nagrada grada zadra

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Studeni 22, 2017 11:51

Iako jedan od, po broju kreveta, najmanjih odjela zadarske Opće bolnice - Urološki odjel može stati uz bok vrhunskim svjetskim ustanovama. Tu se obavlja cijeli niz najsloženijih laparoskopskih zahvata na koje dolaze pacijenti iz cijele Hrvatske. Tako visoki ugled ova mala - velika urologija može zahvaliti timu vhunskih stručnjaka koje je godinama predvodio jedan od najuglednijih zadarskih liječnika, poznati urolog dr. sc. Klaudio Grdović.

Utorak, Studeni 21, 2017 12:53

 Iako su do sada za svoj rad dobili niz priznanja, pa i Županijsku nagradu - zadarski vatrogasci odnosno, Javna vatrogasna postrojba Zadar, dobit će i ovogodišnju Nagradu Grada Zadra, a kako je rekao njihov dugogodišnji zapovjednik Željko Šoša, ove su je godine zaslužili više nego ikada prije.

Srijeda, Studeni 15, 2017 10:50

Na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća grada Zadra svih 11 točaka dnevnog reda na temu donošenja Odluka o dodjeli javnih priznanja Grada Zadra za 2017. godinu prihvaćeno je jednoglasno.

Utorak, Studeni 14, 2017 14:38

Nisam očekivala da ću biti predložena za ovogodišnju Nagradu Grada Zadra, ali sama nominacija mi doista puno znači jer je ta inicjativa krenula iz moje škole, od mojih kolega u prvom redu kolegice Zvjezdane Dunatov i kolege Gojka Bukvića, a onda se to počelo širiti, pa su prijedlog potpisali mnogi moji kolege, bivši učenici, njihovi roditelji... I kada ne bih dobila Nagradu, to što su me predložili mi jako puno znači.

Utorak, Listopad 17, 2017 11:53

Donedavno su građani ili skupine građana, udruge, institucije... mogli podnositi prijedloge za javne nagrade koje dodjeljuje Grad Zadar povodom Dana Grada Zadra, 24. studenoga. Prošli je tjedan skupina građana gradskom protokolu dostavila prijedlog i obrazloženje prijedloga da se godišnja Nagrada Grada Zadra za 2017. dodijeli i Luki Modriću, hrvatskom nogometnom reprezentativcu, kapetanu Vatrenih, te igraču madridskoga Reala.

Subota, Listopad 15, 2016 00:00

Hrvatsko književno društvo Ogranak Zadar predložilo je profesora Nikicu Simića za Nagradu Grada Zadra. U izdanju HKD Ogranak Zadar izašla mu je i nagrađena knjiga "Heraklit mračni u hrvatskome školstvu".

Iz društva navode kako su ovom knjigom nezaustavljivo krenule lekcije iz Zadra hrvatskome školstvu.

Petak, Rujan 19, 2014 00:00 1

Grad je objavio Poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu  javnih priznanja Grada Zadra za 2014. godinu koja će se tradicionalno  dodijeliti na Svečanoj sjednici Gradskog vijeća u povodu Dana grada Zadra i blagdana zadarskog zaštitnika, sv. Krševana.

Prijedlozi se mogu podnositi za proglašenje počasnim građaninom ili  počasnom građankom, za dodjelu Nagrade za životno djelo Grada Zadra, Nagrade Grada ili za dodjelu Grba Grada Zadra.

Ponedjeljak, Studeni 28, 2011 00:00

Policajac i izvan službe treba biti primjer društva, moralna vertikala. Tako da je neki način čovjeku s poslom sloboda ograničena, a i teško odvaja posao od obitelji i u tom smislu se žrtvuje. Ali žrtva se zaboravi u trenutku spoznaje da ste svoj poziv usmjerili u pravom smjeru, ističe Silvija

Četvrtak, Studeni 10, 2011 00:00 1

Solidarizirajući se s njegovom žrtvom dodjeljujemo mu nagradu koja bi mu trebala biti podrška da hrabro ustraje, rekao je predsjednik Gradskog vijeća Živko Kolega

Ponedjeljak, Studeni 22, 2010 00:00 2

Žao mi je što nisam vratio svoje talijansko državljanstvo koje sam imao i 1965. ostao u Italiji i igrao za talijansku reprezentaciju. Da sam znao da će se ovako ponašati prema meni, imati ovakav odnos prema meni i u Jugoslaviji i u Hrvatskoj, sve do današnjih dana, bio bih ostao u Italiji. Eto, zbog toga mi je žao i to bih promijenio

Pitajte njih zašto su me istjerali. Jer su u četiri godine kad sam ja bio tamo osvojili dva naslova prvaka i tri kupa i sva finala igrali? Bili smo ušli u završnicu europskog kupa, a sad smo ispali. Sad igramo šestorazredni Challenge kup, a to je bacanje novaca. Ja znam razlog, a oni neka ga objasne. Naravno da sam ogorčen zbog toga

Ja i moje tadašnje kolege odmah smo zavoljeli košarku. Košarka mi je bila i ostala i više od igre. Nitko od nas nije počeo igrati zbog novaca. Danas toga ima puno, i zato i je ovako. Mi smo igrali s entuzijazmom i ljubavlju prema tom sportu. Bila nam je prozor u svijet