most

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Lipanj 17, 2020 16:27

Borba protiv korupcije i klijentelizma, pokretanje gospodarstva i bolji sustav obrazovanja ključne su točke izbornog programa “Hrvatska se budi” Mosta nezavisnih lista, koji su u srijedu predstavili čelnici stranke i neki od nositelja izbornih lista.

Četvrtak, Lipanj 4, 2020 16:19 1

Marjana Botić je nezavisna vijećnica u skupštini Zadarske županije, izabrana s liste Akcije mladih i Mosta.

„Nalazim se pokraj zgrade stare poliklinike koju je Zadarska županija prodala osobi koja se naziva kraljem vjetra. Ako se svi ne probudimo, zgrada po zgrada, vala po vala, zadnja tvornica, posljednji izvor vode - ostajemo bez svega. Ako vam je toga dosta, to se može i mora promijeniti, kazala je Botić u videu objavljenom na Facebook stranici Mosta.

Ponedjeljak, Svibanj 25, 2020 14:28

Sinoć u 20,11 sati u Zadru, 29-godišnji vozač je upravljajući VW Golfom (ZD) suprotno postavljenim prometnim znakovima, vozilom prešao preko gradskog mosta, krećući se s južne na sjevernu stranu, te se potom udaljio.

Četvrtak, Travanj 23, 2020 13:42 1

Županijska uprava za ceste Zadarske županije provodi zahtjevan projekt rekonstrukcije čeličnog mosta preko rijeke Karišnice i dijela lokalne prometnice L 63077, mosta koji spaja Donji Karin i Gornji Karin, nedaleko ušća rječice u Karinsko more i Franjevačkog samostana Blažene Djevice Marije.

Subota, Prosinac 7, 2019 12:15

Općina Pašman: Kraj, Pašman (Pašman, Mali Pašman), Barotul, Mrljane, Neviđane, Dobropoljana, Banj i Ždrelac na istoimenom otoku u svom proračunu za 2020. godinu osigurala je 100 tisuća eura ili 740.00 kuna za projektnu dokumentaciju za izgradnju mosta Pašman - kopno.

Srijeda, Rujan 11, 2019 10:53

»Istina je da me je Most zvao, zvale su me još neke stranke, HDZ i Akcija mladih, ali svih sam odbio jer u Austriji gradim pjevačku karijeru, politički rad stavio sam sa strane. Tu ostajem do daljnjeg, sebe više ne vidim u politici, a pomalo sam i umoran od aktivnosti u ovakvom društvu u kojemu živimo« - vjerovali ili ne, izjava je ovo novog gradskog vijećnika Mosta, Duje Stanišića, koju je dao našem listu u listopadu prošle godine.

Petak, Svibanj 24, 2019 14:37 1

Na listi Mosta NL za Europski parlament nalazi se Ivan Matić iz  Kruševa kod Obrovca, županijski vijećnik Mosta u Zadarskoj županiji,   zaposlen u Ekološkoj udruzi Zrmanja. Matić je veliki  zaljubljenik u svoj  kraj, krš, rijeku Zrmanju i Kruševo i jedan je od rijetkih koji se nakon studija politologije u Zagrebu vratio u svoj kraj i odlučio nešto poduzeti u  ratom opustošenom i potpuno devastiranom Obrovcu.

Petak, Svibanj 3, 2019 14:04

Most nezavisnih lista i danas je nastavio s akcijom preventivnog mjerenja krvnog tlaka, pulsa i savjetovanja građana o zdravim  navikama. Sudeći prema viđenom na Narodnom trgu, akciji se odazvao  velik broj ljudi, osobito umirovljenika kojima je ovo bila prilika da, bez  odlaska liječniku, provjere svoj tlak.

Jedna od kandidatkinja sa Mostove liste za Europski parlament, Sonja Čikotić, napominje kako je odaziv ova dva doista bio odličan:  

Utorak, Travanj 23, 2019 22:00

Hrvatska mora i treba napokon proglasiti isključivi gospodarski pojas. MOST je taj zahtjev poslao u Saborsku proceduru u veljači prošle godine i insistirat ćemo na tome, poručili su Mostovi kandidati za EU parlament Miro Bulj, Ines Strenja Linić i Ivan Matić danas ispred zadarskog gradskog mosta.

Ponedjeljak, Veljača 18, 2019 13:55 1

U cijelosti prenosimo javno obraćanje Akcije mladih i Mosta, s podrškom ministrici neka iskoristi ovaj slučaj i uvede pravednije odnose u osnovnim i srednjim školama i dokine faraonsku poziciju ravnatelja koji ne odgovaraju za svoj rad:

Stranice