dobrovoljno darivanje krvi

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Prosinac 20, 2018 15:57

Jutros je u Hrvatskom narodnom kazalištu održana tradicionalna Božićna akcija darivanja krvi Udruge DDK Kalelarga. Kao i svake  godine od ranog jutra kazalište je bilo prepuno ljudi koji su došli darovati  krv te na taj način doprinijeti širenju božićnog duha darivanja i pomoći  drugima.

Srijeda, Prosinac 19, 2018 14:27

Treća, posljednja ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi koju provodi Aktiv DDK Bibinje u suradnji s Gradskim društvom  Crvenog križa Zadar i Odjelom za transfuziju Opće bolnice Zadar, susretljivošću župnika don Zdenka Milića po drugi put je umjesto u atriju Osnovne škole Stjepan Radić, održana u župnoj kući u Staron selu, na Obali  don Marka Sikirića.

Na akciji je sudjelovalo 51 član Aktiva DDK, a prikupljeno je 45 doze  krvi. Krv je dalo 12 žena i 33 muškarca.

Utorak, Rujan 11, 2018 14:00

Petnaestak doza krvi prikupljeno je jučer na Odjelu za transfuziju Opće bolnice Zadar u akciji dobrovoljnog darivanja krvi koju su organizirali Motoklub Beštije i njihovi prijatelji. Ovo je 21. akcija u organizaciji humanitaraca i ljubitelja vožnji na dva kotača, a osma otkako Aktiv DDK Motokluba Beštije nosi ime njihova tragično preminulog klupskog člana Marjana Božičeva – Grunfa, koji je tragično stradao na jučerašnji datum 2010. godine.

Subota, Rujan 8, 2018 09:30

Aktiv DDK Moto kluba Beštije Zadar i prijatelji organiziraju još jedno dobrovoljno darivanje krvi u ponedjeljak, 10. rujna u 16:30 sati na Odjelu za transfuziju Opće bolnice Zadar.

Utorak, Srpanj 31, 2018 13:05

Ni vrućine, ni godišnji odmori ne mogu spriječiti žitelje Bibinja u iskazivanju dobrote i humanosti. Drugoj ovogodišnjoj akciji dobrovoljnog darivanja održanoj u atriju OŠ Stjepan Radić odazvalo se 46 darivatelja, prikupljene su 42 doze.

Četvrtak, Lipanj 7, 2018 12:35

Jutros je u HNK Zadar održana tradicionalna akcija dobrovoljnog darivanja krvi, u organizaciji Udruge dobrovoljnih darivatelja krvi Kalelarga. Riječ je o jednoj od najvećih aktiva ovakve vrste u Hrvatskoj. Naime, ove godine "Kalelarga" slavi 25 godina djelovanja tijekom kojih je uspjela skupiti preko 6200 litara krvi.

Srijeda, Lipanj 6, 2018 16:00

Sutra, 7. lipnja, u osam sati, u HNK Zadar održat će se tradicionalna akcija dobrovoljnog darivanja krvi, u organizaciji Udruge dobrovoljnih darivatelja krvi Kalelarga, koja je jedan od najvećih aktiva ovakve vrste u Hrvatskoj. Naime, ove godine "Kalelarga" slavi 25 godina djelovanja tijekom kojih je uspjela skupiti preko 6200 litara krvi.

Ponedjeljak, Svibanj 28, 2018 15:33

Akciji dobrovoljnog darivanja krvi u Sukošanu odazvalo se 45 darivatelja, a prikupljena je 41 doza. Sukošanci su još jednom pokazali veliko srce, red za darivanje krvi u ovdašnjoj školi bio je dug.

- O ovom plemenitom činu darivanja krvi i spašavanja života postoji puno lijepih priča, jer smisao svega je spasiti nekome život, istaknuo je Ljubo Pavić, predsjednik Aktiva DDK Sukošan, medicinski brat.

Utorak, Svibanj 1, 2018 17:00

U prostorijama Mjesnog odbora Stanovi u ponedjeljak poslijepodne  organizirano je dobrovoljno darivanje krvi, a hvale vrijednu akciju inicirao je predsjednik MO Stanovi Mario Paleka.

Srijeda, Prosinac 27, 2017 12:30

Lovački savez Zadarske županije, Zadarska županija, Crveni križ Zadar i Opća bolnica Zadar organiziraju akciju dobrovoljnog darivanja krvi za sve lovce Zadarske županije, koje ovom prigodom pozivaju da se odazovu u što većem broju.

Akcija će se održati u četvrtak, 28. prosinca 2017. godine, u vremenu od 15  do 18 sati u Općoj bolnici Zadar na Odijelu transfuzije Svaki sudionik ove akcije dužan je sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu i zdravstvenu iskaznicu .

Stranice