groblje

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Subota, Listopad 6, 2018 17:50

Svečanom akademijom na Dračevcu, jučer je obilježena 27. obljetnica obrane Grada Zadra. Akademiji je prethodila budnica gradskim ulicama, polaganje vijenaca kod središnjeg križa na Gradskom groblju Zadar te na mjestima pogibije hrvatskih branitelja koji su ti dana s početka listopada 1991. obranili Zadar.

Četvrtak, Lipanj 14, 2018 09:28

U gospićkoj bolnici oporavlja se starija ženska osoba koju je u utorak u Gračacu ugrizao poskok. Do ugriza je, kako smo doznali, došlo u poslijepodnevnim satima te je pravovremenom reakcijom djelatnika Hitne medicinske pomoći u Gračacu žena prevezena u OB Gospić gdje je smještena na Odjelu intenzivnog liječenja.

Ponedjeljak, Studeni 30, 2015 00:00

Javna rasprava o Urbanističkom planu uređenja  proširenja groblja u Sikovu započela je 9. studenog i završava 9. prosinca  ove godine.

Naime, Općina Sveti Filip i Jakov donijela je odluku o uređenju  proširenja groblja u Sikovu i to zbog, kako navode, urbane preobrazbe  područja i određivanja detaljnih uvjeta uređenja i gradnje groblja.

Nedjelja, Studeni 1, 2015 00:00

Želi se da obred sprovoda bude što brži i što kraći. Pogrebi su predstave, parade. Smrt je zapala u zaborav i kao da se nas ne tiče, istaknuo je nadbiskup

Subota, Listopad 31, 2015 00:00

Zadarsko Gradsko groblje je svakim danom sve ljepše uređeno, a u zadarskoj tvrtki Nasadi trude se čistoću i urednost držati na najvišoj mogućoj razini. Tako se posljednjih dana užurbano radi na uređivanju groblja, postavlja se rasvjeta uz Središnji križ i uz kapelicu

Petak, Listopad 30, 2015 00:00

Na svetkovinu Svih Svetih, u nedjelju 1. studenoga, euharistijsko slavlje kada će podijeliti i papinski blagoslov s potpunim oprostom, u katedrali sv. Stošije u Zadru s početkom u 11 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić. Na središnjem Gradskom groblju u Zadru toga dana u 15 sati, nadbiskup Puljić predvodi Službu Riječi s odrješenjem za pokojne. Na Dušni dan, u ponedjeljak 2.

Srijeda, Listopad 28, 2015 00:00

Ništa nije sveto ni nedostupno noćnim lovcima na "sekundarne sirovine", drski lopovi ne biraju mjesto za svoj prljavi posao pa ne poštuju niti mrtve. Nepoznati vandali na Gradskom groblju u Biogradu na Moru sa sobom su u nepoznato s grobnica odnijeli veliki brončani kip anđela s nitrom i dvije brončane biste ukupne "težine" preko 150 tisuća kuna.

Ponedjeljak, Listopad 26, 2015 00:00

Iz bilo kojeg mjesta na svijetu, putem ove aplikacije imat će se uvid u Gradsko groblje Zadar, pa se osobe koje žive u inozemstvu, ukoliko vide da se grobnica treba urediti, mogu javiti našim djelatnicima i to će se riješiti, kaže Lenko Ugrinić, direktor Nasada

Ponedjeljak, Veljača 23, 2015 00:00

U Lisičiću, na mjestu gdje se spajaju Ravni kotari i Bukovica, tek tristotinjak metara od liburnsko-rimskog naselja Asseria i pet kilometara sjevernoistočno od Benkovca, nakon što je izgrađena škola, crkva, igralište i elektromreža, asfaltirane ceste, otvorena vodoopskrbna mreža i podignut spomenik stradalnicima u Domovinskom ratu uređuje se mjesno groblje i završava ispraćajna dvorana.

Srijeda, Siječanj 21, 2015 00:00

U Raštanima Donjima u Općini Sv. Filip i Jakov u tijeku je prikupljanje izjava vlasnika grobnica na ovdašnjem mjesnom groblju zbog davanja izjave o vlasništvu grobnica, a zbog izrade grobnog očevidnika.

Stranice