novi kampus

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Rujan 20, 2018 16:46

Završna konferencija granta WBIF6 IPF3 tehničke pomoći održana je jučer u Multimedijalnoj dvorani Sveučilišta u Zadru. Sveučilište u Zadru bio je korisnik ovog granta za pripremu prve faze izgradnje projekta Novi kampus – Centar novih tehnologija, edukacije i kulturnih resursa Sveučilišta u Zadru koji ima za cilj širenje Sveučilišta u Zadru u skladu sa strateškim i nacionalnim prioritetima, kako bi se omogućio njegov budući razvoj koji je trenutno otežan nedostatkom prostora i opreme.

Petak, Travanj 13, 2018 13:03

Parkiralište u Novom kampusu Sveučilišta u Zadru zatvara se u nedjelju radi snimanja zajedničke zračne fotografije u sklopu Ritma kulturizma 2018. godine koje je najavljeno za ponedjeljak u 12 sati, kako stoji u obavijesti organizacijskog odbora Ritma kulturizma.

Utorak, Kolovoz 18, 2015 00:00 1

Sveučilište u Zadru raspisalo je početkom lipnja javni Natječaj za izradu idejnog arhitektonskog rješenja za realizaciju za potrebe  izgradnje zgrade fakulteta i studentskog dormitorija i studentske menze i studentskih paviljona.

Petak, Rujan 7, 2012 00:00

Jedan od mogućih odgovora na planirane promjene je pisanje masovnih tužbi, najavljuje Bilan

campus_promocija_3
Ponedjeljak, Prosinac 6, 2010 00:00

Druga promocija stručnih prvostupnika odgajatelja predškolske djece održana je u subotu u velikoj dvorani (117) Novog kampusa Sveučilišta u Zadru.

Uz prisustvo roditelja i prijatelja, kao i profesroa s Odjela, promovirani su sljedeći prvostupnici: