obnova

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Lipanj 20, 2022 12:14

Skakaonica kod otvorenog bazena na plaži Kolovare, posljednja je funkcionalna skakaonica u more na Jadranu i jedan od onih kultnih gradskih simbola o kojem se uvijek priča i vraćaju sjećanja. No, istovremeno, skakaonica godinama propada, te je u sve derutnijem stanju. No, kako izgleda, ipak će se sve pokrenuti s mrtva točke jer obnova skakaonice napokon starta na jesen.

Ponedjeljak, Lipanj 13, 2022 08:27

Otkrivanje nove-stare betonske skulpture obilježilo se javnim događanjem "Sfinga, priroda & društvo" u parku vile Attilia. Program je započeo radionicama, izložbom fotografija i sajmom rukotvorina, nastavio se degustacijom novog turističkog proizvoda - koktela Sfinga, a završen je koncertom SexyMotherFuckersa.

Četvrtak, Lipanj 9, 2022 12:36

Uznapredovali su radovi na rekonstrukciji zgrade stare zgrade Tehničke škole na Poluotoku. Ostala je samo vanjska konstrukcija, dok je unutrašnjost kompletno srušena. Nakon završenih arheoloških istraživanja, građevinski radovi na zgradi koju je Zadarska županija dodijelila Sveučilištu, idu dalje. Još će proći neko vrijeme dok ova derutna zgrade ne dobije ljepšu vizuru.

Ponedjeljak, Svibanj 30, 2022 10:01

Radovi na staroj gradskoj tržnici u Biogradu su počeli Ruše se stari betonski banci i okolne nadstrešnice nakon čega slijedi kopanje u dubinu kako bi se riješilo pitanje vodova, vode, struje, svega što je nužno u toj fazi radova, kazao je gradonačelnik grada Biograda Ivan Knez.

Petak, Svibanj 20, 2022 11:27

Europska komisija je u petak i službeno potvrdila produljenje roka za korištenje sredstava Europskog fonda solidarnosti (EUSF) za sanaciju šteta od potresa u Zagrebu do kraja lipnja 2023., što je dogovoreno još u veljači u razgovoru premijera Andreja Plenkovića i predsjednice Komisije Ursule von der Leyen.

Četvrtak, Travanj 14, 2022 11:30

Ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Ivan Paladina u četvrtak je predstavio plan ubrzanja obnove nakon potresa te najavio otvaranje više stotina gradilišta do kraja ljeta.

Ministar je plan obnove predstavio kroz pet ključnih točaka, istaknuvši da je njegov glavni zadatak otvaranje gradilišta i predstavljanje konkretnih rokova.

Subota, Ožujak 12, 2022 09:30

Procesom čišćenja površine te čišćenjem nakupljenog kamenja oko bazena Sfinge jučer je započela konzervatorsko-restauratorska obnova tog spomenika ljubavi.
Pročelnik za EU fondove Ante Ćurković predstavio je početak radova koje će obavljati tvrtka KVINAR d.o.o. iz Podstrane.

Petak, Ožujak 11, 2022 15:04

U okviru informatizacije zdravstvenih ustanova u Republici Hrvatskoj i Opća bolnica Zadar je pokrenula projekt implementacije novog bolničkog informacijskog sustava (BIS).

Srijeda, Ožujak 9, 2022 13:13

Sukladno ciljevima Razvojne strategije Zadarske županije, a radi poboljšanja dostupnosti lokalne infrastrukture Zadarska županija pokreće Program za financiranje uređenja i opremanja dječjih igrališta iz Proračuna Zadarske županije za 2022. godinu. Uređenjem dječjih igrališta osigurat će se kvalitetan prostor za druženje djece i odraslih, a djeca će imati siguran prostor za igru.

Subota, Veljača 12, 2022 12:00

Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture radi na projektu rekonstrukcije kolodvora u Zadru, Biogradu, Benkovcu i Obrovcu. Obnova će se provoditi u suradnji s Ministarstvom regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, a za projekt će se osigurati sredstva europskih fondova.

Stranice