ante rubesa

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Prosinac 31, 2014 00:00

Zadarska policija završila je istragu u slučaju koji se 18. prosinca dogodio na Narodnom trgu kada je došlo najprije do svađe, a onda i naguravanja između Ante Rubeše i Petra Špike.

Kako saznajemo u policiji, ispitana su obojica aktera događaja, ali i više svjedoka.

Četvrtak, Studeni 7, 2013 00:00

Najbolji dokaz da SDP i HDZ surađuju u gradskom vijeću bila je i prekjučerašnja sjednica Gradskog vijeća Zadra. Naime, troje SDP-ovih vijećnika "starije" garde, Omerka Šarić Frantin, Irena Dragić i Željko Mikin, glasovali su protiv prijedloga HSP-a Ante Starčevića o smanjenju prireza i tako podržali gradonačelnika Kalmetu i stav HDZ-a.

Petak, Siječanj 20, 2012 00:00 3

Tek smo izabrali novu vladu, a ona nakon 20 dana prebacuje odgovornost na nekakav parlament stranih kapitalaca koji će nam od sada diktirati politikom i životom, a pritom će ovi naši uživati u bogatstvu i izobilju bez ikakve odgovornosti

Četvrtak, Kolovoz 4, 2011 00:00

Posebno će zanimljiv biti edukacijski dio koji ćemo održati u parku Sfinga. Osim izložbe starih fotografija Brodarice, priredit ćemo igrokaz u kojem ćemo objasniti kako je izgrađena zadarska Sfinga - Ante Rubeša

Utorak, Studeni 30, 2010 00:00

Nositelj nezavisne liste Ante Rubeša novi je predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Brodarica u Zadru. Za ovog su se apsolventa Pomorskog fakulteta u Splitu, koji dolazi iz podkvarta Petrići, danas na konstituirajućoj sjednici glasovali svi novoizabrani vijećnici.

Petak, Studeni 26, 2010 00:00

Nezavisna lista Ante Rubeše koja je u Mjesnom odboru Brodarica dobila najviše vijećnika, neće koalirati niti s koalicijom SDP-HNS-DSU niti s HDZ-om. To je na tiskovnoj konferenciji potvrdio nositelj liste Ante Rubeša.