most

Nedjelja, Srpanj 1, 2018 08:07

Zadarska organizacija Mosta ostala je bez stranačkih prostorija kojih su imali u tzv. Ninčevićevoj zgradi iznad Gradske knjižnice.  Prostor je to kojega su dobili uoči proteklih lokalnih izbora kako bi mogli organizirati kampanju, no prostor su, barem  kada su u pitanju novinske konferencije, očito malo koristili te jedva da je itko znao da se u  spomenutoj zgradi nalaze prostorije lokalne podružnice.

Srijeda, Lipanj 27, 2018 12:54

Uoči današnje sjednice Županijske skupštine nevjerojatne se kombinacije događaju u klubovima vijećnika, a sve sa ciljem da bi se zadržao broj potrebnih glasova.

Ponedjeljak, Lipanj 18, 2018 11:58

Izgradnja mosta je nužna za revitalizaciju otoka. Broj stanovnika u zadnjih deset godina je značajno pao, o čemu najbolje svjedoči broj djece koja su upisana u školu. Naime, prije desetak godina u  školi je bilo oko 240 djece, a sada ih je samo 140, počeo je priču Ante  Kraljev, kojega podupiru Bože Milolović, Davor Martinović i Boris Travica, inicijatori građanske akcijske grupe Most Pašman koji se bore za bolji  i kvalitetniji život na otocima za što, kako kažu, trebaju most.

Utorak, Lipanj 5, 2018 11:02

Zadarska policija evidentirala je u posljednja 24 sata tri remećenja javnog reda i mira - jednu svađu zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa, pijanu tučnjavu u Vrani i jedno pomalo neobično u gradu - svađu mladog Zadranina sa samim sobom.

Četvrtak, Travanj 19, 2018 14:13

Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj poručio je u četvrtak da ministar prometa Oleg Butković mora "ispostaviti račun" o zadarskoj luci Gaženica ustvrdivši da je u koncesiju dana pod sumnjivim okolnostima.

Srijeda, Ožujak 21, 2018 21:17

Dajemo svoj hrvatski teritorij, luku Gaženicu, koja je u potpunosti izgrađena uz minimalnu naknadu, "ključ u ruke", a izračun je kako se neće isplatiti za 253 godine, kazao je Rudolf Dvorski vijećnik stranke MODES u Županijskoj skupštini Zadarske županije, na konferenciji za medije održanoj na Narodnom trgu, ispred zgrade zadarske Gradske uprave. Naime, odluka o izboru koncesionara, koji će pružati usluge u luci Gaženica, donesena je 17.

Srijeda, Veljača 21, 2018 15:46

- Borba je pred nama! Moramo, a kao država imamo i suvereno pravo proglasiti isključivi gospodarski pojas. Nažalost, kad je to trebalo učiniti i zaštititi nacionalne interese, odgovorni su se bavili uhićivanjem, lociranjem i transferiranjem naših najistaknutijih branitelja, koje su potom procesuirali i slali u Haag.

Srijeda, Prosinac 13, 2017 11:26

Sa jučerašnjom ostavkom člana Mosta, Vlahe Orepića, poklopilo se osnivanje Kluba nezavisnih vijećnika u zadarskoj Županijskoj  skupštini.

Utorak, Studeni 14, 2017 10:25 1

Most nezavisnih lista nakon jako dobrih rezultata na lokanim izborima nastavlja svoju borbu za opće dobro građana. Participacija vijećnika u županijskim, gradskim i općinskim vijećima mora biti utemeljena na javnom, a ne osobnom interesu, i to je osnovno načelo Mosta nezavisnih lista, stoji između ostalog u priopćenju ove političke stranke i platforme.

Subota, Studeni 11, 2017 16:27

Ukoliko se zadarski mostovci odluče na odlazak u stranku Bruna Esih i Zlatko Hasanbegović - Neovisni za Hrvatsku na lokalnoj političkoj sceni doći će do pomalo nesvakidašnjeg preslagivanja. Nagli zaokret Mosta, a koji se često voli prikazivati i strankom lijeve provenijencije, pogotovo kada se bori za radnička prava, zasigurno će utjecati i na situaciju u Gradskom vijeću Zadra i Županijskoj skupštini.

Stranice