hitna pomoc

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Veljača 5, 2019 19:56

Policijski presretač je u Sukošanu zaustavio vozilo Hitne  medicinske pomoći prošlog vikenda, točnije u nedjelju. Kako saznajemo iz PU zadarske, razlog zaustavljanja bio je istek valjanosti prometne  dozvole i osiguranja vozila. PU zadarska nam je potvrdila kako su u nedjelju, 3. veljače oko 14.45 sati u Sukošanu, u Ulici Dr. Franje Tuđmana, policijski službenici  službenim vozilom zaustavili vozilo marke Citroen zadarskih registracijskih oznaka.

Četvrtak, Kolovoz 30, 2018 14:48

Tragični slučaj smrti mladića u Zaprešiću pokrenuo je lavinu polemika i diskusija o manjkavostima u mreži hitne medicinske pomoći, odnosno funkcioniranju timova  T1 i T2 uvedenih u prosincu 2011. godine, ali i onome važnijem -  nužnim promjenama koje je potrebno što prije uvesti kako se takav  slučaj nikada više ne bi ponovio. Razgovarali smo s dr.

Ponedjeljak, Srpanj 30, 2018 11:31

Među narušavanjima javnog reda i mira proteklog vikenda, zadarska policija evidentirala je i napad na medicinsko osoblje. Nezadovoljan uslugom 51-godišnjak je u subotu oko 11.30 sati u ambulanti hitne medicinske pomoći u Benkovcu verbalno napao liječnika.

Njemu je izdan optužni prijedlog i mjera opreza zabrane približavanja.

Subota, Lipanj 2, 2018 16:17

Naglo zatopljenje i vrućine s kojima se borimo posljednjih  dana i koje više podsjećaju na sredinu ljeta, a ne kasno proljeće, utjecale  su i na zdravstveno stanje brojnih građana, posebno onih koji pate od  kroničnih bolesti.

Vrućina i sparina i povećan broj turista koji su ovih dana ispunili Zadar  i zadarsko područje povećali su i broj intervencija ekipa hitne medicinske pomoći koje su gotovo po cijele dane na terenu.

Nedjelja, Svibanj 20, 2018 11:52

Jučer predvečer u 18.44 sati službenici MRCC Rijeka zaprimili su posredstvom Županijskog dojavnog centra ŽC112 Zadar dojavu očevidca o pronalasku nasukane jedrilice kod mjesta Kukljica, otok Ugljan.

Utorak, Svibanj 1, 2018 15:30

Na zadarskom Poluotoku ovih je dana došlo do pravog prometnog kolapsa nakon što je prema gradu otvorena samo jedna prometna traka, a osobito nakon ukidanja dvosmjernog prometa kraj zgrade "Pegla". Do Grada se moralo voziti znatno duže, uz puno strpljenja, a prometna gužva kulminirala je i na prometnici prema bolnici.

Petak, Travanj 6, 2018 21:19

 Projektni prijedlog ''Specijalističko usavršavanje doktora medicine Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije'', koji je pripremljen i prijavljen uz tehničku podršku Agencije za razvoj Zadarske županije Zadre nove, odabran je za financiranje u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga Specijalističko usavršavanje doktora medicine.

Utorak, Studeni 7, 2017 11:06

U prevrtanju kombi vozila na autocesti A1, između tunela Bristovac i tunela Čelinka, u smjeru Splita, osam je osoba ozlijeđeno. Svi ozlijeđeni medicinski su zbrinuti u OB Zadar.

Na tehničkoj intervenciji bili su vatrogasci HAC-a (Tehnička jedinica Sveti Rok). Promet se odvijao otežano do 13:46 sati kada je u potpunosti normaliziran.

Petak, Kolovoz 18, 2017 21:27

 Intervencije hitne medicinske pomoći u Zadarskoj županiji najbrojnije su u odnosu na sve ostale primorske županije, Istarsku, Primorsko-goransku, Splitko-dalmatinsku, Šibensko-kninsku te Dubrovačko-neretvansku županiju.

Srijeda, Kolovoz 9, 2017 16:01

Upravo kad sam se pohvalio kako smo mi na području  Zadarske županije, što se hitnih medicinskih intervencija tiče, na  razini prošle godine, krenuo je toplinski val i situacija se drastično  počela mijenjati iz dana u dan. Dakle, dok smo do prije nekoliko  dana imali 20 - tak intrevencija dnevno, danas je to već prosječno  dnevno i po 35 na području grada, a na razini županije, više od 100  intrevencija. Puno je veći pritisak.

Stranice