izlozba

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Veljača 11, 2020 15:45

Nakon izvedbi Djevojčice sa šibicama krajem siječnja, četvrtak je ponovno bio u znaku Drame Plus. No ovoga puta fokus nije bio na dramskom, već na fotografskom i grafičkom izričaju. U galeriji ZadarArt prigodnim performansom, otvorena je četvrta po redu godišnja izložba Drame Plus i projekta »Lektira na sceni«.

Ponedjeljak, Veljača 3, 2020 13:15

Na radost Zadrana koji znaju što su život, glazba i sport 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća, Miroslav Milić je i ovaj put na Novom Bokanjcu u restoranu »Fešta« izložio svoju bogatu riznicu albuma, ploča, fotografija, plakata i svega po malo što je vezano za njegov Zadar i rodnu mu Kukljicu. Ova se neobična izložba mogla posjetiti od 27. do 31. siječnja.

Četvrtak, Siječanj 16, 2020 16:00

U organizaciji Likovne udruge Art Forum Zadar, u izložbenom paviljonu Gradske lože Narodnog muzeja Zadar, u utorak se sa svojih 40 slika u tehnici enkaustike predstavila zadarska slikarica Marija Joza.

Četvrtak, Siječanj 16, 2020 15:00

Hrvatski državni arhiv i Zavičajni muzej Biograd na Moru u povodu proslave Dana grada i blagdana Sv. Stošije u izložbenom prostoru muzeja postavili su izložbu Marija Terezija (Nos Maria Theresia… Dalmatiae, Croatiae, Sclavoniaeque regina apostolica..).

Subota, Prosinac 21, 2019 12:30

Zavičajni muzej u Biogradu na Moru u četvrtak navečer bilo je okupljalište ljubitelja likovne i foto umjetnosti te francuskih šansona. Usprkos kišnom nevremenu nazočili su na otvaranju izložbe Ljepota različitosti na kojoj su 42 zadarska slikara okupljena pod imenom Art Forum Zadar izložila čak 50 slika.

Četvrtak, Prosinac 19, 2019 16:30

U utorak je u Gradskoj loži otvorena još jedna humanitarna izložba u organizaciji Narodnog muzeja Zadar i Lige protiv raka Zadar.
Akademski slikar, Stipe Nobilo je ovom prigodom izložio svojih 40 radova u gvašu, a sredstva od prodaje slika namijenjena su kupnji linearnog akceleratora kako bi se olakšalo liječenje onkoloških bolesnika u Općoj bolnici Zadar.

Srijeda, Prosinac 11, 2019 16:41

Društvo arhitekata Zadar upriličilo je u Muzeju antičkog stakla izložbu idejnih projekata proširenja zgrade Zračne luke Zadar. Najboljim radom ocijenjen je rad splitskog arhitekta Ante Kuzmanića, a da se radi o povijesnoj izložbi i natječaju ocijenio je i predsjednik Društva arhitekata Zadar Petar Kozina. Da se radi o iznimno značajnom koraku kojim će se Zadar snažno upisati na kartu prometnih čvorišta Europe, rekao je predsjednik ocjenjivačkog suda akademik Nikola Bašić.

Ponedjeljak, Studeni 25, 2019 20:15

Povodom Europskog tjedna za smanjenje otpada Udruga "Eko Zadar" i Škola primijenjene umjetnosti i dizajna organizirali su izložbu "Plastic magic", a tema ovogodišnje izložbe je oporaba plastičnih vrećica.

Četvrtak, Studeni 21, 2019 14:00

U Maškovića hanu u Vrani, monumentalnom i reprezentativnom spomeniku islamske arhitekture iz 17. stoljeća, prigodnim programom otvorena je izložba slike s 2.

Petak, Studeni 15, 2019 22:45

Povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Vukovora i Škabrnje, jučer je u prostoru Klasične gimanizije Ivala Pavla II., otvorena izložba preobraženih topovskih granata u umjetničke eksponate, umjetnika i aktivnog sudionika Domovinskog rata Zlatka Franića.

Stranice