podvoznjak

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Veljača 7, 2018 10:56

 Dovršenje jednog od kapitalnih projekata Zadarske županije, podvožnjaka u Zemuniku, svečano je najavljeno za rujan ove godine. Međutim, najnoviji razvoj situacije mogao bi usporiti njegov dovršetak jer podzemne vode otežavaju nastavak radova.

Načelnik Općine Zemunik Ivica Šarić kaže kako je zadovoljan dosadašnjim tijekom radova, ali je ovih dana došlo do zastoja koji još nije riješen:

Četvrtak, Listopad 26, 2017 21:14

U tijeku su intenzivni građevinski radovi na velikom podvožnjaku na spojnoj dionici između državne i županijske ceste DC422 i ŽC6040, ispod nekadašnje ceste koja je povezivala Zemunik sa Zadrom preko rulne staze Zračne luke Zadar.

Utorak, Veljača 24, 2015 00:00

Na velikom gradilištu na ulazu u Bibinje zahuhtali su se radovi na denivelaciji križanja Jadranske magistrale (državne ceste D8) i županijske ceste Ž6039. Građevinari tvrtke Sarađen d.o.o. iz Stankovaca su pred probijanjem podvožnjaka ispod Jadranske magistrale koji je spojiti Bibinje iznad i ispod ceste.

Srijeda, Studeni 26, 2014 00:00 2

Izgradnja dugoočekivanog podvožnjaka u Zemuniku uskoro bi mogla početi, i to već početkom sljedeće godine.

Jučer je u ovoj Općini održan sastanak kojem su prisustvovali Ivica Šarić, načelnik Općine Zemunik, predstavnici resornog ministarstva i predstavnici Hrvatskih cesta, Županijske uprave za ceste.

Četvrtak, Studeni 8, 2012 00:00 5

Podvožnjak ni u snu neće ostati mrtvo slovo na papiru, ako to, zaista bude potrebno dignut ćemo kredit od 25 milijuna kuna. Podvožnjak će se izgraditi kud puklo da puklo, odlučan je zemunički načelnik Josip Marušić

Četvrtak, Veljača 16, 2012 00:00

Sve je u rukama Hrvatskih cesta, odnosno Vlade RH, kaže Marušić podsjetivši da je od bivšeg ministra Kalmete imao čvrsta obećanja u pronalaženju potrebnih milijuna za izgradnju podvožnjaka

Subota, Prosinac 18, 2010 00:00

Stalno ćemo u Hrvatskim cestama u Zagrebu te osobnim lobiranjem preko ministra Kalmete i zadarskih saborskih zastupnika "gurati" projekt kako bi građevinski strojevi na zemuničkoj "cesti života" započeli s radom na kraju ljeta 2011., odmah poslije glavne turističke, putničke sezone na Zračnoj luci, poručuje Marušić

-- Tijelo