puntamika

Utorak, Srpanj 24, 2018 20:15

Pobjedom dvojca Enco Mičić i Mario Pavin završen je sedmi turnir u organizaciji Boćarskog kluba Tri masline. Turnir je odigran na plaži na Puntamici, ispred hotela na Boriku kod popularnih "daski". Igralo se u lijepom ugođaju na travi, što je bila prava atrakcija za posjetitelje plaže. Ove godine i jedna novost. Naime, puntamiški boćari upisali su najmlađeg člana, Luku Štivića koji je s pet i pol godina pokazao da je potencijal, baš kao u Školi nogometa NK Zadar čiji je također član.

Utorak, Ožujak 13, 2018 10:40

Težak poraz doživjeli su košarkaši Sonik-Puntamike na gostovanju u Dubrovniku oprostivši se tako gotovo sigurno od prvog mjesta i kvalifikacija za Prvu ligu. Zadrane je dočekala puna dvorana koja je domaćine nosila do čak plus 41 za jedan od najtežih poraza u povijesti „zelenih“. Već su prve minute donijele dominaciju razigranih „gospara“ koji ne skrivaju prvoligaške ambicije.

Ponedjeljak, Listopad 2, 2017 21:33

Vijest da će novcem europskog projekta "Ruins" financirati obnova najstarijeg spomenika u županiji, crkvice sv. Stošije na Puntamici, oduševila je članove Društva prijatelja Puntamike. Nakon godina uporne borbe i obijanja brojnih pragova s molbom da se zaštiti ovaj spomenik kulture iz 9.

Petak, Kolovoz 11, 2017 10:00 1

Punta lanterna d.o.o, zakupac svjetionika Oštri rat na Puntamici, mora ukloniti metalnu ogradu kojom je zapasan dio obale, mora i mul. Na ogradi je ujedno postavljeno i uočljivo upozorenje "zabranjen pristup", iako na to nemaju pravo.

Vlasnicima ove zadarske tvrtke, Leku Doćiju i Walteru Hummeru,  obojici s adresama u Austriji, uklanjanje ograde jučer su naložili iz tvrtke  Plovput d.o.o Split, s kojom su prošle godine potpisali ugovor o zakupu  na rok od deset godina.

Srijeda, Kolovoz 2, 2017 12:18

Udruga mladih Puntamika pod pokroviteljstvom Turističke  zajednice Grada Zadra, nakon mnogo godina organizira večeras feštu u  povodu Dana Puntamike.

Naime, nakon dugogodišnje stanke i manjka događanja na Puntamici  osnovana je Udruga mladih Puntamika koja je i organizator ove fešte, a  sve kako bi se oživjela stara puntamiška tradicija. Na fešti će uzvanike  zabavljati Marijan Ban i Diktatori, s početkom u 22 sata na Obali kneza  Domagoja, na početku plaže na Puntamici.

Ponedjeljak, Prosinac 21, 2015 00:00

Klapa je u Maraschinu premijerno prikazala spot "Još me bura Velebitom nosi"

Ponedjeljak, Studeni 16, 2015 00:00

Klapa Puntamika iz Zadra u ponedjeljak je u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju predstavila novi singl ‘Još me bura Velebitom nosi'. Najavili su kako za pjesmu snimaju i spot koji bi uskoro trebao ugledati svjetlo dana. Uskoro će se u prodaji naći i njihov novi studijski album.

Ponedjeljak, Listopad 5, 2015 00:00

Više se neće ponavljati situacija od prošle godine kada smo dobit iz hostela u Zadru davali drugima. Ali, radnici moraju shvatiti zašto je to bilo tako, to je ipak pitanje solidarnosti, kaže Plejić

Utorak, Siječanj 8, 2013 00:00

kamp puntamika_2
Utorak, Lipanj 19, 2012 00:00

Beštije su još jednom demantirale stereotipne priče o motoristima i pokazali kako se treba odnositi prema prostoru, ali i prema drugima

Stranice