croatia zadar line

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Ožujak 22, 2019 17:30

U stečajnoj masi iza nekoć uspješne prijevozničke tvrtke  Croatia Zadar line ostala je još jedna nekretnina koja bi se mogla  unovčiti te novac od prodaje isplatiti vjerovnicima, u redovitom izvješću  Trgovačkom sudu naveo je stečajni upravitelj Frane Zvonimir Negro. Radi se o starom i devastiranom Autobusnom kolodvoru u Obrovcu površine od 479,47 metara četvornih izgrađenom na zemljištu površine  7034 metra četvorna.

Petak, Studeni 16, 2018 14:35

Zemljište na kojem se nalazi zapuštena zgrada autobusnog kolodvora u Benkovcu jučer je prodano na javnoj dražbi, čime  su ostvareni uvjeti da se isplati barem dio potraživanja bivših zaposlenika nekoć uglednog autoprijevoznika Croatia Zadar Line.

Utorak, Siječanj 23, 2018 12:48

Teritorijalni Ured SSSH Zadar za Zadarsku i Šibensko-kninsku županiju, u suradnji sa Sindikatom prometa i veza Hrvatske obavijestio je kako će sutra u 10,30 sati ispred Autobusnog kolodvora u Benkovcu, Vukovarska ulica 8, Benkovac, održati prosvjedni skup bivših radnika Croatia Zadar - line d.d.: Marinko Bačić, Slavko Bezinović, Slavko Bubnjar, Ivan Bucić, Maladen Burčul, Jasna Bučić, Hinko Čirjak, Mladen Čurković, Marija Čurić, Jerko Demo, Radomir Demo, Milena Dijan, Predrag Dušević, Mile Iv

Srijeda, Listopad 25, 2017 15:31

Nemam riječi kojima bih iskazao svoje ogorčenje. Radio sam kao vozač u firmi Croatia Zadar line gotovo 40 godina i imam 2.800 kuna mirovine. I sada, u ovim godinama prisiljen sam još uvijek raditi jer račune treba platiti. Ovo što se kod nas događa - to je zločinački pothvat. Pitam bilo koga od njih - iz pravosuđa, iz tih kancelarija, iz Nadzornog odbora, iz Sabora - evo njima i gospodinu Plenkoviću i svima, moje.

Petak, Svibanj 22, 2015 00:00

Ukupna svota dugovanja tvrtkama čije sporove pred sudovima vodi zadarska podružnica Saveza samostalnih sindikata Hrvatske, iznosi 20 milijuna kuna!

Utorak, Svibanj 12, 2015 00:00

Prema najnovijim informacijama iz Državnog odvjetništva,  sindikalni predstavnici Naute Lamjane i Croatia Zadar Linea bit će primljeni u Državno odvjetništvo Republike Hrvatske. Ova vijest potvrđena  je zadarskoj podružnici Saveza samostalnih sindikata u Zadru i sada se  samo čeka termin primanja. Rečeno im je da će biti primljeni izravno  kod državnog odvjetnika Dinka Cvitana ili nekog od njegovih pomoćnika.

Petak, Ožujak 27, 2015 00:00

Bivši radnici prijevozničke tvrtke Croatia Zadar Line d.d. nastavili su sa održavanjem prosvjeda kao jednom od niza sindikalnih akcija koje provode zbog neisplaćenih otpremnina otkako je tvrtka otišla u stečaj.

Vedran Uranija, pravni zastupnik SSSH-a Zadarske županije napomenuo je kako je u slučaju Croatia Zadar Linea riječ o jednom od najdužih stečajeva u Hrvatskoj.

Četvrtak, Ožujak 19, 2015 00:00

Radnici Croatia Zadar Linea iznenadili su se kada su u utorak primili pismo iz Ureda predsjednice RH, Kolinde Grabar Kitarović.

Petak, Studeni 28, 2014 00:00

Tračak nade za radnike, nekad uspješne prijevozničke tvrtke Croatia Zadar Line, pojavio se prije pet dana kad je stečajni upravitelj Frane Negro priznao radnička potraživanja. To je na jučerašnjem prosvjednom skupu bivših zaposlenika Croatia Zadar Linea rekao pravni zastupnik SSSH-a Vedran Uranija.

Stranice