most

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Rujan 13, 2021 14:08

Županijski vijećnik iz redova Mosta Frane Vučetić stavio je svoj mandat u mirovanje, i to, kako navodi, iz osobnih razloga. Vučetića će u Županijskoj skupštini zamijeniti kandidat s liste Branko Katić, potvrdili su nam iz MOST-a.

Ponedjeljak, Srpanj 5, 2021 12:08

Žitelji otoka Pašmana već dugi niz godina žele svoj otok mostom povezati s kopnom. Otočani su čvrstog uvjerenja kako je izgradnja mosta ključna za razvitak i otoka Pašmana i otoka Ugljana.

Ponedjeljak, Svibanj 17, 2021 00:14

Kandidat Mosta za zadarskog župana, Đani Bunja, istaknuo je kako su u stranci zadovoljni uspjehom na županijskoj razini, iako on i Rade Škarica, kandidat za zadarskog gradonačelnika, nisu ostvarili značajniji uspjeh.

Nedjelja, Svibanj 9, 2021 11:42

Kandidati na lokalnim izborima imali su jučer, zadnje subote uoči njihova održavanja puno sreće s vremenom, što je onima koji su se predstavljali Zadranima omogućilo da to učine na svojim štandovima na Narodnom trgu. Svim doista brojnim prolaznicima na štandovima su se nudili promidžbeni materijali, kao i moguća čašica razgovora s predstavnicima političkih stranaka, koalicija i kandidatima za gradonačelnika, župana, Gradsko vijeće i Županijsku skupštinu.

Nedjelja, Travanj 25, 2021 12:10

Predstavnici županijskoga ogranka Mosta družili su se u subotu s građanima na glavnom zadarskom trgu, skupljali su potpise i dijelili sadnice cvijeća.
Potporu kolegama došao je dati i potpredsjednik Mosta Nikola Grmoja, koji nam je prokomentirao planove stranke za Zadarsku županiju i nemili događaj koji se u petak dogodio na glavnom trgu u Zagrebu.

Petak, Travanj 9, 2021 14:30

Danas je na brodu "Leut" kraj zadarskog mosta, MOST predstavio svoje kandidate za zadarskog gradonačelnika dr. Radu Škaricu i za župana dr. sc. Đanija Bunju. Predstavljanju su nazočili i kandidati za zamjenika gradonačelnika i župana ove političke opcije - Mladen Malta i Ivan Matić. Ovom je prilikom predstavljen i nacrt MOST-ova izbornog programa nazvan "6x152".

Srijeda, Ožujak 10, 2021 12:29

Za uglednog zadarskog neurokirurga, dr. Radu Škaricu, nije se čulo od zadnjih lokalnih izbora kada je dobio visoko treće mjesto na čak dvije liste, onoj za Gradsko vijeće i Županijsku skupštinu koalicije MODES-a i HSP-a.

Ponedjeljak, Studeni 16, 2020 15:59

Timu Mosta u Zadarskoj županiji prije nekoliko dana se pridružio sveučilišni profesor dr.sc. Đani Bunja, o čemu su, kako navode, s velikim zadovoljstvom izvijestiili iz ove političke stranke.
Istaknuli su kako je Bunjin dosadašnji politički put kao nekadašnjeg dožupana Zadarske županije bio obilježen jasnom i nedvosmislenom borbom protiv korupcije i klijentelizma, a što je i jedna od temeljnih okosnica Mosta.

Nedjelja, Srpanj 5, 2020 23:32

Prvi izlazni rezultati na ovim parlamentarnim izborima u IX. izbornoj jedinici za MOST nezavisnih lista nisu donijeli promjenu u odnosu na rezultate iz 2016. godine. Iako priželjkuju dva, jedan mandat koji nositelju liste Miru Bulju osigurava još jedan mandat izvjesniji je.

Srijeda, Lipanj 17, 2020 16:27

Borba protiv korupcije i klijentelizma, pokretanje gospodarstva i bolji sustav obrazovanja ključne su točke izbornog programa “Hrvatska se budi” Mosta nezavisnih lista, koji su u srijedu predstavili čelnici stranke i neki od nositelja izbornih lista.

Stranice