pakostane

Utorak, Kolovoz 15, 2017 10:59

Djelatnici Hitne medicinske pomoći, ali i HGSS-a bili su aktivni tijekom jučerašnjeg dana po cijeloj županiji. Tako je u Sukošanu zatražena pomoć HMP-a za 24-godišnjeg talijanskog državljanina, koji se nalazio na jedrilici, a trpio je jake bolove u donjem dijelu trbuha. Iz MRCC-a Rijeka uputili su ostale članove posade da doplove do marine u Sukošanu, gdje je pacijenta preuzela ekipe HMP-a i uz pomoć broda Lučke kapetanije, pacijenta odvela u OB Zadar.

Utorak, Listopad 27, 2015 00:00

U 79. minuti s desne izveden je korner, najviši u skoku je internacionalac Lovre Vulin koji s pet metara loptu glavom zabija u gredu gostujućeg gola. Lopta se odbila do Paula Colića koji gotovo s gol crte loptu glavom zakucava u desno rašlje - 1:0. Gosti traže zaleđe, ali lopta završava na centru.

Srijeda, Listopad 14, 2015 00:00

S pjesmom Vojnik u srcu Anita Martinac pobijedila je i na prvoj večeri u Kninu

pakostanepatrola3
Utorak, Kolovoz 18, 2015 00:00 3

Perica Čudina zvani Šmate (43) iz Pakoštana završio je u jednomjesečnom istražnom zatvoru koji mu je zbog obijesne vožnje, na  zahtjev Županijskog državnog odvjetništva, odredio sudac istrage Županijskog suda u Zadru. Čudini je zadržavanje određeno zbog straha da bi  na slobodi mogao ponoviti kazneno djelo, a od istog strahuju i njegovi  sumještani.

Subota, Svibanj 30, 2015 00:00

Brodsko pristanište u Pakoštanima, glavni mul u luci Pakoštane je u derutnom stanju, ruglo puno rupa opasnih za život i prijeti mu potpuno propadanje. Potrebna mu je hitna sanacija, jer se s mula odvija promet i oskrba robom za općinsko naselje, odnosno otok Vrgadu.

Srijeda, Srpanj 31, 2013 00:00

Općina tijekom svih ovih godina bilježi pozitivan prirast stanovništva, što bi trebao biti cilj svake jedinice lokalne samouprave, istaknuo je načelnik Milivoj Kurtov

Utorak, Ožujak 5, 2013 00:00

Kandidat za zamjenika načelnika Mile Stojanov poziva ostatak oporbe da se ujedini i nakon 20 godina smijeni HDZ-ovu vlast

Ponedjeljak, Veljača 4, 2013 00:00

U Hrvatskoj stranci prava dr. Ante Starčević Zadarske županije nakon pristupanja većeg broja novih članova, među njima većina donedavnih članova HSP-a, u tijeku je reizbor gradskih i općinskih podružnica te mjesnih ogranaka.

 U restoranu autokampa Oaza mira u Dragama u nazočnosti 62 punopravna člana s područja Općine Pakoštane, za predsjednika je jednoglasno izabran Ive Knežević, dosadašnji predsjednik općinskog HSP-a.

Ponedjeljak, Studeni 5, 2012 00:00 1

- Da su se odazvali samo predsjednici udruga proistekih iz Domovinskog rata u Zadarskoj županiji bilo bi nas znatno više, požalio se Danijel Telesmanić Did, ratni zapovjednik 7. domobranske pukovnije

Četvrtak, Kolovoz 30, 2012 00:00

Prekrasno čisto more i pet plaža u mjestu, među kojima će svatko pronaći idealnu za sebe dodatna su pozivnica u Pakoštane

Stranice