most

Srijeda, Prosinac 13, 2017 11:26

Sa jučerašnjom ostavkom člana Mosta, Vlahe Orepića, poklopilo se osnivanje Kluba nezavisnih vijećnika u zadarskoj Županijskoj  skupštini.

Utorak, Studeni 14, 2017 10:25 1

Most nezavisnih lista nakon jako dobrih rezultata na lokanim izborima nastavlja svoju borbu za opće dobro građana. Participacija vijećnika u županijskim, gradskim i općinskim vijećima mora biti utemeljena na javnom, a ne osobnom interesu, i to je osnovno načelo Mosta nezavisnih lista, stoji između ostalog u priopćenju ove političke stranke i platforme.

Subota, Studeni 11, 2017 16:27

Ukoliko se zadarski mostovci odluče na odlazak u stranku Bruna Esih i Zlatko Hasanbegović - Neovisni za Hrvatsku na lokalnoj političkoj sceni doći će do pomalo nesvakidašnjeg preslagivanja. Nagli zaokret Mosta, a koji se često voli prikazivati i strankom lijeve provenijencije, pogotovo kada se bori za radnička prava, zasigurno će utjecati i na situaciju u Gradskom vijeću Zadra i Županijskoj skupštini.

Četvrtak, Studeni 9, 2017 12:36 2

U utorak u 18 sati u restoranu benzinske postaje Brala održan je prvi sastanak rukovodstva stranke Brune Esih i Zlatka Hasanbegovića - Neovisni za Hrvatsku s predstavnicima stranaka i nezavisnih lista Zadarske županije koje žele prijeći u njihovu stranku. S obzirom da su neki od sudionika sastanka, poput vijećnika Mosta, formalno još uvijek članovi stranke, ali posebno zbog HDZ-ovaca, čije rukovodstvo ne zna da žele prijeći NHR-u, sastanak je održan van Zadra.

Utorak, Listopad 24, 2017 10:19 2

Nakon što nam je Zlatko Hasanbegović potvrdio da priprema osnivanje podružnice svoje stranke i u Zadru, a Mostovi županijski vijećnici Stipe Bjeliš i Mladen Meštrović priznali kako su zainteresirani za njegovu stranku, nazvali smo političkog tajnika Mosta, Nikolu Grmoju.

Četvrtak, Listopad 12, 2017 13:57

 Dvojica Mostovih vijećnika u Županijskoj skupštini dogovaraju prelazak u stranku Bruna Esih - Zlatko Hasanbegović: Neovisni za Hrvatsku (NHR), čime bi predsjednik najdesnije hrvatske stranke već u startu dobio dva vijećnika u Županiji!

Vijest o pripremi osnivanja podružnice u Zadru jučer nam je potvrdio sam Hasanbegović, otvoreno za naš list pojasnivši koliko mu je Zadar zanimljiv i na koga ovdje sve računa.

Utorak, Listopad 3, 2017 11:52

Vijećnici Mosta na današnjoj sjednici Županijske skupštine očekuju odgovor na pitanje postavljeno na sjednici 14. srpnja, a vezano za problem parkirališta zadarske Opće bolnice za koji oni nude model besplatnog parkinga putem bolničkih uputnica. Riječ je o problemu koji se godinama pokušava riješiti, no zasad bezuspješno, pa ovo parkiralište koriste i gosti obližnjih kafića, ali najviše kupači plaže Kolovare.

Utorak, Kolovoz 22, 2017 14:00 1

Bilo je samo pitanje dana kada će "puknuti" između Mosta i Akcije mladih. Naime, sukob ove dvije političke opcije u Zadarskoj županiji ovih je dana kulminirao toliko da je Most osnovao vlastiti Klub vijećnika!

Ponedjeljak, Prosinac 14, 2015 00:00 2

Zadarski ratni invalidi smatraju kako je neprihvatljiv pokušaj da se Domoljubnu koaliciju prisili u "neprirodnu, nepovijesnu, pogubnu, uvredljivu i nepotrebnu koaliciju sa SDP-om"

Petak, Prosinac 11, 2015 00:00 1

- Župane, jeste vi jutros prelazili most? Meni se učinilo da se nagnuo udesno, kazao je Čulina i poručio Mostu s Neretve neka pogledaju zadarski most koji ne spaja lijevu i desnu obalu, jer takvih obala u Zadru nema, nego kao i svaki most - spaja samo ljude s jednog kraja na drugi

Stranice