obnova

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Kolovoz 14, 2020 12:56

Sukladno potpisanom ugovoru, ugledna zadarska hotelijersko-ugostiteljska tvrtka Turisthotel ponudila je Višnjiku idejno rješenje budućeg izgleda nekadašnje zgrade "menze". Ponuđeno idejno rješenje će biti sastavni dio urbanističkog plana uređenja Višnjika o kojem će odluku donijeti Gradsko vijeće Zadra.

Utorak, Srpanj 21, 2020 16:30

Skakaonica na bazenu Kolovare, koja je nedavno proslavila 60. rođendan, odavno je kultno mjesto susreta i uživanja u moru i suncu mnogih generacija, a zbog svoje »fotogeničnosti« u svibnju ove godine završila je i na stranicama prestižnog pariškog modnog časopisa - Vogue.

Nedjelja, Srpanj 19, 2020 10:09

Trenutačno smo u fazi završetka svih instalaterskih radova, elektroinstalaterskih, strojarskih, vodovoda i kanalizacije i to se polako privodi kraju. Objekt odnosno kuća je konstruktivno sanirana u većini svih svojih dijelova. Ono što je sada cilj na gradilištu jest da se u što kraćim rokovima kuća zatvori kako bi se moglo pristupiti završnim, obrtničkim radovima. Dakle, od postavljanja knaufa, pločica, parketa i svega ostaloga.

Petak, Lipanj 12, 2020 10:52

Zadarska Sfinga, spomenik ljubavi koju je napravio Giovanni Smirich davne 1918. godine, uskoro bi mogla zasjati u novom svjetlu.
Grad Zadar je kroz projekt prekogranične suradnje s Italijom prijavio projekt kojim planira obnoviti i valorizirati čuvenu zadarsku Sfingu, ali i prostor oko nje.

Četvrtak, Lipanj 4, 2020 16:53

Najnovija vijest iz Ministarstva kulture razočarat će mještane Puntamike koji su se nadali kako će njihov predromanički spomenik, crkvica svete Stošije iz 9. stoljeća, biti gotova na jesen. Ministarstvo koje je trebalo osigurati sredstva za drugu fazu uređenja, novca za ovaj projekt više nema jer je usmjeren na saniranje kulturnih ustanova i spomenika oštećenih u zagrebačkom potresu 22. ožujka.

Ponedjeljak, Svibanj 25, 2020 15:19

Kao osnivači školskih ustanova intenzivno radimo na stvaranju jednakih uvjeta za školovanje za sve učenike u našoj županiji. Kad je u pitanju otok Pag u cjelini, standard života na otoku ne zaostaje za standardom života u drugim dijelovima županije. Naša briga je razvijati i održavati standard života u onim segmentima koji su u nadležnosti Županije.

Četvrtak, Svibanj 7, 2020 14:50

Trenutačno je u tijeku čišćenje unutrašnjosti hotela, ima jako puno svakakvoga otpada. Radovi na obnovi i adaptaciji trebali bi, ako sve bude teklo po planu, započeti za nekih 15-ak do 20 dana. Riječ je dakle, o adaptaciji postojećeg objekta koji će ostati hotel s tri zvjezdice. Kapacitet je 126 soba i jedan apartman, objasnio je mladi zadarski poduzetnik Anthony Ninčević.

Ponedjeljak, Travanj 13, 2020 11:25

Ministar graditeljstva Predrag Štromar rekao je da će zakon o obnovi nakon potresa koji se priprema bit kompleksan jer je Zagreb specifičan - zgrade su starije od 100 godina, konzultira se struku, uključeni su stručnjaci svih područja jer zakon treba biti hitan, ali kvalitetan.

Utorak, Travanj 7, 2020 20:50

Radovi su se bili zahuktali odmah s početkom godine, no sada je sve moralo stati...
Riječ je o obnovi bivšeg hotela Beograd na Liburnskoj obali. Naime, nakon što je još prije par godina obnovljena fasada te malo, pomalo, iseljena većina ureda, u siječnju ove godine započeli su i radovi na obnovi unutrašnjosti ovog hotela koji je u vlasništvu Milana Miletića odnosno njegove tvrtke Hoteli Zadar d.d.

Ponedjeljak, Studeni 4, 2019 18:38

Vrijedni spomenik iz 9. stoljeća, crkvica svete Stošije na Puntamici, konačno će biti obnovljen.

Stranice