most

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Svibanj 25, 2020 14:28

Sinoć u 20,11 sati u Zadru, 29-godišnji vozač je upravljajući VW Golfom (ZD) suprotno postavljenim prometnim znakovima, vozilom prešao preko gradskog mosta, krećući se s južne na sjevernu stranu, te se potom udaljio.

Četvrtak, Travanj 23, 2020 13:42 1

Županijska uprava za ceste Zadarske županije provodi zahtjevan projekt rekonstrukcije čeličnog mosta preko rijeke Karišnice i dijela lokalne prometnice L 63077, mosta koji spaja Donji Karin i Gornji Karin, nedaleko ušća rječice u Karinsko more i Franjevačkog samostana Blažene Djevice Marije.

Subota, Prosinac 7, 2019 12:15

Općina Pašman: Kraj, Pašman (Pašman, Mali Pašman), Barotul, Mrljane, Neviđane, Dobropoljana, Banj i Ždrelac na istoimenom otoku u svom proračunu za 2020. godinu osigurala je 100 tisuća eura ili 740.00 kuna za projektnu dokumentaciju za izgradnju mosta Pašman - kopno.

Srijeda, Rujan 11, 2019 10:53

»Istina je da me je Most zvao, zvale su me još neke stranke, HDZ i Akcija mladih, ali svih sam odbio jer u Austriji gradim pjevačku karijeru, politički rad stavio sam sa strane. Tu ostajem do daljnjeg, sebe više ne vidim u politici, a pomalo sam i umoran od aktivnosti u ovakvom društvu u kojemu živimo« - vjerovali ili ne, izjava je ovo novog gradskog vijećnika Mosta, Duje Stanišića, koju je dao našem listu u listopadu prošle godine.

Petak, Svibanj 24, 2019 14:37 1

Na listi Mosta NL za Europski parlament nalazi se Ivan Matić iz  Kruševa kod Obrovca, županijski vijećnik Mosta u Zadarskoj županiji,   zaposlen u Ekološkoj udruzi Zrmanja. Matić je veliki  zaljubljenik u svoj  kraj, krš, rijeku Zrmanju i Kruševo i jedan je od rijetkih koji se nakon studija politologije u Zagrebu vratio u svoj kraj i odlučio nešto poduzeti u  ratom opustošenom i potpuno devastiranom Obrovcu.

Petak, Svibanj 3, 2019 14:04

Most nezavisnih lista i danas je nastavio s akcijom preventivnog mjerenja krvnog tlaka, pulsa i savjetovanja građana o zdravim  navikama. Sudeći prema viđenom na Narodnom trgu, akciji se odazvao  velik broj ljudi, osobito umirovljenika kojima je ovo bila prilika da, bez  odlaska liječniku, provjere svoj tlak.

Jedna od kandidatkinja sa Mostove liste za Europski parlament, Sonja Čikotić, napominje kako je odaziv ova dva doista bio odličan:  

Utorak, Travanj 23, 2019 22:00

Hrvatska mora i treba napokon proglasiti isključivi gospodarski pojas. MOST je taj zahtjev poslao u Saborsku proceduru u veljači prošle godine i insistirat ćemo na tome, poručili su Mostovi kandidati za EU parlament Miro Bulj, Ines Strenja Linić i Ivan Matić danas ispred zadarskog gradskog mosta.

Ponedjeljak, Veljača 18, 2019 13:55 1

U cijelosti prenosimo javno obraćanje Akcije mladih i Mosta, s podrškom ministrici neka iskoristi ovaj slučaj i uvede pravednije odnose u osnovnim i srednjim školama i dokine faraonsku poziciju ravnatelja koji ne odgovaraju za svoj rad:

Četvrtak, Veljača 14, 2019 16:14

Da šetnja zadarskim mostom može završiti gotovo kobno na svojoj se koži uvjerila Vlasta Mišurac, predsjednica Narodne stranke reformisti Zadar. Naime, na nju je jučer oko podneva nasred mosta velikom brzinom naletio biciklist. O silini udarca dovoljno govore činjenice kako je Vlasta Mišurac od siline udarca slomljen kuk i ruka te ju je vozilo hitne medicinske pomoći odvelo u Opću bolnicu Zadar. Doznajemo kako je i danas tamo te čeka operativni zahvat.

Nedjelja, Listopad 28, 2018 16:42

Grad Nin ovih dana kreće u sanaciju preostale štete nastale tijekom velike poplave 11. rujna prošle godine. Kako kaže gradonačelnik  Emil Ćurko, plaža Ždrijac je već sanirana, u tijeku je i natječaj za takozvanu nadohranu Kraljičine plaže koja bi potom trebala opet izgledati kao i  prije katastrofalnog događaja, a sljedeći tjedan počinju radovi na rekonstrukciji Gornjeg i Donjeg mosta.

Stranice