most

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Svibanj 3, 2019 14:04

Most nezavisnih lista i danas je nastavio s akcijom preventivnog mjerenja krvnog tlaka, pulsa i savjetovanja građana o zdravim  navikama. Sudeći prema viđenom na Narodnom trgu, akciji se odazvao  velik broj ljudi, osobito umirovljenika kojima je ovo bila prilika da, bez  odlaska liječniku, provjere svoj tlak.

Jedna od kandidatkinja sa Mostove liste za Europski parlament, Sonja Čikotić, napominje kako je odaziv ova dva doista bio odličan:  

Utorak, Travanj 23, 2019 22:00

Hrvatska mora i treba napokon proglasiti isključivi gospodarski pojas. MOST je taj zahtjev poslao u Saborsku proceduru u veljači prošle godine i insistirat ćemo na tome, poručili su Mostovi kandidati za EU parlament Miro Bulj, Ines Strenja Linić i Ivan Matić danas ispred zadarskog gradskog mosta.

Ponedjeljak, Veljača 18, 2019 13:55 1

U cijelosti prenosimo javno obraćanje Akcije mladih i Mosta, s podrškom ministrici neka iskoristi ovaj slučaj i uvede pravednije odnose u osnovnim i srednjim školama i dokine faraonsku poziciju ravnatelja koji ne odgovaraju za svoj rad:

Četvrtak, Veljača 14, 2019 16:14

Da šetnja zadarskim mostom može završiti gotovo kobno na svojoj se koži uvjerila Vlasta Mišurac, predsjednica Narodne stranke reformisti Zadar. Naime, na nju je jučer oko podneva nasred mosta velikom brzinom naletio biciklist. O silini udarca dovoljno govore činjenice kako je Vlasta Mišurac od siline udarca slomljen kuk i ruka te ju je vozilo hitne medicinske pomoći odvelo u Opću bolnicu Zadar. Doznajemo kako je i danas tamo te čeka operativni zahvat.

Nedjelja, Listopad 28, 2018 16:42

Grad Nin ovih dana kreće u sanaciju preostale štete nastale tijekom velike poplave 11. rujna prošle godine. Kako kaže gradonačelnik  Emil Ćurko, plaža Ždrijac je već sanirana, u tijeku je i natječaj za takozvanu nadohranu Kraljičine plaže koja bi potom trebala opet izgledati kao i  prije katastrofalnog događaja, a sljedeći tjedan počinju radovi na rekonstrukciji Gornjeg i Donjeg mosta.

Srijeda, Srpanj 11, 2018 09:30

Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja izjavio je u utorak u Saboru da je nezavisni zastupnik Marko Vučetić izbačen iz Kluba zastupnika Mosta jer nije dolazio na sastanke kluba na koje je redovito pozivan.

Nedjelja, Srpanj 1, 2018 08:07

Zadarska organizacija Mosta ostala je bez stranačkih prostorija kojih su imali u tzv. Ninčevićevoj zgradi iznad Gradske knjižnice.  Prostor je to kojega su dobili uoči proteklih lokalnih izbora kako bi mogli organizirati kampanju, no prostor su, barem  kada su u pitanju novinske konferencije, očito malo koristili te jedva da je itko znao da se u  spomenutoj zgradi nalaze prostorije lokalne podružnice.

Srijeda, Lipanj 27, 2018 12:54

Uoči današnje sjednice Županijske skupštine nevjerojatne se kombinacije događaju u klubovima vijećnika, a sve sa ciljem da bi se zadržao broj potrebnih glasova.

Ponedjeljak, Lipanj 18, 2018 11:58

Izgradnja mosta je nužna za revitalizaciju otoka. Broj stanovnika u zadnjih deset godina je značajno pao, o čemu najbolje svjedoči broj djece koja su upisana u školu. Naime, prije desetak godina u  školi je bilo oko 240 djece, a sada ih je samo 140, počeo je priču Ante  Kraljev, kojega podupiru Bože Milolović, Davor Martinović i Boris Travica, inicijatori građanske akcijske grupe Most Pašman koji se bore za bolji  i kvalitetniji život na otocima za što, kako kažu, trebaju most.

Utorak, Lipanj 5, 2018 11:02

Zadarska policija evidentirala je u posljednja 24 sata tri remećenja javnog reda i mira - jednu svađu zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa, pijanu tučnjavu u Vrani i jedno pomalo neobično u gradu - svađu mladog Zadranina sa samim sobom.

Stranice