nagrada

Nedjelja, Srpanj 15, 2018 19:00

 

Uredbom Vlade Republike Hrvatske svaki hrvatski reprezentativac će za osvojeni naslov doprvaka svijeta dobiti po 70.000 kuna, izbornik Dalić 60, dok će sve ostale osobe iz stručnog stožera podijeliti iznos od 96.000 kuna.

Ponedjeljak, Siječanj 8, 2018 14:29

HolidayCheck službeno je predstavio Falkensteiner Hotel Club Funimation Borik**** kao ovogodišnjeg dobitnika prestižne “Holiday Check Gold Award 2018” nagrade koje u različitim kategorijama temeljem recenzija i ocjena gostiju dodjeljuje istoimeni i jedan od vodećih svjetskih portala za rezervacije i recenzije putovanja i smještaja.

Petak, Studeni 24, 2017 14:44

 Nakon što je imenovana članicom Povjerenstva za praćenje provedbe Nacionalne strategije za uključivanje Roma, bivšu dugogodišnju ravnateljicu Doma za odrasle osobe sveti Frane, a sada državnu tajnicu u Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku - Zadranku Maju Pletikosu, početkom ovog mjeseca Vlada je na zatvorenom dijelu sjednice, imenovala predsjednicom Odbora za dodjelu Državne nagrade za humanitarni rad.

Ponedjeljak, Studeni 13, 2017 10:25

 Od ukupno 7,6 milijuna kuna, koliko je Vlada Republike Hrvatske odlučila izdvojiti iz proračunskih zaliha za nagrađivanje vatrogastva za vrlo tešku sezonu, 900 tisuća kuna dobit će vatrogasci u Zadarskoj županiji.

Petak, Studeni 10, 2017 10:24

Tomislav Bralić i klapa Intarde dobitnici su prestižne međunarodne turističke nagrade Povelja F.E.S.T. 2017. koja će im biti uručena ususret zagrebačkom koncertu koji će održati 8. prosinca u Ciboni. Radi se o nagradi za koju je Izvršni direktorij manifestacije i središnji Odbor F.E.S.T. (Europska federacija turističkih novinara), sa sjedištem u Rimu, odabrao Tomislava Bralića i klapu Intrade kao ovogodišnje dobitnike.

Subota, Rujan 9, 2017 11:51

U sklopu projekta godišnje hrvatske turističke nagrade Hrvatska turistička zajednica je sredinom lipnja otvorila prijave u kategoriji „Destinacija godine“. Sukladno bodovanju i kriterijima, destinacija Benkovac jedan je od finalista unutar kategorije „Najuspješnija destinacija ruralnog turizma.“

Petak, Rujan 8, 2017 18:05

 Pet vatrogasca Dobrovoljnog vatrogasnog društva Stankovci odukom općinskog načelnika Željka Baradića nagrađeni su s po tri tisuće kuna za izniman doprinos i požrtvovnost pri gašenju ovoljetnih požara na stankovačkom području i šire.

Četvrtak, Prosinac 17, 2015 00:00

Ugodno iznenađenje za domaćine, popraćeno glasnim pljeskom publike, bilo je obraćanje pročelnika Šimunića, koji je umjesto Zrilića primio nagradu, nazočnima na češkom jeziku

Ponedjeljak, Prosinac 7, 2015 00:00

Iz Sirane Gligora su posebno ponosni što je ovaj put upravo Paški sir postao trofejist, i to afinažom u komini lokalne višnje maraske iz zadarskog zaleđa

Utorak, Prosinac 1, 2015 00:00

Novčani iznos nagrade "Poslovni uzlet" Paška sirana odlučila je donirati Županijskoj ligi za borbu protiv raka Odjela onkologije KBC-a Split, u spomen na Antu Pernara, dugogodišnjeg direktora koji je prošle godine izgubio bitku s tom opakom bolesti

Stranice