bozidar kalmeta

Subota, Travanj 21, 2018 15:14 1

Županijska organizacija Narodne stranke Reformisti jučer je održala izvještajno-tematsku i izbornu Skupštinu na kojoj je kao jedini kandidat za predsjednicu izabrana Vesna Sabolić. Na skupštini su bili i gosti, među kojima i predsjednik stranke Radimir Čačić te regionalni predsjednik Nikola Ljuban i predsjednik zagrebačke organizacije Tihomir Novotni.

Nedjelja, Veljača 11, 2018 15:47 1

Polaganjem vijenaca kod križa na novom groblju u Starigrad Paklenici te svečanom sjednicom u dupkom punoj multimedijalnoj dvorani hotela Alan, proslavljena je 28. obljetnica osnutka HDZ-a općine Starigrad.

Nedjelja, Prosinac 24, 2017 14:35 1

Županijski HDZ u subotu je proslavio godišnjicu osnutka stranke kojoj su nazočili vodeći ljudi lokalne organizacije te ministar uprave, Lovro Kuščević kao izaslanik predsjednika Andreja Plenkovića. Proslavi je nazočila i državna tajnica za demografiju Marija Pletikosa, pomoćnik ministra mora, prometa i infrastrukture Josip Bilaver te čelnici stranaka koalicijskih partnera HDZ-a.

Petak, Studeni 10, 2017 12:19

 Krunski svjedok na suđenju bivšem HDZ-ovom ministru Božidaru Kalmeti, nekadašnji financijski direktor Hrvatskih autocesta (HAC) Josip Sapunar, u četvrtak je na zagrebačkom Županijskom sudu odgovarao na pitanja obrane, a iskaz bi trebao dovršiti sljedeći tjedan.

Četvrtak, Studeni 2, 2017 15:18 2

Bivši financijski direktor HAC-a Josip Sapunar posvjedočio je na suđenju bivšem HDZ-ovu ministru Božidaru Kalmeti i ostalima za izvlačenje novca iz cestarskih tvrtki da mu je tadašnji državni tajnik i predsjednik nadzornog odbora HAC-a Zdravko Livaković kazao kako većina izvučenog novca "ide za Kalmetu i Zadar".

Srijeda, Studeni 1, 2017 21:31

Kao prvi svjedok na suđenju bivšem HDZ-ovom ministru mora, prometa i infrastrukture Božidaru Kalmeti, u četvrtak bi trebao svjedočiti Josip Sapunar, nekadašnji financijski direktor HAC-a, koji je Kalmetine suradnike u istrazi povezao s izvlačenjem preko 15 milijuna kuna i 850.000 eura iz javnih tvrtki za održavanje i izgradnju cesta.

Ponedjeljak, Listopad 16, 2017 13:38 1

Bivši HDZ-ov ministar mora, prometa i infrastrukture Božidar Kalmeta danas je na zagrebačkom Županijskom sudu, zajedno sa svojim suoptuženicima koji se ranije nisu nagodili s tužiteljstvom, odbacio optužbe za izvlačenje milijuna iz cestarskih javnih poduzeća, ali i da je narudžbom promidžbenog filma Prometna renesansa Hrvatske ministarstvo kojem je bio na čelu oštetio za više od 600 tisuća kuna.

Ponedjeljak, Listopad 16, 2017 09:28

Donedavni dugogodišnji zadarski gradonačelnik i HDZ-ov ministar Božidar Kalmeta naći će se u ponedjeljak na optuženičkoj klupi zagrebačkog Županijskog suda gdje će se suočiti sa svojom optužnicom.

Utorak, Rujan 26, 2017 16:04 1

Bivši HDZ-ov ministar i zadarski gradonačelnik u utorak se na ponovljenom suđenju bivšem premijeru Ivi Sanaderu i HDZ-u u slučaju Fimi media prisjetio sastanka na kojemu se Sanader naljutio na predsjednika uprave Hrvatskih pošta (HP) jer se u tom javnom poduzeću "ne zapošljavaju članovi HDZ-a".

Utorak, Rujan 12, 2017 15:25

Suđenje bivšem HDZ-ovom ministru mora, prometa i infrastrukture Božidaru Kalmeti u korupcijskim slučajevima Remorker i Prometna renesansa Hrvatske počet će 16. listopada, odlučeno je u utorak na zagrebačkom Županijskom sudu.

Sudskim vijećem predsjedati će sutkinja Gordana Mihela Grahovac koja je vodila niz korupcijskih postupaka, među ostalim i za primanja mita za "pošteno" suđenje u prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi.

Stranice