diklo

Subota, Kolovoz 5, 2017 12:00

Slovenac (47), nekadašnji vlasnik milijunske vile u prvom redu do mora u Diklu, u kojoj je policija prošli tjedan pronašla postrojenje za izradu domaćeg i stranog novca, putovnica gotovo svih svjetskih država i ostalih dokumenata, prekjučer je uhićen i lišen slobode. Određen mu je istražni zatvor u trajanju do 30 dana kako ne bi pobjegao, odnosno izmakao hrvatskom pravosuđu.

Petak, Srpanj 28, 2017 10:33

Na inicijativu Mirka Milina, koji živi u Americi, večeras se s početkom u 21 sat na dikljanskom Zgonu organizira fešta na koju su pozvani svi, domaći i turisti.

Nedjelja, Srpanj 9, 2017 11:10

U Gradu Zadru kazali su kako s ovim građevinskim radovima oni više baš ništa nemaju, a istaknuli su kako je UPU zone Suha bio izložen u Gradskoj upravi prije četiri godine kako to zakon i propisuje

Ponedjeljak, Srpanj 4, 2016 00:00

Stanovnicima Ulice Put Njivica 77-95 u Diklu prekipjelo je  što godinama putem koji od njihovih obiteljskih kuća vodi do mora prolaze svi koji idu na plažu, bilo pješice ili vozilima, pa su se dosjetili put  zatvoriti ogradom. I to ne bilo kakvom, već metalnom ogradom sa  šifrom, video nadzorom, pločicom s oznakom oštar pas, ali i upozorenjem o zabranjenom pristupu psima, vozila osim stanara, te - o zabrani buke.

Utorak, Ožujak 8, 2016 00:00

Krajem 2019. godine trebalo bi prestati odlaganje otpada na Diklu, a radovi na sanaciji i zatvaranju trajali bi godinu dana i iznosili oko 110 milijuna kuna, rekao je Ivan Barbić iz tvrtke Safege i co. koja je izradila Studiju izvodljivosti projekta Zatvaranja i sanacije odlagališta Diklo.

Četvrtak, Studeni 26, 2015 00:00

Uzrok nesreće u ovom je slučaju bila neprilagođena brzina

Utorak, Studeni 10, 2015 00:00

Zasad svakog dana poleti sa zvonika u rano jutro i vraća se predvečer. S obzirom da je dugo na jednom mjestu, nije isključeno da će ovdje i prezimiti, budući da su temperature dosta visoke za zimu

Utorak, Prosinac 16, 2014 00:00

Tvrtka Eko d.o.o, nositelj projekta izgradnje Županijskog centra za gospodarenje otpadom u Biljanima Donjim trenutno je u realizaciji ugovora o izradi dijela projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju CGO-a, kao i pretovarnih stanica na području Zadarske županije. Sve ovo predradnje su u pripremi projekta za prijavljivanje za sufinanciranje projekta iz Kohezijskog fonda Europske unije.

Petak, Veljača 22, 2013 00:00

Na obalnom pojasu dužine gotovo 3.500 metara pokušali smo dati nove sadržaje i od Dikla učiniti zanimljivu turističku lokaciju, ali prvenstveno nam je želja bila da taj dio grada uredimo kao dnevni boravak za njegove žitelje, rekla je u izlaganju Renata Čobrnić iz Arhitektonskog studija Rene

Stranice