dobrovoljno darivanje krvi

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Lipanj 7, 2018 12:35

Jutros je u HNK Zadar održana tradicionalna akcija dobrovoljnog darivanja krvi, u organizaciji Udruge dobrovoljnih darivatelja krvi Kalelarga. Riječ je o jednoj od najvećih aktiva ovakve vrste u Hrvatskoj. Naime, ove godine "Kalelarga" slavi 25 godina djelovanja tijekom kojih je uspjela skupiti preko 6200 litara krvi.

Srijeda, Lipanj 6, 2018 16:00

Sutra, 7. lipnja, u osam sati, u HNK Zadar održat će se tradicionalna akcija dobrovoljnog darivanja krvi, u organizaciji Udruge dobrovoljnih darivatelja krvi Kalelarga, koja je jedan od najvećih aktiva ovakve vrste u Hrvatskoj. Naime, ove godine "Kalelarga" slavi 25 godina djelovanja tijekom kojih je uspjela skupiti preko 6200 litara krvi.

Ponedjeljak, Svibanj 28, 2018 15:33

Akciji dobrovoljnog darivanja krvi u Sukošanu odazvalo se 45 darivatelja, a prikupljena je 41 doza. Sukošanci su još jednom pokazali veliko srce, red za darivanje krvi u ovdašnjoj školi bio je dug.

- O ovom plemenitom činu darivanja krvi i spašavanja života postoji puno lijepih priča, jer smisao svega je spasiti nekome život, istaknuo je Ljubo Pavić, predsjednik Aktiva DDK Sukošan, medicinski brat.

Utorak, Svibanj 1, 2018 17:00

U prostorijama Mjesnog odbora Stanovi u ponedjeljak poslijepodne  organizirano je dobrovoljno darivanje krvi, a hvale vrijednu akciju inicirao je predsjednik MO Stanovi Mario Paleka.

Srijeda, Prosinac 27, 2017 12:30

Lovački savez Zadarske županije, Zadarska županija, Crveni križ Zadar i Opća bolnica Zadar organiziraju akciju dobrovoljnog darivanja krvi za sve lovce Zadarske županije, koje ovom prigodom pozivaju da se odazovu u što većem broju.

Akcija će se održati u četvrtak, 28. prosinca 2017. godine, u vremenu od 15  do 18 sati u Općoj bolnici Zadar na Odijelu transfuzije Svaki sudionik ove akcije dužan je sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu i zdravstvenu iskaznicu .

Četvrtak, Prosinac 21, 2017 12:31

Tradicionalna božićna akcija darivanja krvi u organizaciji Udruge Kalelarga održava se u zadarskom Hrvatskom narodnom kazalištu. Kao i svake godine akcija je uspješna, a gužva je bila već od jutra. Mnogi građani strpljivo su čekali u redu kako bi dali krv.

Odazivom je zadovoljna i dr. Marijana Nadinić, voditeljica Odjela transfuzije OB Zadar. Napomenula je kako su tijekom jutra već imali stotinjak darivatelja.

ddk sukosan
Srijeda, Svibanj 9, 2012 00:00

Cilj akcije darivanja krvi je prvenstveno humanost, spoznaja da dobrovoljnim darivanjem krvi spašavamo nečiji život. Jednostavno se ispuniš pozitivnim osjećajem da si učinio dobro djelo, ističe Ljubo Pavić, predsjednik Aktiva DDK Sukošan

Ponedjeljak, Travanj 23, 2012 00:00

Predsjednik DDK Vir Goran Vicković je po završetku akcije istaknuo da se u tri akcije ove godine planira prikupiti preko 150 doza krvi čime će se virski DDK svrstati među najuspješnije u Zadarskoj županiji

Utorak, Veljača 14, 2012 00:00

Akciju u prostoru župne kuće u Pridragi organizirali su mjesni župnik don Jure Zubović i referent Crvenog križa Branko Kolanović

Četvrtak, Siječanj 12, 2012 00:00

Stranice