otuđio jedna vrata. Materijalna šteta biti će utvrđena naknadno, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Ponedjeljak, Ožujak 7, 2022 14:21

Privlaka slovi kao pomorsko i turistički razvijeno mjesto, broji oko dvije i pol tisuće stanovnika, a poznata je i po sabunjarima - ljudima koji su mukotrpnim vađenjem pijeska prehranjivali svoje obitelji. Manje poznata činjenica je da Privlaka, Irska i Mljet imaju nešto zajedničko - nemaju zmije.

Ponedjeljak, Siječanj 3, 2022 10:08

Teška krađa

U posljednjih tjedan dana u Privlaci nepoznati počinitelj je provalio u kuću 71-godišnje vlasnice odakle je otuđio televizor, peć na drva i dvije plinske boce. Materijalna šteta biti će naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Četvrtak, Prosinac 23, 2021 15:10 1

Na školskom igralištu organizaciji Dječjeg vrtića Sabunić i Turističke zajednice općine Privlaka i ove godine je organiziran dolazak Djeda Mraza za svu djecu iz vrtića i nižih razreda Osnovne škole Privlaka.
Kazalište La La Land nastupilo je s predstavom Christmas bubbles show.
Djecu je svojim dolaskom, a i poklonima obradovao Djed Mraz.

Stranice